• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Düzenli cinsel hayatı olmayan insan neden doğum kontrol hapı kullansın ki?
Bende saç dökülmesi olmuştu ve doktorum bana doğum kontrol ilacı vermişti 6 ay kullanmıştım
Bazen cinsellik dışında veriliyor bu tarz ilaçlar sanırım östrojen hormanı için ve yumurtalık kistleri icin

Özel şirkette çalışırken bizim de içkili yemeklerimiz olurdu ama patron kimseyi evine bırakmazdı. Bıraksa dahi genelde kalabalık grup bırakıldı.
Yani bu patron gerizekalı mı sarhoş çalışanını tek aldı bıraktı kısmı oturmuyor bende de. Hadi kalabalık bir gurubu aldı en son bıraktı desek yine saçma adam yazlığına götürüyor. E adres neresi fln da konuşulmadı o zaman. Hepsini geçtim direkt dedikodu çıkar buradan.
Bana en absürt gelen kısım patronun tek bir kadın çalışanını evine bırakması. Benim bildiğim patron ya x sen bırak der yada taksi çağırtır.
Valla ben hiç patronun katıldığı bir iş yemeğine katılamadım. Bizde müdür en en fazla direktör falan olurdu yemeklerde. Patronla yemek yiyecem bi de eve bırakacak falan benim çalıştığım şirketler açısından çok ütopik 😂

Şirket kaynıyordur şu an velovis x beyle yattı diye zaten. Başka ihtimal yok.

Ama benim görümcem boşanalı 8 yıl oldu ozamanlarda avukatı her türlü ikisinede dava açabilirsin demiş görümcem uzun yıllardır boşanmak istiyordu adam boşanmayınca artık tam kadına dava açacam dedi adam vazgeçti boşanmayı kabul etti. Hatta ozamanlar 250-300 bin dava edebilirim istesem avukatım öyle dedi diyordu ben dava et diye yalvardım ama çocukları var kadında evli diye yapmadı sadece kocasını o şekilde tehditle korkuttu... Acaba bu yasa mı değişti?
Evet değişti ama 15 sene önce falan değişti. Zina suç olmaktan çıkarıldığında. Bir bakayım bulabilirsem yine de ne zaman değişmiş diye ama 8 seneden uzun süre önce olduğuna emin gibiyim.

Doğru olan bu.
Çünkü bu insan onuruna da aykırı. Adam da hiç utanma sıkılma pişman olma falan yok.
Kız da evime gidiyorum zannediyor, gittigi yer patronun dinleme eviymiș. E bu adamın niyeti gayet ortada. Niye en ufak kötü bir söz yok ortada. Niyeti bozuk olmasa kızı ne olursa olsun evine bırakırdı yada taksiyle biraktirirdi.
Tecavüz olayını da kabul etmiyorsan O zaman bu iş hatırlamıyorum işi değil, hatırlamak istemiyorum.
Adı tecavüz olmasın diye kim başlattı, acaba ben mi yaklaştım adama diye düşünüyorsa bile yanlış. Adam kadını kendi evine götürmüş, sebebi de ortada. Sarhoş kadını kendi evine sevabına götürmezsin heralde.
Ne olursa olsun adamın karakteri bozuk, iğrenç ya

Tabi bunu konu sahibinin olayı doğru anlattığını varsayarak yazıyorum.
Belki de olay karşılıklı rizaya dayalı. Bilemem.
Bana cevap yazmış, hatırlamıyorum, o yüzden tecavüz mü değil mi emin değilim yazmış.
Adam boş bir eve götürmüş sizi. Niyeti ne olabilir?
Hadi diyelim sarhoşluktan sebep adresi söyleyemediniz. Götürseymiş bir otele, tek kişilik odaya yatırsaymış.
Hadi eve götürdü, kanepeye yatırıp diğer odaya geçmek zor muymuş?
Biz ikna olduk adamın niyetine, konu sahibi olmadı valla.

