• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı allak bullak eden evli adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik tavırlarına giriyorsun

Bu nasıl bir betimlemedir, haykırdım :KK45: :D Konuya gelince ben de arada hiçbir şey olmadan cart diye deli divane aşık olunabileceğine inanmıyorum. Ya aranızda yaşanmışlıklar var tepki çekmemek için hiçbir şey yaşanmadan Bihter'e bağlamış gibi anlatıyorsunuz, ya da arada gerçekten bir şey olmadı siz 24 saatte yaşananları, duyguları ve yaşadığınız acıyı abarttıkça abartıyorsunuz. iki hikmetten biri.

Sevgili gweny chopstick gweny chopstick daha önce geçirdiğin psikolojik kökenli bir sağlık sorunu oldu mu? Ben olduğunu düşündüm açıkçası.Sen bu adama aşık filan olmadın inan.Daha dersleriniz bile yeni başladı kaç kez gördün de bu hale geldin !! Üstelik adamın yaptığı davranışları sen kur olarak görüyorsun ama kur filan yapmıyor..sadece doktoraya başladığı için mutlu ve bölüm arkadaşları ile iyi ilişkiler içinde olmak istiyor.Zaten bir avuç doktora öğrencisisiniz sohbet etmeyip ne yapacaksınız ?!
+1
Ben de bir ortama girince espriler yaparım, canlıyımdır epey. En ağır oturaklı adamı bile cıvıtabilme kapasitem vardır. :KK53:
Flörtle karıştırılabilir ama değil, sadece insan ilişkilerinin iyi olma durumu, o kadar. Ki ben flört etmeyi de severim ama flört için daha spesifik şeyler yapılır. Bakışlar, sohbetin içeriği vs. değişir flört durumunda. Konu sahibi bu ikisini ayırt edemiyor bence.

Evli veya nişanlı olmayıpta alyans yüzük takan erkekler gördüm. Bence konu sahibi hormonlarına yenik düşüyor. Bu hayatında ki boşluktan kaynaklanıyor.

öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.

yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.

gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.

3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
Aklıma şu söz geldi "aptallık etme sen bihter ziyagilsin"🤣🤣

öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.

yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.

gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.

3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
Karısını aldatan bir adam için doktorayı bırakıp geleceğimi yakmaktansa şu an Mısır yediğim tabaktaki patlamamış Mısır’a dönmeyi tercih ederdim. Malsınız desem yok, belli bit seviyeye gelmişsiniz. Sizin şerefinize laf edemem ama adam gerçekten şerefsiz

Konudaki dramatik şeyden bağımsız anlayamadığım yerler var. Bölümün araştırma görevlisi iseniz doktora sinavina girmeden direkt öğrenci kabul ediliyorsunuz zaten. Baska üniversite de değil üstelik zaten oranın elemanıymışsınız. Bir aras. gor. icin programa kabul edilen kişileri bulmak da zor değil. Sinavda o kadar hoslandınız ama alindığını pat diye derste görmeniz de ilginç.
Doktoraya yeni başladınız ama görev süreniz neden 1 yıl sonra bitiyor. Görev süresi eğitim süresiyle işler. Doktoranız bitmeden nasıl göreviniz bitiyor.
Ayrica 4 sene neye nasıl dayanacaksiniz? Ders dönemi bitince kimse kimseyi doğru düzgün görmez bile. Herkes kendi hayatında tezini yazmaya devam eder. Binde bir belki karşılaşırsınız.
Ben mi bir şeyleri yanlış biliyorum acaba🤔

