- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
- 133
Daha evliliğe karar vermek için çok küçüksün. Sevgilin kaç yaşında ve eğitim durumu ne mesela? Sen ne yap et üniversite okumaya bak sonradan kafanı taşlara vurma.Nerden baslasam bilmiyorum. 18 yasindayim. Bi erkek arkadasim var 2 yildir beraberiz. Tanismamiz internet uzerinden oldu ama 2 yilda fazlasiyla guvenimi kazandi oturdugum sehre gelip gitti annesiyle babasiyla akrabalariyla telefondan tanisip gorustum. Evlenmek gibi bi hayalimiz var ve bunu gerceklestirmek icin universiteyi yaninda okumak onu yuz yuze tanimak istiyorum. Yaklasik 1 ay once aileme yakalandim sevgilim konusunda. Daha dogrusu annem ogrendi. Annem ogrenir ogrenmez babamda ogrendi tabi. Bir suru kavga kiyamet tartisma. Babam okumicaksin artik liseyi bitirdin yeter o sana diyerek kestirip atti. Telefonumu almaya calistilar. Ogrenim konusunda da önlerde beliren bi insanim zaten. Herkes benden büyük beklentiler icinde falan. Iste bir ay once bunu ogrendiler. Ne yapcagimi dusunmekten ne sinava hazirlanabildim ne baska bisey yapabildim. Ve su an hala universite konusunda ne yapcagimi bilmiyorum. Erkek arkadasim kesinlikle yaninda okumami istiyo. Ailemse sevgilimin hangi sehirde oturdugunu biliyo ve oraya okumaya nasil gidicem bilmiyorum. Kendi aile iliskimden bahsetmem gerekirse de annemle pek fazla anlasamadim hicbi zaman. Zaten babaannem buyutmustu beni. Bu yuzden kendi ailemin evinde bile 18 yildir yaklasik 3 sene falan kaldim. Babaannem ve ailem altli ustlu oturuyolardi. Babaannem vefat edince annemlerin yaninda kalmaya basladim falan. Babamla iliskimse bu zamana kadar iyiydi fakat yaklasik 10 ay once facesinden yakaladigim kadinlarla konusmasi kadinlarin fotograflarina yorum yapmasi falan beni babamdan uzaklastirdi. Bi de sevgili falan yapmis kendine hatta. Halbuki namazinda niyazinda hacca gidip gelmis insanlar ebeveynlerim. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Az cok aciklamaya calistim kendimi. Lutfen yardim edin. Ailemin karsisinda nasil durucam bilmiyorum