Saniye mi tuttunuz ? Valla kusura bakmayın biri bana dokunduğunda hele ki özel bölgeme dokunduğunda ölü gibi uyuyamam. Bırakın 39 saniyeyi 5 saniyede uyanırımBakın bu yapan kişinin yani oğlumun akıl sağlığı ztn yerinde değil yani raporlu bir çocuk. Ve benim uykum ağır ve o olay sadece 39 Saniye. Anlatabiliyor muyum? Bu durumda onun beni bayılmış olduğu dahi geliyor akıllara ister istemez
Siz iyi misiniz ?sılsede alıntıladık moderatorler yerıne getırecek
kesınlıkle tutustu gercek olmadıgını anladıgımız ıcın
39 Saniyelik bir durum olduğu için ve cinsel ilişki olmadığı için video da buna gerek kalmadı sanırım ki emniyet te böyle birsey istemedi
Hayır orada söylemeye çalıştığım şu. Kızım herseyi bana anlattığı için olumsuz birsey yaşasaydı söylerdi ama ben bugün pedegoga götüreceğim diyorumcocugum benı bayıltmıs olabılır dıyorsunuz uykumda parmagını ozel bolgeme sokup vıdeomu cekmıs dıyorsunuz
evde bırde kızınız var nasıl ayrı tutulsun bu ımkansız
gercekten cocuklarınız varsa gercekten kızınız varsa ve kızınızı bu konuda unutarak (emnıyetde unutmus guya) oyle bırsey yasasa soylerdı dıye nasıl dıyebılıyorsunuz
kocaman ınsanım bırının pıjamasını ve camasırını uyandırmadan ındıremem mumkun degılŞimdi bir elinde telefon var bir eli ile pijamanızı çsmsşırınızı indirip taciz ediyor öylemi. 39 saniye sürüyor. 13 yaşında çocuk. Gidin Allah aşkına ya
Hayir. Hadsiz yorumlardan rahatsız oldum. Ben burada yardımcı yorumlar almak için yaşadığım bir olayı yazdim tabiki pişman oldumŞimdi de konu silmek istiyorsun çünkü tutuştun parmak sokmalı ağır uykuya dalmalı videolu falan böyle ensest ilişki hayali kuruyorsun belki bir kadın bile değilsin kadın da olsan farketmez böyle hayaller kurduğun için tespit etmek ve şikayet etmek gerekir seni
Ne yazık ki fake değil tamamen gerçek. Kesinlikle sahte paylaşım yapmam. Normalde hemen uyanabilirdim ama o gece sabaha kdr uyumamıştim sabah 8 de uyumuştum ve uykumun derin anında gerçekleşmiş bir olay. Bu sorunun cevabını polislere de veremedim çünkü neden uyanamadigimı bende bilmiyorum
Çünkü o gün kızım anneannesinin yanında olduğu için bu dusunulmedi. Her detayı öğrenmek istiyorsunuzbence ekipler yanlış çocuğu koruyor şuan.
Sosyal hizmetlerden gelip kızınız için sizinde muayenelerden geçmeniz gerekir....
Onun beyninde böyle bir algı yok cinsellik istismar taciz ne demek bilmez kötü olumsuz birşey diye nitelendiremez ki anlatsınHayır orada söylemeye çalıştığım şu. Kızım herseyi bana anlattığı için olumsuz birsey yaşasaydı söylerdi ama ben bugün pedegoga götüreceğim diyorum
hayır eger oyle olsaydı neyse kı kızım ogun evde degıldı en azından o hallerıme tanık olmadı belkı o olsa abısı ona yaklasırdı allahım cocugumu korudu derdınızÇünkü o gün kızım anneannesinin yanında olduğu için bu dusunulmedi. Her detayı öğrenmek istiyorsunuz
Konuyu açarken neden cinsel istismar yazdınız ?? Konuda deseniz oğlum bana dokunmuş vs kimse böyle tepki vermeyecekti , sizin anlatış sekilinizden dolayı insanlar bu kadar tepki verdi ve hala size yardımcı olan yorumlara cevap donmuyorsunuz, gerçekten tuhafsiniz39 Saniyelik bir durum olduğu için ve cinsel ilişki olmadığı için video da buna gerek kalmadı sanırım ki emniyet te böyle birsey istemedi
Bir de bunu 13 yaşında çocuk yapıyorkocaman ınsanım bırının pıjamasını ve camasırını uyandırmadan ındıremem mumkun degıl
Ben illa o gun açısından demedim oğlunuzun durumu belliÇünkü o gün kızım anneannesinin yanında olduğu için bu dusunulmedi. Her detayı öğrenmek istiyorsunuz
O gun sirayla ikinizi istismar etti denmiyor ki aynı evde beraber yaşanmıyor muÇünkü o gün kızım anneannesinin yanında olduğu için bu dusunulmedi. Her detayı öğrenmek istiyorsunuz
Bakın bu yapan kişinin yani oğlumun akıl sağlığı ztn yerinde değil yani raporlu bir çocuk. Ve benim uykum ağır ve o olay sadece 39 Saniye. Anlatabiliyor muyum? Bu durumda onun beni bayılmış olduğu dahi geliyor akıllara ister istemez
Parmağını sokmuş ona rağmen uyanmamış mıcocugum benı bayıltmıs olabılır dıyorsunuz uykumda parmagını ozel bolgeme sokup vıdeomu cekmıs dıyorsunuz
evde bırde kızınız var nasıl ayrı tutulsun bu ımkansız
gercekten cocuklarınız varsa gercekten kızınız varsa ve kızınızı bu konuda unutarak (emnıyetde unutmus guya) oyle bırsey yasasa soylerdı dıye nasıl dıyebılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?