HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Bazı konularda iyiniyetli yaklaşımlar üzücü neticelere sebebiyet verebiliyor. Burası insanlara yol gösterilmesi için kurulmuş bir platform haklısınız Mune hanım ama bazı konularda kulaktan dolma bilgiyle yol göstermeye çalışmak yerine, olayı yaşayan kişinin biraz olsun rahatlayıp aksiyon olabilmek için gereken gücü toplamasına yardımcı olmaya odaklanıp gerisi için çok da fazla yorum yapmamak gerektiği kanısındayım. Her konu aynı hassasiyette değil.

Cıks erkek çocuğu 13 yaşında henüz o kadar irileşmez. 15-16 dese farklı olurdu.
Kudracim sen de ergenler konusunda uzmansin ama benim oğlum tam 13 yaşında , 1.76 boy 55 kilo , ben iri yarı bir kadınım ama beni bile kucağında taşıyor , 13 yaş gayet de iri olunabiliyor

O çocuğu daha sonra annesi affettigini açıklamıştı. İnanamamistim.

Boldladığım kısıma katılıyorum, bilgisi olmayanlar direkt rahatlatmak için yazarsa daha iyi oluyor ama sizler gibi bilgi sahibi insanların yol göstermesi çok faydalı olacaktır

Kudracim sen de ergenler konusunda uzmansin ama benim oğlum tam 13 yaşında , 1.76 boy 55 kilo , ben iri yarı bir kadınım ama beni bile kucağında taşıyor , 13 yaş gayet de iri olunabiliyor
Her çocuk farklı gelişim gösterebiliyor gerçekten, genetik faktörleri de hesaba katmak gerekiyor, her ne kadar çoğunlukla özellikle erkek çocukları lise çağında gelişse de bebekliğinden itibaren boyu ve kilosuyla yaşıtlarından
iri çocuklar var.

Sen şimdi kafam rahat uyuyorsun engelli bir çocuğun varken algida secicilik oluyor mümkun degil uyanmaması şoyle diyeyim kedinin bir miyavlamasıni duyup uyanmaz mısın ben lusimden değişik bir ses gelse ışık hizinda yanına kosuyorum ki nasil geldiğimi bilmiyorum uyku hali

İstisnadır bunlar. Ergenliğin başında yaşıtı kızlara göre ufak kalır erkek çocuklar.

.
Boldladığım kısıma katılıyorum, bilgisi olmayanlar direkt rahatlatmak için yazarsa daha iyi oluyor ama sizler gibi bilgi sahibi insanların yol göstermesi çok faydalı olacaktır
Elbette, elden geldiğince. :) Ah bir de kompleksli olmakla itham edilmeden bunu yapabilsek çok daha güzel olacak her şey.

Çaresizlik ne yapsın Ama kızına bir şey olursa bilsin ki bu bir sürpriz değil.
Cocugun psikolojisi çok bozuktu, kız kardeşine tecavüz edip, öldürdü ve hapis cezası aldı. Annesine en son neden yaptığını itiraf ederek, şöyle dedigini hatırlıyorum; "senden ancak hem kızını hem de beni alarak intikam alabilirdim"

Kadın gençliğinde uyuşturucu maddelerle çok hasirnesir olmuştu. Sanırım ilgisizdi o dönem oğluna. Bilemiyorum.

Normalde uykum o kadar agir degil benim ama uykusuz şekilde sabaha karşi yattiysam uykuya daldiktan sonraki bikaç saat boyunca kedi miyavliyorsa da duymamişimdir. uykumun tamami derin uykuda gecmiyor belli bir aralik var o kisimda duymuyorum hissetmiyorum sonrasinda ben de uyaniyorum sese ve yani eşim oyle soyluyor.

Prosedür gereği gri oldu ama iletişime geçer üyeliğini teyit ettirirse konuya cevap verecektir diye umuyorum.

Ba konulara kendi adıma daha hassas yaklaşmaya çalışıyorum, anlatılan gerçekse diye düşünmem bir yana aynı şeyi yaşayanlar olabileceği düşüncesi yüzünden dikkatli yazmaya gayret ediyorum zira ne yazık ki ülkemizde cinsel istismar, tecavüz, ensest ilişkiler yaşanıyor ve çok mağdur var.

Öte yandan tabii ki bu kadar ciddi olayların birilerinin konu açıp eğleneyim diyeceği içerikler olmasını da istemeyiz.

İstisnadır bunlar. Ergenliğin başında yaşıtı kızlara göre ufak kalır erkek çocuklar.
Bilemiyorum , oğlumun yakin arkadaşlarının hemen hemen hepsi böyle , yeni nesil çok daha iri , konudaki oğlan da bu şekilde olabilir , hoş ben hala inanmıyorum konuya o ayrı ama olmayacak bir şey değil 13 yaş çocuğunun iri olması zira bende var bı tane

Telefonunuz yüz tanıma özelliğine sahipse galeri o yüzden açılıyor. Ama kilit açılmasa dahi son çekilen fotoğraf video silinebiliniyor. Önceki fotoğraf ve videolara ulaşılamıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…