Evet değişti ama 15 sene önce falan değişti. Zina suç olmaktan çıkarıldığında. Bir bakayım bulabilirsem yine de ne zaman değişmiş diye ama 8 seneden uzun süre önce olduğuna emin gibiyim.
Bence zaten kadına benim eşimle yattı diye dava açmak saçma değil mi belki linçleneceğim ama:KK70:
kocam beni aldatıyorsa o kadının suçu ne tabi ki o da kendine göre ahlaksız ama banane yahu a olmazsa b olur gitsin pisliğinde boğulsun o kadın diye düşünürdüm

Konu fake midir bilemem ama. Balayında içkiyi çok kaçırıp sabah kalktığımda hiçbir şey hatırlamıyordum inanın. Bu kısmı doğru olabilir. Koca bir boşluk sadece odaya çıkış ve uyanış var arasını hiç yaşamamış gibiydim.

Ama benim görümcem boşanalı 8 yıl oldu ozamanlarda avukatı her türlü ikisinede dava açabilirsin demiş görümcem uzun yıllardır boşanmak istiyordu adam boşanmayınca artık tam kadına dava açacam dedi adam vazgeçti boşanmayı kabul etti. Hatta ozamanlar 250-300 bin dava edebilirim istesem avukatım öyle dedi diyordu ben dava et diye yalvardım ama çocukları var kadında evli diye yapmadı sadece kocasını o şekilde tehditle korkuttu... Acaba bu yasa mı değişti?
Zina 2004’te suç olmaktan çıkarılmış. 3. Kişiye dava açma hakkı sanırım 2016’da kaldırılmış ama emin olamadım ondan. Tam bir tarih bulamadım.

Bence zaten kadına benim eşimle yattı diye dava açmak saçma değil mi belki linçleneceğim ama:KK70:
kocam beni aldatıyorsa o kadının suçu ne tabi ki o da kendine göre ahlaksız ama banane yahu a olmazsa b olur gitsin pisliğinde boğulsun o kadın diye düşünürdüm
Bence de saçma. Yargıtay da saçma bulmuş ki ne saçmalıyorsunuz siz deyip reddetmiş 😂

Aaa ama benim görümcem boşanalı 8 sene oldu hatta 9 a girecek biz evlendiğimiz sene o boşandıda oyuzden aklımda... keşke değişmemiş olsaydı bu yasa 😔

Ayol millet bordrolu çalıştığı işten ayrılmıyor para için .. ..kadın boşanır mı kocasından !! Ayartmış kocamı kandırmış..yedirir miyim emeklerimi der kadına bilenir 🤷‍♀️

Bana cevap yazmış, hatırlamıyorum, o yüzden tecavüz mü değil mi emin değilim yazmış.
Adam boş bir eve götürmüş sizi. Niyeti ne olabilir?
Hadi diyelim sarhoşluktan sebep adresi söyleyemediniz. Götürseymiş bir otele, tek kişilik odaya yatırsaymış.
Hadi eve götürdü, kanepeye yatırıp diğer odaya geçmek zor muymuş?
Biz ikna olduk adamın niyetine, konu sahibi olmadı valla.
Tecavüz olması için saldırması,kavga dövüş falan olması gerekmiyor.
Ilacla yada maddeyle de kadınlara bu tarz saldırılar oluyor. Kadın gidip şikayet etse ona sen madde almışsın, sen ilk öpmüşsün diyip yollayacaklar mi tabiki hayır.
Eğer olay bu şekilde ise ortada adamı aklayacak hicbir durum yok.
Zaten konu sahibi de bunu sorgulamıyor, nasıl davranmaliyim diye soruyor 🙄

Heh aslında bunu anlatmaya çalışmıştım. Bir şekilde bilinç ucundan kıyısından müdahale ediyor işte.
Sızıp kalsan, Allah korusun biri istemediğin bir şeyler yapsa, o çok başka bir konu. Ama bu konudaki aynı durum değil, neyse ki değil.
Ayık kafayla toplumsal kurallar, ayıplanma vs. nedeniyle bazı insanlara bakılmıyor, direkt eleniyor. Demek ki alkol s.çarım kuralını, ayıplanmasını; fırsatını buldun, yapış diyor. E sen de ikna oluyorsun ki gecenin sabahında yanında uyanıyorsun. :deli:

Öyle. Sarhoştum geceyi hatırlamıyorum olayı var ama sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum diye bir şey yok yani.

