HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Kusura bakmayın ama alaycı yorumları ciddiye alamıyorum.

Cevap veriyorum ama ısrarla öyle değil de böyle olmuştur.. Eee neden cevaplayayım o zaman?
alaycı yorum degıl mantıklı sorulara da cevap vermıyorsunuz 31 sayfa yazıldı bu soruların hıc bırısıne cevap vermemıssınız hıc kımse de alaycı sormamıs bende dahıl !
sız bıle ısteye patronla ılıskı yasamıssınız demek kı, sorulara cevap vermeye kacınmanızın baska hıc bır acıklaması olamaz
gunah cıkarmaya gelmıssınız buraya
kusura bakmayın ıcınızı rahatlatamayacagız
cogumuz kac yasına gelmıs bır cogumuzda ortam gormus ınsanız
neyın nasıl oldugunu az cok tahmın edıyoruz

Kusura bakmayın ama alaycı yorumları ciddiye alamıyorum.

Cevap veriyorum ama ısrarla öyle değil de böyle olmuştur.. Eee neden cevaplayayım o zaman?
e adam sana tecavüz ettiyse neden polise gitmedin?
sabah uyandığında araba kullanacak durumdaysa gece adam ve sen hatırlamıyorsan neden pıtı pıtı adamla işe gittin hesap sormadın
niye kendini kaybedecek kadar bardaklarca içtin
niye toplu arkadaşlarınla gitmedinde patron seni bırakıyor
senin özelliğin ne?
buyur ciddi sorular

danla bılıc var fenomen
o tedavı goruyordu bır ara alkol tedavısı
cok ıcıyormus sonra da sapıtıyormus arkadaslarına da cok kotu seyler yapıp cozutuyormus oldugu yerde sızıp kalıp bırde altına yapıyormus
bı ara bu yuzden en yakın arkadasıyla bıle arasında sorun oldu ve sonunda tedavıye basladı
o mesaneyle gece boyu tutup ılıskıye gırebılene ve sabah normal uyanabılene helal olsun
mesane de yerebatansarnıcı falan heralde maşallah

Konuyu fazla detay vermeden özet geçtiğim için gelen mantıklı soruların hepsine toplu olarak cevap verdim. Kullandığım ilaçların adına kadar yazdım.

İşte ben ne yazarsam yazayım siz tahmin ediyorsunuz hanımefendi, benim cevabımın önemi yok. Size göre ben o aşamaya nasıl geldiğimi ısrarla hatırlamıyorum dememe rağmen bile isteye ilişki yaşamışım.

İstediğinizi düşünebilirsiniz, girip bir forumda kime neyin günahını çıkaracağım? Sadece paylaşmak istedim.

yani cidden ciddi olayım diyorum da olamıyorum evli bir adamla yatacak raddeye neden ve nasıl gelinir o adam zaten ş..siz belli de şimdi biz ne diyelim ki konu sahibine tüh yhaa bibişim arada olur öyle minik kaçamaklar takılma hayatını yaşa falan mı? Çatır çatır sevişmişsin işte

cevabınızın onemı olmasa sorular sormayız heralde ?
hala cevap vermıyorsunuz bakın cunku hersey ortaya cıkacak ,netlesecek bundan kacınıyorsunuz
hepsı sızın elınızde olan seyler cunku ve bu noktaya gelmesını sız ıstedınız , cevap vermemenız bıle bır cevap bız sızı coook ıyı anladık.

Aralarında daha önce hiçbirsey olmadığını iddia ettiği patronuyla sevişip aynı yatakta buluyor sabah kendini. Ev ya da otel oradan çıkıp işyerinde gidiyorlar tek kelime etmeden bunu yazan yetişkin bir insan ve bizim inanmamizı bekliyor.

Geceden kalma halleriyle ertesi sabah işe birlikte gidince, kimsede geceyi beraber geçirdiklerini anlamamıştır zaten birde işin o kısmı var Gerçi patron için ilk değildir bu durum muhtemelen.

Neye cevap vermiyorum tam olarak?

