• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı allak bullak eden evli adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence adam sizle flört bile etmemiştir. Siz onu bile kendinize göre algılamışsınız. Yani hiç mi sosyal bir ortama girmediniz. Araba ile bırakmayı teklif eden, gayet kibar insanlar da var dünyada.

öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.

yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.

gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.

3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
Üniversiteler açılmadı ki yahu 😂

Evli veya nişanlı olmayıpta alyans yüzük takan erkekler gördüm. Bence konu sahibi hormonlarına yenik düşüyor. Bu hayatında ki boşluktan kaynaklanıyor.

Nerede gördünüz ? Evli olup alyans takmamak için envai çeşit bahane sergileyen duydum da ; evli veya nişanlı olmamasına rağmen alyans yüzük takan erkek görmedim ve duymadım.

Evli veya nişanlı olmalarına ve parmaklarındaki alyansa rağmen; gerçek medeni hallerini inkar ediyor olmasınlar. 😂

Yasak bir şey olduğu için size cazip gelmiş olabilir. Belki bekar biri olsaydı ''tipim değil'' falan diyip önünüze bakacaktınız. Bilemeyiz. Yine de kariyerinizden olmaya değecek bir şey değil. Adamın en ufak kurunda ''evli adamlarla işim olmuyor maalesef.'' deseniz bir daha karşınıza çıkamaz. O da hissetmiş ki kur yapıyor

adam o kadar tipim ki.. tavırları yürüyüşü ses tonu beni eritebilecek potansiyelde. evli olmasaydı her şey farklı olabilirdi.

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis hesabi sanki sizinki. Ele geciremedigin icin öfkelisin karisina öfkelisin. 2.gun alyansi gormussun ne ara bukadar asik oldunda yemeden kesildin. Ya burdaki bazi konulara bakyiorumda 5dakikada nasil asik oluyorsunuz adam 1 kere bakti diye nerdeyse gelinlikle geleceksin okula. Git bir tedavi gör derslerine odaklan.

adam o kadar tipim ki.. tavırları yürüyüşü ses tonu beni eritebilecek potansiyelde. evli olmasaydı her şey farklı olabilirdi.
Valla siz de ayartmayı bir deneyecek havayı ben buradan aldım.
Fakat şunu unutmayın sadakat karakter özelliğidir. Bugün sizin için karısını bırakan on sene sonra da sizi bırakır.

ara veremem ne yazık ki katılım zorunluluğu var. işin kötü yanı eşli gruplar oluşturuldu ve üç derste bu adamla beni grup yaptılar. değiştirmek için itiraz ediyorum hocayla ben kötü oluyorum ne yapacağım hakkında fikrim yok. 4 sene nasıl dayanacağım?
Yazdılar mı bilmiyorum sırayla okurken yazmadan edemedim. Siz yaptığınız doktoranın niteliğinin farkındasınız değil mi? Neye 4 sene dayanacaksınız? 1 sene derse gireceksiniz, sonra herkes kendi yoluna. Adamla görev paylaşımı yapın, derste de sunum mu var ne varsa sunar geçersiniz. "Eşli grup" dediğiniz de bana sanki tango eşi.

bir iki gün flörtleşme dışında bir şey yaşamadık ama yaşamamak için zor tutuyorum inanılmaz çekiliyorum kendisine
Az daha abartın isterseniz. Derste hocam iki dk çıkar mısınız acayip çekiliyorum arkadaşa deyin mesela.

Sizi forumda ara sıra görüyordum, beni rahatsız eden bir enerjiniz vardı, hislerim beni yanıltmadı. Psikolojik hastalığın kokusunu alıyorum yeminlen. Doktora gidin. Acil.

o yüzden mi çoğu yorumumu beğeniyordun sayın katip ayrıyetten bismillah foruma üye olalı ne kadar oldu da hemen negatif enerji tanısı koydun ?

o yüzden mi çoğu yorumumu beğeniyordun sayın katip ayrıyetten bismillah foruma üye olalı ne kadar oldu da hemen negatif enerji tanısı koydun ?
Neyinizi beğendiğimi hatırlamıyorum, o görüşünüze katılıp beğenmişimdir, ay bunu bari bu kadar gözünüzde büyütmeyin, alt tarafı yorum beğenmişiz ahahahah

Adam gerçekten peşinde dolansa durur mu hiç?
Ya konu tamamen fake ya da flörtlesme hayalde sadece.

adam inanır mısınız gerçekten flörtleşiyor. ben ayartma peşinde değilim aksine evli olduğunu öğrendiğim andan itibaren kaçmaktayım. büyük ikilemde kaldığım belli değil mi? yuva yıkanın yuvası olmaz mantalitesiyle büyütüldüm karmaya inanırım. bu ilişkiden hayır gelmeyeceğine eminim buna rağmen ona çekiliyorum ve zorlanıyorum.

İtiraf et katip, konu sahibiyle sende flörtleşiyordun.
Ya kimlerin kimlerin yorumunu beğeniyorum ben, özelde mevzu yaşadığım bir iki kişinin yorumlarını da arada beğenirim mesela, burda bir çok insan fikirden ibaret benim için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back