- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.955
- 598
Cıks erkek çocuğu 13 yaşında henüz o kadar irileşmez. 15-16 dese farklı olurdu.Cocuk saldirdiginda cocuga gucu yetmemiş belki ergen irisi bir şeydir diye dusunuyorum ama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıks erkek çocuğu 13 yaşında henüz o kadar irileşmez. 15-16 dese farklı olurdu.Cocuk saldirdiginda cocuga gucu yetmemiş belki ergen irisi bir şeydir diye dusunuyorum ama...
Hani hava sıcak olsa elbiseyle yattı desek camasiri açması parmak falan çok zor ya.Ben hergun agir uyumam ama uyuyunca dokundugunu da hissetmiyorum. Gerci konuda sadece dokunmak yok direkt parmak sokmak var. Parmak sokulsa ben bile uyanirim herhalde. Hani pijama indirme, dokunma bunlari hissetmemek bana normal geldi ben de hissetmem ama parmak bilemedim.
Dogrudur ama ben de once pedagoga giderim, boyle bi muayene yapilacaksa da pedagog eşliğinde yapilmasini isterim, gerci bilmiyorum o üye ne yazdi, bu konularda hukukcuysa zaten dedigi akil mantik cercevesindedir mutlaka.Her konuda uzman değil ama adli tıp konusunda özel olarak çalışan hukukçu. Bizler duygusal bakarken o mesleki bakıyor.
Maalesef her önüne gelen her mesleği yapıyor da komplekslerinden arinamiyorHer konuda uzman değil ama adli tıp konusunda özel olarak çalışan hukukçu. Bizler duygusal bakarken o mesleki bakıyor.
Pedagoga götürmeyin dememiş ki. Beş yaşında çocuğa muayene yapılmaz denmesine karşı çıkmış, yapılır, yapılması gerekli olabilir hatta gerekli olan durumlarda acildir. Muayene çocuğun psikolojisine zarar vermeyecek yöntemlerle yapılır demiş.Dogrudur ama ben de once pedagoga giderim, boyle bi muayene yapilacaksa da pedagog eşliğinde yapilmasini isterim, gerci bilmiyorum o üye ne yazdi, bu konularda hukukcuysa zaten dedigi akil mantik cercevesindedir mutlaka.
O uye sizsiniz heralde hurmetlerBu nasıl bir kendini önemseme ve ego. Siteye nadiren giriyorum, beynimi çöplüğe dönüştürmeyi gerekli bulmadığım için kim olduğunuzu bile hatırlamıyorum. Yorumlarınıza olumsuz cevap veriyorsam saçmaladığızını düşünüyorum demektir ki istikrarlı davranmışım tebrik ettim kendimi. Olaylara genel bakış açınız saçmalamak düzeyindeymiş demek ki. :)
Koşa koşa jinekoloğa gidin dediğinizi iddia ettiğimi hatırlamıyorum? Ama çocuğa jinekolojik muayene yapılır mı psikolojisi ne hale gelir gibi bir yorum yapmak yersiz ve yanlış yönlendirici. Her konuda uzman olduğum yönünde bir iddiam yok ama evet adli tıp konusunda oldukça bilgili bir avukatım, süreci takip edip yönlendirme yapmak için ücret alıyorum. Yani sizin aksinize konunun uzmanıyım.
Bir yere gelemeyip komplekslerinden arınamayanlar da var maalesefMaalesef her önüne gelen her mesleği yapıyor da komplekslerinden arinamiyor
O kadar geriye gidip okumadim tek tek, ben sadece pedagog da eslik etmeli bu surece kismina katiliyorum.Pedagoga götürmeyin dememiş ki. Beş yaşında çocuğa muayene yapılmaz denmesine karşı çıkmış, yapılır, yapılması gerekli olabilir hatta gerekli olan durumlarda acildir. Muayene çocuğun psikolojisine zarar vermeyecek yöntemlerle yapılır demiş.
Tepki verdiğim şey çocuklara jinekolojik muayene yapılmaz çocuğun psikolojisi ne hale gelir şeklinde yaptığı yorumdu. Zaten uzmanla görüşmesi, uzman gerek görürse savcılığa gidip ihbar etmesi gerektiğini ve savcılığın adli tıbba yönlendirme yapacağını konu sahibine anlattım. Çocuğa jinekolojik muayene yapılmasının psikolojisini bozacağı altmetnini bir insana vermek gerekli olması halinde dahi ebeveynin bundan kaçınmasına sebep olur. Bilerek ya da bilmeyerek sürecin olumsuz işlemesine sebebiyet vermemek gerekiyor. Burası açık bir platform, başına benzeri gelen kişiler açıp okuyacak ve endişe yaşamasına neden olacak. Tek derdim insanların aklında gerçek olmayan soru işaretlerinin kalmaması. Hanımefendiyle özel bir sorunum yok.Dogrudur ama ben de once pedagoga giderim, boyle bi muayene yapilacaksa da pedagog eşliğinde yapilmasini isterim, gerci bilmiyorum o üye ne yazdi, bu konularda hukukcuysa zaten dedigi akil mantik cercevesindedir mutlaka.
Anladim sizi, haklisiniz. Muayene olmamali yazdigini gormemistim.Tepki verdiğim şey çocuklara jinekolojik muayene yapılmaz çocuğun psikolojisi ne hale gelir şeklinde yaptığı yorumdu. Zaten uzmanla görüşmesi, uzman gerek görürse savcılığa gidip ihbar etmesi gerektiğini ve savcılığın adli tıbba yönlendirme yapacağını konu sahibine anlattım. Çocuğa jinekolojik muayene yapılmasının psikolojisini bozacağı altmetnini bir insana vermek gerekli olması halinde dahi ebeveynin bundan kaçınmasına sebep olur. Bilerek ya da bilmeyerek sürecin olumsuz işlemesine sebebiyet vermemek gerekiyor. Burası açık bir platform, başına benzeri gelen kişiler açıp okuyacak ve endişe yaşamasına neden olacak. Tek derdim insanların aklında gerçek olmayan soru işaretlerinin kalmaması. Hanımefendiyle özel bir sorunum yok.
Bence başkaKorku gerilim
Galiba üyeligini iptal ettirdiNeden üye banned
Biz de bilmiyoruz, heralde ogrenemiycez.Kızlar okuldan geldim ilk işim buraya bakmak oldu . Ne oldu ??? Umarım dalga geçme amaçlı açılmış bir konudur diye umut ediyorum.
Sanmam banlanmışGaliba üyeligini iptal ettirdi