Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilacı kendi içmiş ama.söylediği ilaçları araştırdım onlarla 1 kadeh içsen zaten nevrin döner.5 kadeh artı shot la hastanelik olması lazımdı.
Adamla sevişmiş miKonu bana da fake geldi veya tam olarak anlatılmamış. Zaten yazılabilecek her şey yazılmış, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim.
Yalnız yorumlarınıza bayıldım ya sesli güldüm bazılarına vallahi, harikasınız.
(Bu arada Yalancı dizisinde bahsedilen ilaçtan söz edilmiş, o ilacın ismi Tkna diye geçiyor. Bu çok gerekli olmayan bilgiyi vermek istedim nedense)
Yok bu konuda ?
Evet, maalesef öyle yazmış konu sahibi... Yüksek ihtimalle anlatmadığı detaylar var veya fake konu ama.Yok bu konuda ?
Anladım tesekkur ederım .Yazık eşlerıne ya kadınlar evde temızlık çocuk bu adamlarda neyın peşindeEvet, maalesef öyle yazmış konu sahibi... Yüksek ihtimalle anlatmadığı detaylar var veya fake konu ama.
Öyle gerçekten... Ama anlatılan şekilde aşırı rahat hemcinslerimiz olduğu sürece bunları yapmaya müsait erkekler hep amacına ulaşacaktır.Anladım tesekkur ederım .Yazık eşlerıne ya kadınlar evde temızlık çocuk bu adamlarda neyın peşinde
Ben rahat olduğunu düşünmüyorum. Rahat bir insan bunları dert edip buraya yazmaz. Bir çıkmazın içinde ve çözüm yolu arıyor.Öyle gerçekten... Ama anlatılan şekilde aşırı rahat hemcinslerimiz olduğu sürece bunları yapmaya müsait erkekler hep amacına ulaşacaktır.
'aşırı rahat'tan kastım şu; normal bir insan içerken alkolün yavaştan dokunmaya başladığını anlar ve bulunduğu ortamı veya içtiği ilacı göz önünde bulundurarak ona göre içmeye devam eder ya da sonlandırır. En azından ben böyle yapıyorum. Eğer doğruysa konu sahibi aşırı rahat biri, bu yaşadığı pek sorun olmamıştır yani. Zaten pek sorun olmamış ki sabah sinir krizi geçirmeden güzelce beraber işe gidilmiş ve halen aynı işyerinde çalışacağını söylüyor.
Vay ki adamın evdeki hanıma...
Çok teşekkür ederim, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama karşınızdaki insan durumu anlamaya değil de kendi fikrini doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışınca maalesef anlatamıyorsunuz.E hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.
E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.
Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.
Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.
ısınıze gelen yoruma cevap yazmayı bırakında sorulara cevap verıın objektıf yorum ıstıyorsanızÇok teşekkür ederim, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama karşınızdaki insan durumu anlamaya değil de kendi fikrini doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışınca maalesef anlatamıyorsunuz.
Gerçekten şu söylediğinize göre üniversite ortamında nüfus patlaması yaşanırdı herhalde her taksicinin çok çocuğu olmalı falan filan ev tarif edebiliyorsunuz altınıza işemiyorsunuz hiçbir şey olmuyor sadece sevişiyor mu bu millet hemde iş yemeğinden sonra ayy komik ya kimin eli kimin cebinde belli olmuyor demek ki her alkollu ortamda alkol alan ahlaksızlarr her an biriyle sevişebilir püüüüE hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.
E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.
Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.
Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.
Kusura bakmayın ama alaycı yorumları ciddiye alamıyorum.ısınıze gelen yoruma cevap yazmayı bırakında sorulara cevap verıın objektıf yorum ıstıyorsanız
sıze bır suru sorular soruldu
sabah uyandıgınızda patronla ne konustunuz
bırsey olmamıs gıbı bırlıkte ıse mı geldınız ?
ıs yerındekılerın bır tavrı varmıydı sıze karsı bır davranıslarını hıssettınız mı bu kadar bılınc kaybınız olduysa ortamda allah bılır ne yapmıssınızdır cunku
nıye bıle bıle bu kadar sarhos oldunuz sarhos olunca nasıl eve donecektınız kıme guvendınız
kımın evıydı gıttıgınız yer otelmıydı