Bu sene doktora eğitimini kazanabildim diyorsunuz hala
Dr kazanmak ve devam etmek bir arş gör için kıdem yükseltme değildir zaten bir zorunluluktur. Yapmazsan atılırsın. Yani zaten olması gereken olmuş, öğrenciliğe ara da vermemişseniz ve asistansanız neyine üç yıldır bekliyordum ben diyorsunuz? Konu açılışında geçen ifadede gayet üç yıl boyunca sınavlarına girmiş de olmamış, siz üç yıldır bunu bekliyormuşsunuz gibi anlaşılıyor. Zaten dr sınavına yl bitince girilebiliyor. O üç yıl boyunca, yüksek lisans eğitimi devam ederken bu sınava girilmiyor. Bu durumda siz de üç yıldır doktoraya kabul almayı beklemiyorsunuz yani. Daha nasıl ifade edebilirim, derslerdeki odaklanma sorununuz konuya da sirayet etmiş gibi. Üniversite 1. sınıftayken yüksek lisans yapma niyetinde olduğumuzda, öğrenciliğimiz zaten normal akışında devam etmiş gitmişken, ben 1. sınıftan sonra 3 yıl boyunca yüksek lisansa kabul almayı bekledim mi diyoruz? :)
Akademiyle bir zorum yok, ifadelerle var. Ben konunun açılışındaki ifadelerden, seçilen konu başlığından, kendinizi aktarış şeklinizden dolayı sizin konunuzun fake olduğunu düşünüyorum, hepsi bu.
Gerçekse de size bırak, unut, işine bak gibi söylenenleri dinleyecek bir yapı göremiyorum. En iyisi bildiğiniz yoldan devam edin.
Daha da yazmam yoruldum, yeterli.