Kesinlikle öyle , ama en azından onlar gelememiş diyoruz geçiyoruzBir yere gelemeyip komplekslerinden arınamayanlar da var maalesef
Yazdı ilk sayfalara bak 3 Ya da 4. Sayfada olabilir tam birleşme oldumu bilmiyorum ama parmağını soktu yazmisParmak sokma kısmını okumadım ben. Konuda da yazdığını görmedim. Sallamasyon o zaman.
Bazı konularda iyiniyetli yaklaşımlar üzücü neticelere sebebiyet verebiliyor. Burası insanlara yol gösterilmesi için kurulmuş bir platform haklısınız Mune hanım ama bazı konularda kulaktan dolma bilgiyle yol göstermeye çalışmak yerine, olayı yaşayan kişinin biraz olsun rahatlayıp aksiyon olabilmek için gereken gücü toplamasına yardımcı olmaya odaklanıp gerisi için çok da fazla yorum yapmamak gerektiği kanısındayım. Her konu aynı hassasiyette değil.Hanımlar anlatılan gerçek mi değil mi henüz bilmiyoruz ama maalesef aile içi cinsel istismar, tecavüz vakaları yaşanıyor, o yüzden birbirimizle polemiğe girmek yerine forumda dahi yaşadığı istismarı anlatamayanlara yol gösterecek mesajlar yazarsak, bu konu gerçek değilse bile başkalarına faydası olur.
Kudracim sen de ergenler konusunda uzmansin ama benim oğlum tam 13 yaşında , 1.76 boy 55 kilo , ben iri yarı bir kadınım ama beni bile kucağında taşıyor , 13 yaş gayet de iri olunabiliyorCıks erkek çocuğu 13 yaşında henüz o kadar irileşmez. 15-16 dese farklı olurdu.
O çocuğu daha sonra annesi affettigini açıklamıştı. İnanamamistim.Babasına yollayın evlat ama aklı başında değil.Bir ülkede zekası yüksek 14 15 yaşındaki bir çocuk 4 yaşındaki kizkardeşine aynen bunları yapıp bıçaklayip öldürdü.Polisede onu başka bir şekilde gördümlerle kandırmaya çalıştı.Allah korusun yaa geri dönüşümü olmayan şeyler bunlar konu fake falansa da siz bence yardım alın bunun şakası bile olmaz
Çaresizlik ne yapsınO çocuğu daha sonra annesi affettigini açıklamıştı. İnanamamistim.
Boldladığım kısıma katılıyorum, bilgisi olmayanlar direkt rahatlatmak için yazarsa daha iyi oluyor ama sizler gibi bilgi sahibi insanların yol göstermesi çok faydalı olacaktırBazı konularda iyiniyetli yaklaşımlar üzücü neticelere sebebiyet verebiliyor. Burası insanlara yol gösterilmesi için kurulmuş bir platform haklısınız Mune hanım ama bazı konularda kulaktan dolma bilgiyle yol göstermeye çalışmak yerine, olayı yaşayan kişinin biraz olsun rahatlayıp aksiyon olabilmek için gereken gücü toplamasına yardımcı olmaya odaklanıp gerisi için çok da fazla yorum yapmamak gerektiği kanısındayım. Her konu aynı hassasiyette değil.
Her çocuk farklı gelişim gösterebiliyor gerçekten, genetik faktörleri de hesaba katmak gerekiyor, her ne kadar çoğunlukla özellikle erkek çocukları lise çağında gelişse de bebekliğinden itibaren boyu ve kilosuyla yaşıtlarındanKudracim sen de ergenler konusunda uzmansin ama benim oğlum tam 13 yaşında , 1.76 boy 55 kilo , ben iri yarı bir kadınım ama beni bile kucağında taşıyor , 13 yaş gayet de iri olunabiliyor
Sen şimdi kafam rahat uyuyorsun engelli bir çocuğun varken algida secicilik oluyor mümkun degil uyanmaması şoyle diyeyim kedinin bir miyavlamasıni duyup uyanmaz mısın ben lusimden değişik bir ses gelse ışık hizinda yanına kosuyorum ki nasil geldiğimi bilmiyorum uyku haliBen hergun agir uyumam ama uyuyunca dokundugunu da hissetmiyorum. Gerci konuda sadece dokunmak yok direkt parmak sokmak var. Parmak sokulsa ben bile uyanirim herhalde.Hani pijama indirme, dokunma bunlari hissetmemek bana normal geldi ben de hissetmem ama parmak bilemedim.
İstisnadır bunlar. Ergenliğin başında yaşıtı kızlara göre ufak kalır erkek çocuklar.Kudracim sen de ergenler konusunda uzmansin ama benim oğlum tam 13 yaşında , 1.76 boy 55 kilo , ben iri yarı bir kadınım ama beni bile kucağında taşıyor , 13 yaş gayet de iri olunabiliyor
Elbette, elden geldiğince. :) Ah bir de kompleksli olmakla itham edilmeden bunu yapabilsek çok daha güzel olacak her şey.Boldladığım kısıma katılıyorum, bilgisi olmayanlar direkt rahatlatmak için yazarsa daha iyi oluyor ama sizler gibi bilgi sahibi insanların yol göstermesi çok faydalı olacaktır
Bilemiyorum bunların hepsini psikiyatrist muayenesinden sonra ogrenebilecegiz bizde
Cocugun psikolojisi çok bozuktu, kız kardeşine tecavüz edip, öldürdü ve hapis cezası aldı. Annesine en son neden yaptığını itiraf ederek, şöyle dedigini hatırlıyorum; "senden ancak hem kızını hem de beni alarak intikam alabilirdim"Çaresizlik ne yapsınAma kızına bir şey olursa bilsin ki bu bir sürpriz değil.
Sen şimdi kafam rahat uyuyorsun engelli bir çocuğun varken algida secicilik oluyor mümkun degil uyanmaması şoyle diyeyim kedinin bir miyavlamasıni duyup uyanmaz mısın ben lusimden değişik bir ses gelse ışık hizinda yanına kosuyorum ki nasil geldiğimi bilmiyorum uyku hali
Prosedür gereği gri oldu ama iletişime geçer üyeliğini teyit ettirirse konuya cevap verecektir diye umuyorum.Mune boyle konular genelde havada kaliyor, konu sahibide gri olmus. Gerci sorularin cogunu yanlis anliyordu, psikolojisi bozulmustur belkide..Yani gercek mi degil mi merak ediyorum ben acikcasi, bunu ogrenemeyecek miyiz?
Bilemiyorum , oğlumun yakin arkadaşlarının hemen hemen hepsi böyle , yeni nesil çok daha iri , konudaki oğlan da bu şekilde olabilir , hoş ben hala inanmıyorum konuya o ayrı ama olmayacak bir şey değil 13 yaş çocuğunun iri olması zira bende var bı taneİstisnadır bunlar. Ergenliğin başında yaşıtı kızlara göre ufak kalır erkek çocuklar.
Telefonunuz yüz tanıma özelliğine sahipse galeri o yüzden açılıyor. Ama kilit açılmasa dahi son çekilen fotoğraf video silinebiliniyor. Önceki fotoğraf ve videolara ulaşılamıyor sadece.Tamam orası öyle de, gayet ordan şuan denedim galeriye de girebildiğimden sildim, şifre istemiyor ki?
Kaldı ki diğer işletim sistemlerinde kameraya bile ulaşamazsın, iphone da ise kameradan galeriye ulaşıp siliyorsun. Nasıl oldu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?