- 13 Haziran 2016
- 108
- 196
- Konu Sahibi mor dilemma
Eşinizin sizin ısrarlarınız yada rest cekmenizle bebeğe tamam demesi de risk. Çocuk yapariz ama sorumluluk sende gibi birsey olur. Biz çok istedik iki yıllık evlilikten sonra ve bi bebegimiz oldu. Bebek cok zor bi olay. Laylaylom galiba sana göre sevmeler değil yani :) Eğer karı koca ilişkisi sağlam değilse evliliği bile mahveder. Evlilik güzelse daha da guzellestirir. Yeri geliyor eşler başbaşa kalamıyor, e eskisi kadar rahat at cantani sırtına gez yapamiyorsun vs vs. Bunlari kaldırabilecek hatta seve seve yasayabilecek anne baba olmak lazım. O yüzden mor dilemma sizin için duam allah eşinizin kalbine minik bir bebek sevgisi koysun. Yoksa da yolunuza bakın. Bu kadar bebek özlemi çeken bir kadına bu evlilikten hayır gelmez.
Sevgili arwen,
risk konusunda size katılıyorum, ben zaten çocuk hekimiyim ve ne kadar zor, yıpratıcı ama olağan üstü bir süreç olduğunu yaşayanlardan sonra ben biliyorum. Ama bunlarla yüzleşebilecek ve başarabilecek olgunlukta görüyorum kendimi. Ama eşim de istemeden onu zorlayarak veya kandırarak olan bebekten ben de korkarım. Kadınlık grurum ve insanlık onurum buna izin vermez. Kendimi geçsem bile Çocuğum üzerinden belki olunca sever diye kumar oynayamam.
Duanıza katılıyorum. İnşallah bu mübarek gün hayırlısıyla kabul olur. Müstakbel annelerin duaları kabul olurmuş. Dualarınıza talibim. Olmazsa olaylar ne şekilde gelişecek inanın bilmiyorum.Yorum ve dua için teşekkürler.