yahu sizin akademiyle bir gareziniz mi var tam olarak nedir yani? arş görevliliği üç senedir ben bu üç sene boyunca doktorayı da alıp bir doktor kadrosunda işe başlamayı düşünüyordum ama bu sene doktora eğitimini kazanabildim. kıdem yükseltmekten daha normal ne var akademide?.
Bu sene doktora eğitimini kazanabildim diyorsunuz hala :KK54:Dr kazanmak ve devam etmek bir arş gör için kıdem yükseltme değildir zaten bir zorunluluktur. Yapmazsan atılırsın. Yani zaten olması gereken olmuş, öğrenciliğe ara da vermemişseniz ve asistansanız neyine üç yıldır bekliyordum ben diyorsunuz? Konu açılışında geçen ifadede gayet üç yıl boyunca sınavlarına girmiş de olmamış, siz üç yıldır bunu bekliyormuşsunuz gibi anlaşılıyor. Zaten dr sınavına yl bitince girilebiliyor. O üç yıl boyunca, yüksek lisans eğitimi devam ederken bu sınava girilmiyor. Bu durumda siz de üç yıldır doktoraya kabul almayı beklemiyorsunuz yani. Daha nasıl ifade edebilirim, derslerdeki odaklanma sorununuz konuya da sirayet etmiş gibi. Üniversite 1. sınıftayken yüksek lisans yapma niyetinde olduğumuzda, öğrenciliğimiz zaten normal akışında devam etmiş gitmişken, ben 1. sınıftan sonra 3 yıl boyunca yüksek lisansa kabul almayı bekledim mi diyoruz? :)

Akademiyle bir zorum yok, ifadelerle var. Ben konunun açılışındaki ifadelerden, seçilen konu başlığından, kendinizi aktarış şeklinizden dolayı sizin konunuzun fake olduğunu düşünüyorum, hepsi bu.

Gerçekse de size bırak, unut, işine bak gibi söylenenleri dinleyecek bir yapı göremiyorum. En iyisi bildiğiniz yoldan devam edin.
Daha da yazmam yoruldum, yeterli.

Yeni çıktığım bir ilişki sonrası kimsenin tantanasıyla uğraşmak istemediğim bir dönem formaliteden yüzük takmışlığım vardı.
Evli sözde ama konu sahibinin ilgisine karşılık da veriyor o yüzden bu ihtimal aklıma geldi.Erkek milleti diyip önyargıda bulunmak istemedim.
Yüzüğün hangi tarafta olduğunun pek bir önemi yok aslında. 😀
Bir bağı varsa nişanlı veya evli buna rağmen konu sahibine ilgi duyuyorsa iki tarafın da suçu bu.

Kol gücü ağırlıklı çalışan , harç veya atölye işlerinde alyans risk yarattığı için yüzük takmayan / takamayan insanlar var.

Ancak masa başı işi olmasına rağmen "alerji yapıyor , sevmiyorum vb" nedenlerle takmayan insanlar da duydum.

Ancak formaliteden yüzük takan erkek hiç duymadım.O yüzden sormuştum.

İnsanların elinde alyans olsun olmasın , hayatlarında biri varsa ona sadık olmalılar. İlişkilerinde sorun varsa ve ilişkiye devam etmek istemiyorlarsa da; mevcut ilişkilerini bitirmek için, bir başkasını bulmayı beklemeden dürüstçe ilişkilerini sonlandırabilmeliler. En azından benim dilek ve temennilerim bunlar.

Ahlaksız bir durum görmüyorum. Linç edecek bir durum da yok. Kalbiniz çarpmış, elden ne gelir? Evli olduğunu bilip devam etmemişsiniz ki.

Hayalinize kavuşmuşsunuz, buna odaklanın. Kimse için kariyerinizi yakmaya değmez.

