Şuana kadar paylaştığım hiçbir konu fake değil o yüzden çok fazla paylaşımım yok. Evet bana istismarda bulundu hepsini adım adım yazdım. TeşekkürlerEğer konu fake ise bence öyle igrencsiniz.
Gerçek ise ya kızınıza cinsel saldirida bulunursa uzak tutun o çocuğu evden .
Annesine size istismar ettiğini söylüyorsunuz tövbe tövbe nutkum tutuldu .
Offf çok çok kötü bir duygu. Babası ceza evinde babasıyla görüşmüyoruz ama babaannesi ile görüşüyorlardı fakat 5 ay önce babaannesinin cep telefonunu anneannesinin evine izinsiz getirip sakladı ve biz evde bulup geri gönderdiğimiz günden itibaren baba tarafı da sildi onu. Konu tamamen gerçek hatta bu kısaltılmış hali. Ve ben bu saatte uyanığım ve yarın psikoloğa gitmeyi planlıyorum.Umarım konu gerçek değildir… Gerçekse de evlat atsan atılmaz satsan satılmaz derler ama sizin ki çok farklı bir boyutta kesinlikle kabul etmeyin gerekiyorsa çocuğun babasına da durumu anlatın biraz ilgilensin en azından farklı bir şehirde yatılı okul veya yurda göndermeyi isteyebilirsiniz küçük kızınız var sakın ola ki affetmeyi düşünmeyin…
Ne yazık ki fake değil tamamen gerçek. Kesinlikle sahte paylaşım yapmam. Normalde hemen uyanabilirdim ama o gece sabaha kdr uyumamıştim sabah 8 de uyumuştum ve uykumun derin anında gerçekleşmiş bir olay. Bu sorunun cevabını polislere de veremedim çünkü neden uyanamadigimı bende bilmiyorumFake mi lütfen fake olsun değilse eğer bu nasıl bir uykudur ki uyanmadiniz ? Kanım dondu
Valla benim kanım donuk ne diyeceğimi bilmiyorum dışarıdaki insanlara ne kadar zarali olabileceğini düşündükçe içinden çıkamıyorum 5 yaşındaki çocuk kız mi erkek miNe yazık ki fake değil tamamen gerçek. Kesinlikle sahte paylaşım yapmam. Normalde hemen uyanabilirdim ama o gece sabaha kdr uyumamıştim sabah 8 de uyumuştum ve uykumun derin anında gerçekleşmiş bir olay. Bu sorunun cevabını polislere de veremedim çünkü neden uyanamadigimı bende bilmiyorum
Keşke senaryo olsaydı keşke. O zmn bu saatte mışıl mışıl uyuyor olurdum muhtemelenOyuncu olmak istiyormussunuz inşallah senaryodur bu yazdıklarınız ,amin
Son 3 aydır kullandığı antidepresan ilaçlarını bırakmıştı içmek istemedi. İlk bıraktığında bir yan etki hissetmedik hareketlerinde ama suanda bunu yaşadım. Ve evde yürüyorum sanki arkamdan birisi geliyormuş gibi geliyor son 4 gündür.Valla benim kanım donuk ne diyeceğimi bilmiyorum
Çok teşekkürler. Psikoloğa kızımla beraber gireceğiz muhtemelenİnşAllah gerçek değildir fakat gerçekse, kızınızın da uygun şekilde doktor kontrolünde dinlenmesini öneririm
Allah yardımcınız olsun bu çok ağır ya gerçekten kızınıza dokunmuş olabilir sizden önce ona cesaret etmiş olabilir lütfen kızınızı doktora goturunSon 3 aydır kullandığı antidepresan ilaçlarını bırakmıştı içmek istemedi. İlk bıraktığında bir yan etki hissetmedik hareketlerinde ama suanda bunu yaşadım. Ve evde yürüyorum sanki arkamdan birisi geliyormuş gibi geliyor son 4 gündür.
Çok zor evet hemde çok. Bir yandan onun eve gelmesini istiyorum bir yandan da ansizin gelecek diye çok korkuyorum. Yarın malesef evimi başka bir semte taşıyorum malesef. Allah razı olsun dilekleriniz icinÇok üzüldüm sizin adınıza onu sizden uzak tutmak en mantıklısı.Allah kimseyi evladiyla sinamasin.İciniz yansada bence uzak durması gerekiyor tabi onun güvenliğini sağlamalısınız.İnanin bende ne diyeceğimi bilmedim konu evlat olunca elim kolum bağlanıyor empati kurarken bile için acıdı sabırlar diliyorum size
Şöyle anlatayım bu durumu size. Biz o kötü güne kadar böyle bir olayla yuzlesmesekte evde hep bir tartışma esnasindaydik. Oğlum evde hep ya benimle ya kardeşiyle tartışma çıkarıyordu hastalığından dolayi oğlum uyumadan ben uyumayı tercih etmiyordum ve oğlum o gece sabaha karşı 05.00 gibi uyudu. Bu yüzden bende uyuyamadım ve saat 08.00 de uyudum çok uykusuzdum çünkü. Bu olay da video kayıt saatine göre saat 10.20 de oldu. Ve video 39 Saniye. Açık yazmam gerekirse tamamen beraberlik söz konusu olduğunu sanmıyorum ancak cinsel istismara ileri derecede yeltenme ve görmemesi ve dokunmamasi gereken her yere ulaşma diyebilirimİstismardan kastiniz nedir? Zira nasil bir uyku uyuyorsunuz ki olan bitene ragmen uyanmiyorsunuz?
Oglum kucuk oldugu icin bilemedigimden soruyorum. Anneler cocuk buyudukce cocuklarin sesine hareketine karsi hassasiyet kaybediyor mu? Yatakta donme sesini bile duyuyorum su an. 5 yasinda cocugunuz varmis, hic mi tuvalete kalkmiyor mesela?
Siz adeta film cevrilmis ama uyanmamissiniz.
Çevremde bu konuyu ailem ve adli makamlar dışında kimse bilmiyor hiçbir arkadaşıma bu durumu anlatamadığım için buraya paylaşmak durumunda hissettim kendimi. Tanımadığım sizlerden somut yorum almak istedim.Oğlunuzda zeka geriliği var , raporu var , bu tarz çocuklar cinsellik hakkında mantıklı düşünemez , size tamamen içgüdüsel yapmış ne yaptıysa , çocuğun yurda değil tedaviye ihtiyacı var , ilaçlarını düzenli kullanması gerekiyor , keşke okumasaydim bu konuyu ya sinirlerim bozuldu sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?