Düzgün bir üslupla sorun, veremeyeceğim cevap yok.

sımdı dertletmek ıcın bır konu actım benı pısman ettınız , ben sıkıntı duydugum ıcın yazmıstım tutup tum ınce ayrıntıyı ozelımı paylasmamı beklemıyorsunuz heralde falan dıyecek. bunlara ancak bunu dıyebılır ne desın ... kendısıde bılıyor ne yaptıgını cunku

durust olsa konunun en basında arkadaslar ben boyle bır halt yedım ıctıgım alkolle cesaret geldı oda bana yaklastı ve o ıs oldu. cok cok pısmanım uzgunum hatamı nasıl telafı ederım demedı. normalde pısman olan hata yaptıgını dusunen bunu derdı

5 soruya cevap vermedınız .

Açtığın bu konuya kendin inandınmı acaba?
O nasıl ilaçtır ki elin kocasıyla yatağa girip birşey hatırlanmıyor? Madem ilaç alıyorsun nediye okadar içiyorsun gayette bilinçli yapılan birşey. Ayrıca bundan utanç duyan biri napar eder başka iş bulur gider.

Ben dertlendiğine bile inanmıyorum amacı ne çözemedim.

Sabah ah ya görüyormusun alkolün etkisiyle sevişivermişiz hadi la lalala la işe gidelim diye çıkıp gittier mi?
Yani madem"iş" yemeği gece birlikte gittiklerini sabah geceden kalma geldiklerini gören ki geri işten eve gitmiş öğlen dayanamamış kusmaktan herkes bunu görüyor gece kaldıklarını anlamadılar yani..
Ya da bu gayet olağan durum konu sahibi ve evli patronu bunu zerrece takmıyor hangisi akla yatkın acaba?

Ayy bizi beğenemedi nasıl bir empati yapmalıyız anlayamadım kendisiyle sorulara cevap verse açığa çıkacak yalanı

Ben dertlendiğine bile inanmıyorum amacı ne çözemedim.
ıcını rahatlatmamızı ıstıyor gunah cıkarıyor
alkolun etkısındeymıssın o yuzden olmus hıc bırsey olmamıs gıbı devam et denmesını bekledıgını dusunuyorum
nasıl boyle bırsey yaparsın mınvalındekı yorumlara dalga gecıyorsunuz dıyor ...
halbukı ılk kez bu konuda ınsanlar sakınlıgını korudu

İlaçla birlikte alkol mu aldiniz acaba tekrar?
Hangi soruya cevap verdiniz?
Kac sayfa yazildi paylasmak istediniz ama sonra ortadan yok oldunuz?
Kuzum sizin derdiniz nedir tam.olarak?

Alkol kafanda olmayan şeyi yaptırmaz zaten ya. Cesaret verir, oto kontrol kaybı yaşatır. Normalde utanıp, çekinip asla yapmayacağın şeyi alkollü iken yapabilirsin, onu diyoruz. Düşüncelerimizden değil davranışlarımızdan sorumluyuz, öyle böyle bir şekilde davranışa dönüştüyse kabahatli bizizdir, alkol veya başka biri değil.

neye cevap vermemısım ben dıyor bırde bana
gırdım baktım kendı konusuna 13 yorum yapmıs 3ü zaten bana yazılmıs dalga gecıyorsunuz demıs
10 tanesınden sadece 1 tanesıne cevap vermıs o da ılac ısmını soylemıs
gerı kalanların hepsınde dalga gecıyorsunuz derdımı yazdım bos yazıyorsunuz demıs

neysekı yazılan yorumlar sabıt goruyoruz yanı

ya alkol kullanmıyorum ama arkadaşlarım ve çevrem alkol kullanırdı üniversite ortamındayken gayette sağlam içerlerdi ben hiç dün gece noldu hiç hatırlamıyorum diyeni görmedim alkol aldım ve etkisiyle böyle birşey yaşadm dese tamam da ben bir melekkkkim bunu yaptığımı hatırlamıyorum sabah birlikte işe gittik hiç inandırıcı değil birde çalışmaya devam ediyor umarım patronun karısı çatır çatır boşar hem bu kadına da dava açar rezil olsun o adam elinde avucunda birşey kalmasın

Ya bu patron 50-60 yaşlarında olsa bu gece asla yaşanmazdi. Hadi oldu diyelim sonrasında yaşananlar çok farklı olurdu. Ama yaşı yaşına uygun genç bir patron olunca işin rengi değişmiş işte. Utanıyorum falan hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…