HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Saniye mi tuttunuz ? Valla kusura bakmayın biri bana dokunduğunda hele ki özel bölgeme dokunduğunda ölü gibi uyuyamam. Bırakın 39 saniyeyi 5 saniyede uyanırım

Hayır orada söylemeye çalıştığım şu. Kızım herseyi bana anlattığı için olumsuz birsey yaşasaydı söylerdi ama ben bugün pedegoga götüreceğim diyorum

Şimdi bir elinde telefon var bir eli ile pijamanızı çsmsşırınızı indirip taciz ediyor öylemi. 39 saniye sürüyor. 13 yaşında çocuk. Gidin Allah aşkına ya
kocaman ınsanım bırının pıjamasını ve camasırını uyandırmadan ındıremem mumkun degıl

Hayir. Hadsiz yorumlardan rahatsız oldum. Ben burada yardımcı yorumlar almak için yaşadığım bir olayı yazdim tabiki pişman oldum

telefonunuzun şifresini değiştirdiyseniz nasıl açıp kamera çekimi yapabildi?
videoyu silemedi ama çekimi yapabildi yani.

bence ekipler yanlış çocuğu koruyor şuan.
Sosyal hizmetlerden gelip kızınız için sizinde muayenelerden geçmeniz gerekir....
Çünkü o gün kızım anneannesinin yanında olduğu için bu dusunulmedi. Her detayı öğrenmek istiyorsunuz

Hayır orada söylemeye çalıştığım şu. Kızım herseyi bana anlattığı için olumsuz birsey yaşasaydı söylerdi ama ben bugün pedegoga götüreceğim diyorum
Onun beyninde böyle bir algı yok cinsellik istismar taciz ne demek bilmez kötü olumsuz birşey diye nitelendiremez ki anlatsın

Çünkü o gün kızım anneannesinin yanında olduğu için bu dusunulmedi. Her detayı öğrenmek istiyorsunuz
hayır eger oyle olsaydı neyse kı kızım ogun evde degıldı en azından o hallerıme tanık olmadı belkı o olsa abısı ona yaklasırdı allahım cocugumu korudu derdınız
gelen yorumlara gore hıkayenızı gelıstırıyorsunuz

39 Saniyelik bir durum olduğu için ve cinsel ilişki olmadığı için video da buna gerek kalmadı sanırım ki emniyet te böyle birsey istemedi
Konuyu açarken neden cinsel istismar yazdınız ?? Konuda deseniz oğlum bana dokunmuş vs kimse böyle tepki vermeyecekti , sizin anlatış sekilinizden dolayı insanlar bu kadar tepki verdi ve hala size yardımcı olan yorumlara cevap donmuyorsunuz, gerçekten tuhafsiniz

Ben illa o gun açısından demedim oğlunuzun durumu belli

Sizinde psikolojik destek almanız gerekli olabilir
Ve evde herseyden habersiz normal bir çocuk var o korunmalı diye düşündüm...

Çırılçıplak mı uyuyordunuz? Kamerayı aç, çamaşırı indir zaten 30 sn sürer mimimum.

Komşumun oğlundan biliyorum böyle çocukların yemeklerine ilaç katılıyor, cinselliği i bastırsın diye. Yemeği siz mi yediniz? Uyanmamışmış

Parmağını sokmuş ona rağmen uyanmamış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…