Konudaki dramatik şeyden bağımsız anlayamadığım yerler var. Bölümün araştırma görevlisi iseniz doktora sinavina girmeden direkt öğrenci kabul ediliyorsunuz zaten. Baska üniversite de değil üstelik zaten oranın elemanıymışsınız. Bir aras. gor. icin programa kabul edilen kişileri bulmak da zor değil. Sinavda o kadar hoslandınız ama alindığını pat diye derste görmeniz de ilginç.
Doktoraya yeni başladınız ama görev süreniz neden 1 yıl sonra bitiyor. Görev süresi eğitim süresiyle işler. Doktoranız bitmeden nasıl göreviniz bitiyor.
Ayrica 4 sene neye nasıl dayanacaksiniz? Ders dönemi bitince kimse kimseyi doğru düzgün görmez bile. Herkes kendi hayatında tezini yazmaya devam eder. Binde bir belki karşılaşırsınız.
Ben mi bir şeyleri yanlış biliyorum acaba🤔

Yok, araştırma görevlisi olarak yine sınava giriliyor. Biraz formalite oluyor ama :) Zaten ekstrem bir durum olmadığı sürece kabul alınıyor. Yazılı ve sözlü sınav arş gör için de var yani.

Görev süresi doktora bitimine kadar devam eder 50/d kadro olduğu için, doktora bitince eğer bölümde yeterli kadro yok ise o sebeple görevine son verilebilir. Ders dönemi birçok bölümde 1 maksimum iki yıldır. 4 yıl boyunca nasıl göreceğim dramı yapılacak bir durum yok dediğiniz gibi.

Yok, araştırma görevlisi olarak yine sınava giriliyor. Biraz formalite oluyor ama :) Zaten ekstrem bir durum olmadığı sürece kabul alınıyor. Yazılı ve sözlü sınav arş gör için de var yani.

Görev süresi doktora bitimine kadar devam eder 50/d kadro olduğu için, doktora bitince eğer bölümde yeterli kadro yok ise o sebeple görevine son verilebilir.
O ilk kısmı emin olmadan yazdım ben Öypliyim biz direkt sınavsız devam ediyoruz. 50dli'ler giriyordur doğru. Ama yine de falso bölümün aras goru isen 3 yildir bekliyorum denmez alınacağın bellidir yani.
Doktoraya yeni baslayan biri için de max 6 yıl süren vardır. Yeni baslamış nasil 1 yıl sonra görevim bitiyor o kismi anlamadim.

Bu nasıl bir betimlemedir, haykırdım :KK45: :D Konuya gelince ben de arada hiçbir şey olmadan cart diye deli divane aşık olunabileceğine inanmıyorum. Ya aranızda yaşanmışlıklar var tepki çekmemek için hiçbir şey yaşanmadan Bihter'e bağlamış gibi anlatıyorsunuz, ya da arada gerçekten bir şey olmadı siz 24 saatte yaşananları, duyguları ve yaşadığınız acıyı abarttıkça abartıyorsunuz. iki hikmetten biri.
Ya gerçekten nerde evli yasak aşk konuları var orda abartı yani. Bence ya ciddi sorunları var ya abartıyor ya da dediğiniz gibi yaşanmışlık var

O ilk kısmı emin olmadan yazdım ben Öypliyim biz direkt sınavsız devam ediyoruz. 50dli'ler giriyordur doğru. Ama yine de falso bölümün aras goru isen 3 yildir bekliyorum denmez alınacağın bellidir yani.
Doktoraya yeni baslayan biri için de max 6 yıl süren vardır. Yeni baslamış nasil 1 yıl sonra görevim bitiyor o kismi anlamadim.
Evet öypli iseniz doğrudan sınavsız girersiniz 50/d kadroda sınava girmek zorunlu.
Konuda ciddi boşluklar olduğu için ben inanmadım ya da inanılmaz kötü ifade ediyor bilemedim.