İş yemeğine alkollü bir mekana gidilmiş. Belli bir standarttadır burası.
Patron konu sahibini sarhoş haliyle karga tulumba mekandan çıkarıp patates çuvalı gibi arka koltuğa atıp direkt eve sürmemiştir herhalde.
Birileri illa ki "velovis sen nasıl gideceksin, biz bırakalım" demiştir. Patron "ben bırakayım" demiş. Konu sahibi tamam demiş.
Arabada da "eğlenceli bir geceydi, devam mı etsek" tadında bir muhabbet dönmüştür. Nereye gidileceği konuşulmuştur. Adam "Benim x yerdeki eve gidelim" demiştir, konu sahibi tamam deyip ailesine söyleyeceği bahaneye kadar düşünmüştür. Böyle böyle 500 tane diyalog geçmiştir aralarında.
Ertesi sabah hatırlamıyor olman o gece adama göz koymadığın, sevişmeyi istemediğin, o an bunu planlamadığın anlamına gelmiyor yani. Adam da konu sahibine göz koymuş. Belki çok önceden belki o gece.
Sabah konu sahibinin tavrını görünce de şok olmuştur büyük ihtimalle "e bu dün gece böyle değildi" diye.

Ayol millet bordrolu çalıştığı işten ayrılmıyor para için .. ..kadın boşanır mı kocasından !! Ayartmış kocamı kandırmış..yedirir miyim emeklerimi der kadına bilenir 🤷‍♀️
ayyy bence çok mide bulandırıcı ya ne bilenecem elalemin kadınına merak edip tipine bakmam ben o kadar yıl iyisiyle kötüsüyle onunla yaşayım zor anında kaldırıyım gitsin beni aldatsın mide bulandırıcı ya eğer öyle bir kadınsa bu da ilk değildir zaten

Zaten bu olay duyulursa konu sahibini hemen isten çıkartacaklar butun ihale de ona kalacak evli barkli adami ayartmis diye
Ama adam katiksiz srfsz

ayyy bence çok mide bulandırıcı ya ne bilenecem elalemin kadınına merak edip tipine bakmam ben o kadar yıl iyisiyle kötüsüyle onunla yaşayım zor anında kaldırıyım gitsin beni aldatsın mide bulandırıcı ya eğer öyle bir kadınsa bu da ilk değildir zaten
Eeee ev de bu yüzden var zaten

Zina 2004’te suç olmaktan çıkarılmış. 3. Kişiye dava açma hakkı sanırım 2016’da kaldırılmış ama emin olamadım ondan. Tam bir tarih bulamadım.
Benim görümcemde 2013-2014 de falan boşandı çünkü biz 2013 evlendik o da bir kaç ay sonra boşandı.

Görümcem bize gelirdi geceleri eşimle planlar yaparlardı 😂 şimdi bazen aklımıza geliyor gülüyoruz tabi ozamanlar zor zamanlardı... Elinde çok fazla delili vardı. Ama ona rağmen ille de beraber el ele görüntü için dedektif falan tutacaktı adam boşansın diye adamı tehdit edecekti.

Sonra dava açacam o kadına deyince adamda boşandı. O kadında evli ve çocuklu biriydi. Sırf çocuklarından dolayı dava açmadım demişti...

Öyle. Sarhoştum geceyi hatırlamıyorum olayı var ama sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum diye bir şey yok yani.

İş yemeğine alkollü bir mekana gidilmiş. Belli bir standarttadır burası.
Patron konu sahibini sarhoş haliyle karga tulumba mekandan çıkarıp patates çuvalı gibi arka koltuğa atıp direkt eve sürmemiştir herhalde.
Birileri illa ki "velovis sen nasıl gideceksin, biz bırakalım" demiştir. Patron "ben bırakayım" demiş. Konu sahibi tamam demiş.
Arabada da "eğlenceli bir geceydi, devam mı etsek" tadında bir muhabbet dönmüştür. Nereye gidileceği konuşulmuştur. Adam "Benim x yerdeki eve gidelim" demiştir, konu sahibi tamam deyip ailesine söyleyeceği bahaneye kadar düşünmüştür. Böyle böyle 500 tane diyalog geçmiştir aralarında.
Ertesi sabah hatırlamıyor olman o gece adama göz koymadığın, sevişmeyi istemediğin, o an bunu planlamadığın anlamına gelmiyor yani. Adam da konu sahibine göz koymuş. Belki çok önceden belki o gece.
Sabah konu sahibinin tavrını görünce de şok olmuştur büyük ihtimalle "e bu dün gece böyle değildi" diye.
Konu sahibi de bu senaryonun olabilecegini düşündüğünden esip gurlemiyor olabilir

Back
X