HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Ya ben farklı bir şey anlatmıyorum ki?

Diyaloglar aynı, konuşmada aynı. İşe giderken böyle oldu diyorum eee planlı diyorsunuz? Bende hayır planlı değildi böyle böyle oldu diyip ekstra detay veriyorum size. Yön değiştiren bir şey yok, siz benden kendi tahmininizdeki gibi bir yaşanmışlık bekliyorsunuz.

dua edelim ki hamile kalmamış olun .
Adam da fırsatçıymış hani.
Alkol alırken dikkat!!!

ve başka iş başvuruları yapmaya başlayın derim .
iş değiştirmezseniz ilişki yaşama evresine girilmesi kaçınılmaz görülüyor. Adam da sizi rahat bırakmaz o konuda kanımca.

benım tahmınımdekı sızın daha kontrollu olabılmenızdı . aklınıza o bıle gelmıyor yazık... kendı fantezı dunyamı duymak ıstedıgımı sanıyorsunuz .

Girdi demek ki ya da öyle bir komşuluk ilişkileri bunu ben bilemem ki.

Zaten çok az çalışanımız var ve samimi bir ortamımız var. Herkes herkesin yaşantısını az çok bilir. Kendisi fotoğraflarını bile göstermişti evin daha önceden kafa dinlemeden konu açılınca. Sadece bana değil bu arada herkese gösterdi.

10 yıllık patronumun evinin adresini ezbere bilirim ama gidip görmüşlüğüm sadece bir seferliğine o da vergi dairesinden beraber çıktık diye eve bıraktığım için oldu.
Evinin hangi cepheye baktıgını dahi bilmem.

benım tahmınımdekı sızın daha kontrollu olabılmenızdı . aklınıza o bıle gelmıyor yazık... kendı fantezı dunyamı duymak ıstedıgımı sanıyorsunuz .
İnanın daha kontrollü olmayı sizden çok ben isterdim. Buraya utanç duyuyorum ve çaresiz hissediyorum diye konu açtım.
Hesapsızlık ettim, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Arkadaş ortamımda bile bu denli sarhoş olmadım ben 2 katını içmeme rağmen.

Kötü bir durum eşine üzüldüm adamın..
dusunuyorum da ... aılece kafa dınlemeye gıttıklerı yere kocasıyla bırlıkte oldugu yataga adam baska kadınlar getırıyor
karısı bunu bılmeden haftasonları oraya eglenmeye gıdıyor o carsafları degıstırıyor

Neler yazmak istiyorum ona da banlanırım ondan yazamıyorum parayı bulan bazı erkekler gerçekten nonoş oluyor kibar tabirle karaktersiz , haysiyetsiz adam iki kuruş görünce ev açıyorlar
Şehir dışında, ailesiyle hafta sonları gittiği bir evmiş güya. Adam karısıyla gittiği eve, yatağa başka kadın getiriyor ilk değildir son da olmaz. Adamın ne tür bir pislik olduğu çok açık ortada.
Konu sahibi de para lazım diye devam etsin bu işe. Çok utanç annecim.

Tabi o an reaksiyon göstermeyebilirsiniz. Herkes aynı şekilde davranacak diye bir durum yok. Bu saatten sonra bir şeyler yaparsınız belki. Çünkü rahatsız olduğunuzu bize söylüyorsunuz asıl o adamın bilmesi lazım.

cidden karısı açısından ne kadar iğrenç yaa paranında hayırlısı gerçekten ıyyy o eve gidip o yatakta yatacak cidden berbat

Ay ne fırsatcısı ya
Zil zurna icilir mi is yemeğinde
Ayrıca bu is yemeği 2 kisilik mi?Diğerleri nerdde
Yanı alkolle olacak sey değil bu.Baska madde almadıysa.
yıne de en dogrusu kadın orada cırıpcıplak soyunsa senınım al benı dese de
adamın bunu yapmaması lazımdı adamda fırsat kollamıs sımdı

bır kere kadının bılıncı yerınde degılken adamın bunu yapması tecavuz . evet kadın kendısını bu duruma getırmıs ama dedıgım gıbı adamın durust olması gerekırdı. yol ortasında bayılan kadınlar da var oyle bırını gorse ona da yaklasırmıs demek kı adam. durumdan ıstıfade edıyor yanı

ee peki aynı yatakta uyandın
hiç bir şey söylemeden seni evine mı bıraktı. nasıl oldu o kısım .

ee şimdi kadın soyundu karşılıklı alkol alınmış eve rızasıyla gelmiş öpüştüğümüzü hatırlıyorum çıplakken diyor bu nasıl tecavüz eyyy üstad olsa olsa fantezi çıkar bu konudan

bebeğim dediğim anda vur banağğğ kıvamında

Mekandaki garson da evine götürse konu sahibi aynı tepkiyi verecekmiş ben buna ikna oldum
konu sahıbı suan yasamıyorda olabılırdı o ortamdakı herhangı bırı tecavuz edıp kesıp parcalara ayırabılırdı olmayan sey degıl boyle kac haber var...
sarhosu bırakın gupegunduz kadınların basına gelıyor bu
kendı elıyle kendısını tehlıkeye atmıs yatsın kalksın hala yasadıgına sukretsınde ders alsın dıyecegım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…