Evet hislerinizi kontrol edemeyebilirsiniz ve malesef kimse sizi yargılayamaz bu konuda. Belli ki enerjiniz tutmuş ve başta evli olduğunu fark etmemişsiniz. Ancak eylemlerinizi kontrol edebilirsiniz, işte eyleme geçerseniz o zaman yargılanırsınız. Yüzük takan ve başkasıyla flört aileden bir adam iğrençtir. Sizin gibi doktoraya başlamış parlak bir kadının böyle iğrenç bir adamla olması zaten hiç hoş değil, ikinci olarak insanlar neler neler yapıyor hayatta? Uzaya gidiyorlar, ölümleri unutuyorlar, savaşta annelerini çocuklarını kaybedip hayatlarına devam ediyorlar. Siz elbette hislerinizi gömüp hayatınıza devam edebilirsiniz. Yapamıyorum demeyi bırakın ve yapın başka çareniz yok çünkü.! Böyle iğrenç adamlardan da uzak durun🫶🏻

Bu sene doktora eğitimini kazanabildim diyorsunuz hala :KK54:Dr kazanmak ve devam etmek bir arş gör için kıdem yükseltme değildir zaten bir zorunluluktur. Yapmazsan atılırsın. Yani zaten olması gereken olmuş, öğrenciliğe ara da vermemişseniz ve asistansanız neyine üç yıldır bekliyordum ben diyorsunuz? Konu açılışında geçen ifadede gayet üç yıl boyunca sınavlarına girmiş de olmamış, siz üç yıldır bunu bekliyormuşsunuz gibi anlaşılıyor. Zaten dr sınavına yl bitince girilebiliyor. O üç yıl boyunca, yüksek lisans eğitimi devam ederken bu sınava girilmiyor. Bu durumda siz de üç yıldır doktoraya kabul almayı beklemiyorsunuz yani. Daha nasıl ifade edebilirim, derslerdeki odaklanma sorununuz konuya da sirayet etmiş gibi. Üniversite 1. sınıftayken yüksek lisans yapma niyetinde olduğumuzda, öğrenciliğimiz zaten normal akışında devam etmiş gitmişken, ben 1. sınıftan sonra 3 yıl boyunca yüksek lisansa kabul almayı bekledim mi diyoruz? :)

Akademiyle bir zorum yok, ifadelerle var. Ben konunun açılışındaki ifadelerden, seçilen konu başlığından, kendinizi aktarış şeklinizden dolayı sizin konunuzun fake olduğunu düşünüyorum, hepsi bu.

Gerçekse de size bırak, unut, işine bak gibi söylenenleri dinleyecek bir yapı göremiyorum. En iyisi bildiğiniz yoldan devam edin.
Daha da yazmam yoruldum, yeterli.
Hem sizin altını çizdiğiniz nokta hem doktoraya henüz başlamış birisinin Eylül ayı bitmeden defalarca doktora dersinin gerçekleşmiş olması benim de konuyu garipsememe yol açtı.

Siz kendiniz hakkında ne düşündüğünüzü bilemem ama parmağında alyansı olan adamla açık açık flört ettiğinizi görünce o sizin hakkınızda çok da iyi şeyler düşünmüyordur. Ayrıca insan beğendiği bir adamla flört etmeden önce insan önce medeni halini öğrenir ya da en azından parmağına bakar.

Şimdi birbirimizi kandırmayalım, hissettiğiniz şey sadece cinsel çekim. Been there, done that. Hiç unutmam, yaş 25, bekarım, çocuk da yok, başımda kavak yelleri, hayat bana güzel. Çalıştığım şirketin toplantısı için başka bir ülkeye gitmiştim. Bana eğitim verecek adamın odaya girmesiyle abiyi toplantı masasının üzerine atıveresim geldi, öyle bir çekim 😄 sonra ben döndüm, konuşmaya devam ettik, bir şeyler yaşamaya çalıştık ama zor tabii 2 farklı ülke. Zaten cinsel çekim de bir yere kadar, o güzelim abi de bir noktadan sonra yanında pijamalarını giyip kıçını kaşıya kaşıya tv izliyor.

Kısacası kafanızda takıntı haline getirmeyin. Şimdi uzaktan böyle çok çekici, ulaşılamaz geliyor ama önünüze bakın, her şeyden önemlisi de kariyerinize bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back