Canım aileni ne kadar kötü görürsen gör,bu onların özel hayatı. Babanın başka kadınlara yazdığı mesajlar vs. bunlar onun senin baban olduğu gerçeğini değiştirmez. Her aile çocuğunun iyiliğini ister. 18 yaşındasın,2 yıldır çıkıyorsunuz ve ailesiyle telefonda görüştün. Bu nasıl bir aile ki karşısındakinin henüz çocuk olduğunu bildikleri halde böyle bir girişimde bulunuyorlar? Yarın öbür gün de sen Trabzon'a okumaya gitsen,hadi evlenin evliyken okursun diyebilirler bana bunu düşündürdü. Lütfen bu olaydan önce bir erkek arkadaşını çıkar,de ki ben böyle bir hayat istiyor muyum? Onu kurtuluş olarak görme. Gerekirse 1 yıl daha otur hazırlan,daha iyisini oku. Eğer seni gerçekten seviyorsa destek olacaktır. "İlla yanıma gel" diyen değil, "hayatın için hangisi iyiyse o olsun,sonunda nasılsa evleneceğiz" gibi düşünceleri olan biri olmalı karşındaki. Şunu da unutma eğer şu an bile sevgilinin ailesiyle telefonda görüşecek kıvama geldiysen,eğer onlar da Trabzon'da yaşıyorsa orada sorunlar olur. Sizi nişanlı gibi görürler falan çekilecek iş değil. Gençliğinin tadını çıkarıp bu yıllarını mahvetme. Ama aşkından vazgeçmeni de söylemiyorum. Hakkında hayırlısı olur umarım.