HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Konunuz fakemi bilmiyorum yorumlara bakmadim, ama degilse eger bir tedavisi varsa onu denerim ama yoksa ve bu surekli boyle olacaksa kizimida düşünmek zorunda olduğum icin yurda bırakirdim heralde bilemiyorum.
Yurda birakmakta kesin çozüm degil aslinda orada da aynı davranışları tekrarlamayacağınin garantisi yok, başka çocuklar var.

Hani hava sıcak olsa elbiseyle yattı desek camasiri açması parmak falan çok zor ya.
Uyku halinde olmaz o.
Hani ilaç verse bayilsa uyuşuk olsa belki.
Ama insan onu hisseder,anlar.

Her konuda uzman değil ama adli tıp konusunda özel olarak çalışan hukukçu. Bizler duygusal bakarken o mesleki bakıyor.
Dogrudur ama ben de once pedagoga giderim, boyle bi muayene yapilacaksa da pedagog eşliğinde yapilmasini isterim, gerci bilmiyorum o üye ne yazdi, bu konularda hukukcuysa zaten dedigi akil mantik cercevesindedir mutlaka.

Dogrudur ama ben de once pedagoga giderim, boyle bi muayene yapilacaksa da pedagog eşliğinde yapilmasini isterim, gerci bilmiyorum o üye ne yazdi, bu konularda hukukcuysa zaten dedigi akil mantik cercevesindedir mutlaka.
Pedagoga götürmeyin dememiş ki. Beş yaşında çocuğa muayene yapılmaz denmesine karşı çıkmış, yapılır, yapılması gerekli olabilir hatta gerekli olan durumlarda acildir. Muayene çocuğun psikolojisine zarar vermeyecek yöntemlerle yapılır demiş.

O uye sizsiniz heralde hurmetler

O kadar geriye gidip okumadim tek tek, ben sadece pedagog da eslik etmeli bu surece kismina katiliyorum.

Tepki verdiğim şey çocuklara jinekolojik muayene yapılmaz çocuğun psikolojisi ne hale gelir şeklinde yaptığı yorumdu. Zaten uzmanla görüşmesi, uzman gerek görürse savcılığa gidip ihbar etmesi gerektiğini ve savcılığın adli tıbba yönlendirme yapacağını konu sahibine anlattım. Çocuğa jinekolojik muayene yapılmasının psikolojisini bozacağı altmetnini bir insana vermek gerekli olması halinde dahi ebeveynin bundan kaçınmasına sebep olur. Bilerek ya da bilmeyerek sürecin olumsuz işlemesine sebebiyet vermemek gerekiyor. Burası açık bir platform, başına benzeri gelen kişiler açıp okuyacak ve endişe yaşamasına neden olacak. Tek derdim insanların aklında gerçek olmayan soru işaretlerinin kalmaması. Hanımefendiyle özel bir sorunum yok.

Anladim sizi, haklisiniz. Muayene olmamali yazdigini gormemistim.

Hanımlar anlatılan gerçek mi değil mi henüz bilmiyoruz ama maalesef aile içi cinsel istismar, tecavüz vakaları yaşanıyor, o yüzden birbirimizle polemiğe girmek yerine forumda dahi yaşadığı istismarı anlatamayanlara yol gösterecek mesajlar yazarsak, bu konu gerçek değilse bile başkalarına faydası olur.

Kızlar okuldan geldim ilk işim buraya bakmak oldu . Ne oldu ??? Umarım dalga geçme amaçlı açılmış bir konudur diye umut ediyorum.

Ya gerçek mi öğrenebilecek miyiz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…