HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Memlekette adam kalmamış evli patronu ile alem yapmış.Patron muhtemelen soğuk davranmıştır kullanıldığını hissettiğinden kötü olmuştur.

Konu bana da fake geldi veya tam olarak anlatılmamış. Zaten yazılabilecek her şey yazılmış, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim.

Yalnız yorumlarınıza bayıldım ya sesli güldüm bazılarına vallahi, harikasınız.

(Bu arada Yalancı dizisinde bahsedilen ilaçtan söz edilmiş, o ilacın ismi Tkna diye geçiyor. Bu çok gerekli olmayan bilgiyi vermek istedim nedense)

ilacı kendi içmiş ama.söylediği ilaçları araştırdım onlarla 1 kadeh içsen zaten nevrin döner.5 kadeh artı shot la hastanelik olması lazımdı.

İnsan duzenli kullandigi ilaci nasil kullanmasi gerektigini bilmez mi? Ne ilaci oldugundan bagimsiz olarak herhangi bir ilacin bile alkolle tuketilmemesi gerekir zaten özel arastirmaya bile gerek yok. Cok garip

Seviştin mi adamla yoksa sadece aynı yatakdamıydın ?Nasıl hatırlamıom kız öle bişey yok. .İçkinin her turlusunu bılırım sarhoşsun ve hatırlıosun ???

Adamla sevişmiş mi

Anladım tesekkur ederım .Yazık eşlerıne ya kadınlar evde temızlık çocuk bu adamlarda neyın peşinde
Öyle gerçekten... Ama anlatılan şekilde aşırı rahat hemcinslerimiz olduğu sürece bunları yapmaya müsait erkekler hep amacına ulaşacaktır.

'aşırı rahat'tan kastım şu; normal bir insan içerken alkolün yavaştan dokunmaya başladığını anlar ve bulunduğu ortamı veya içtiği ilacı göz önünde bulundurarak ona göre içmeye devam eder ya da sonlandırır. En azından ben böyle yapıyorum. Eğer doğruysa konu sahibi aşırı rahat biri, bu yaşadığı pek sorun olmamıştır yani. Zaten pek sorun olmamış ki sabah sinir krizi geçirmeden güzelce beraber işe gidilmiş ve halen aynı işyerinde çalışacağını söylüyor.

Vay ki adamın evdeki hanıma...

Ben rahat olduğunu düşünmüyorum. Rahat bir insan bunları dert edip buraya yazmaz. Bir çıkmazın içinde ve çözüm yolu arıyor.

Ama adamın rahat olduğunu düşünüyorum, araba kullandığına göre kendindeydi ve herşeyi bilerek, isteyerek yaptı. İlk vukatı olduğunu da sanmıyorum. Dediğiniz gibi olayda haberi olmasa da en ağır darbeyi eşi almış oluyor.

Arkadaşlar ne iyi niyetli kadınlarsınız ya helal olsun hepinize. Ama vakit harcamayın. Zengin patronla sevişilmek iştenmiş bir kılıf aranmış. Sabah da beraber güle oynaya ise gelinmiş belki öncesinde adamın gömleği de giyilmiştir tecavüz mu? Yanı adamlarla sevişip sevişip tecavüzcü damgası vurmak ayıp değil mi. Yemeyin bunları ya. Ne kadar icersen iç evini tarif edebilen insan Allah aşkına seviştiğini hatırlamaz mı. Borç varmis da çıkamazmış valla iş yerinde ki herkes gayet biliyordur ha umrum değil dersin devam edersin olabilir ama valla kendinizi bu masum kız ayaklarına salıp millete güldürmeyin Allah aşkına ya. Koca kadınsın hatırlamıyorum ühühbühüü komik valla yaşadığınızın arkasında durun. Hiç beğenmediği hiç tarzı olmayan abinin biriyle sevişir miydi? Hayır tabi ki. Patron denk gelmiş hay allah yaahahsm he adam iyi halt mı tabi ki değil çalışanıyla bunu yasamamasi gerektiğini bilmeyecek kadar erik değerlere sahip olmayan biri. Ay al birini vur ötekine be.

Konu doğru olabilir yalanciligini sorgulamak bana düşmez ama iş yemeğinde insan ne kadar alkol alabilir ki kendine hakim olman lazım , tehlikeli ortam oluşturabilecek durumdan kaçmak lazım o yüzden hiç demasum değil gayet suçlu

Bende yukardaki yorum yapan hanımlar gibi şunu merak ettim bu adam genç patron olmasa kırk yaş üzeri orta maaşlı bir çalışan olsa "yanlışlıkla, hatırlamaksızın" bir sevişme yaşar mıydın
bu arada evli olacak merak etme senin için libido arttırıcı faktör de var yani

Çok teşekkür ederim, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama karşınızdaki insan durumu anlamaya değil de kendi fikrini doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışınca maalesef anlatamıyorsunuz.

Çok teşekkür ederim, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama karşınızdaki insan durumu anlamaya değil de kendi fikrini doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışınca maalesef anlatamıyorsunuz.
ısınıze gelen yoruma cevap yazmayı bırakında sorulara cevap verıın objektıf yorum ıstıyorsanız

sıze bır suru sorular soruldu

sabah uyandıgınızda patronla ne konustunuz

bırsey olmamıs gıbı bırlıkte ıse mı geldınız ?

ıs yerındekılerın bır tavrı varmıydı sıze karsı bır davranıslarını hıssettınız mı bu kadar bılınc kaybınız olduysa ortamda allah bılır ne yapmıssınızdır cunku

nıye bıle bıle bu kadar sarhos oldunuz sarhos olunca nasıl eve donecektınız kıme guvendınız

kımın evıydı gıttıgınız yer otelmıydı

Gerçekten şu söylediğinize göre üniversite ortamında nüfus patlaması yaşanırdı herhalde her taksicinin çok çocuğu olmalı falan filan ev tarif edebiliyorsunuz altınıza işemiyorsunuz hiçbir şey olmuyor sadece sevişiyor mu bu millet hemde iş yemeğinden sonra ayy komik ya kimin eli kimin cebinde belli olmuyor demek ki her alkollu ortamda alkol alan ahlaksızlarr her an biriyle sevişebilir püüüü

Kusura bakmayın ama alaycı yorumları ciddiye alamıyorum.

Cevap veriyorum ama ısrarla öyle değil de böyle olmuştur.. Eee neden cevaplayayım o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…