• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı allak bullak eden evli adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu sizin akademiyle bir gareziniz mi var tam olarak nedir yani? arş görevliliği üç senedir ben bu üç sene boyunca doktorayı da alıp bir doktor kadrosunda işe başlamayı düşünüyordum ama bu sene doktora eğitimini kazanabildim. kıdem yükseltmekten daha normal ne var akademide?.
İlim irfan yuvalarinin geldiği nokta işte Arkadaşlar 😂 dizilerden aşina olduğumuz bakismalar. Espri yapılırken dönüp gulmeler. kimler kimler doktora yapıyor görün. Yapabilir miyim demeyin bakın bu arkadaşlar yapmış siz de yapabilirsiniz 😂

Kariyerinizi bırakmayın, derslerinize odaklanın. Yanlış insanlara yanlış duygular besleyebilirsiniz bu her zaman kişinin elinde değil, ben bir ayıp olarak görmüyorum ama ne zaman o duygularla hareket etmeye başlarsınız işte o zaman kınanabilirsiniz.

Bunlar gelip geçici şeyler. Aşkından öldüm bittim deli divaneyim diyeceğiniz insanı bile unutursunuz gider. Hayat budur. OCD gibi psikolojik problemleriniz yoksa zamana bırakın. Asla görüşmeyin kendisiyle

öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.

yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.

gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.

3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
Bir değişigini hatta neredeyse aynısını yaşadığım icin bişey diyemem benim gibi yap evli olduğunu anladığım an tamamen içime gömdüm her aklıma geldiğinde aklımdan atmaya ve başka şeyler yapmaya çalıştım ama asıl arılık adamda ne yazikki. Evliyken nasıl bir başkasına ilgi duyabilir ve bunu gösterebilir yazık o kadına . Ayrıca belki normal yüzüktur sana ilgisi olsa okulda cebine falan koyardı yüzüğü evli olduğuna eminsin demi

öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.

yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.

gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.

3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
İtiraf et hayatında ilgi gördügün ilk erkek 🤨yeme bizi şimdi

Herifin amaçlı bir kaçamak yapmak bir gecelik yani sen ise romeo ve juliyet yaşıyorsun kendi dünyanda herif gördüğü her kadına yavşayan atabildigini otele atıp bir saat sonra adını unutup daha sonra ise evine karısına dönen bir şerefi iki paralıktır. Size alice harıkalar diyarında mutluluklar he devam et herşeyi bırak bu sürükleyici aşkın peşinde kahrol .

Sizi forumda ara sıra görüyordum, beni rahatsız eden bir enerjiniz vardı, hislerim beni yanıltmadı. Psikolojik hastalığın kokusunu alıyorum yeminlen. Doktora gidin. Acil.

Ohhaaaa.adami 2 gün gördün, sanki 20 yıldır tanıyorsun da yemeden,içmeden kesilmeler,doktorayı birakmalar..evlenen herhalde kulu,kölesi olursun,kendini ona adar,her diyetine katlanırsın.galan filan..
Ayy kendinize gelin.2 günde ne aşkı

uzun uzun açıkladım zaten aniden ne olduğunu anlayamadan çöküşe girdim bir anda bağlandığımı hissettim ve bunun etkilerini yaşıyorum. yukarıda aşk diyenler olmuş bir kelime bile aşık olmayla alakalı bir bilgi vermedim. bunun aşk olamayacağının ben de farkındayım saplantı geliştirdiğimi düşünüyorum. her şeyi bırakma fikri bu saplantıyı nasıl etkileyecek bunu merak ediyorum ve size soruyorum olay bu

kaçıyor dediğim yukarıda adamın bana flörtöz davranığına inanmayan @Mirta üyesine yönelikti. kiyane yani. adam benden kaçsa neden her şeyi bırakmayı düşüneyim yahu adam da bana ultra yakın davranıyor devamlı peşimde bunun yalanı mı olur? ilk defa mı şerefsiz erkek duydunuz anlamıyorum ki
Ilk defa şerefsiz erkek duymadım açıkçası . Genellikle böyle evli erkekle ilgili bir konu açıldığında o aradaki aşırı libido olayı beni şaşırtıyor sanırsın her taraf östrojen her taraf testesteron.. yani uzun zaman sonra ilk kez hissettim o da şöyle baktı böyle yaptı öyle bir anlatılıyor ki ben aseksuel miyim diye düşünmeye başlıyorum 🤣 hadi ben çok aşık olabilen biri olmayım çevremde hiç böyle ihtirasli şeyler görmüyorum . Normal ilişkilerde çünkü insanlar birbirinden hoşlanıyor seviyorlar aşık oluyorlar evet ama bu evli erkekle ilgili anlatılan destansı hikayeler gibi değil . Yok evli oldugu kadına kin gutmek falan iki günde ne yaşadın ablacım Allah aşkına yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik tavırlarına giriyorsun

Kınamak istemiyorum, bazen insanlar hissettiklerini kontrol edemeyebiliyorlar. Tamam. Ama yetişkin bir birey, hele de sizin gibi insanlara örnek olabilecek bir yolda ilerleyen bir bireyin öncelikle 'kendi öz saygısını' düşünerek hareketlerini kontrol edebilmesi lazım. Eğer bunu da yapmayacaksanız zaten ne akademik olarak ne de başka türlü bir yerde tutunamazsınız. Bu adam olmaz başka biri gelir, hissettiğiniz her çekim gücünün ve macera arayışının peşinden mi gideceksiniz? Akademiyi bıraksanız da sizdeki bu zayıflık devam ettikçe sokağa çıktığınızda bile birini görür aşık(!) olursunuz zaten merak etmeyin. Ayrıca bırakmayacağınızı da biliyoruz, kendinizi temize çekmeye çalıştığınız için bırakmayı düşünüyorum dediğinizi de biliyoruz. Besmele çekerek sabah akşam 7 kere 'kendime öz saygımı kaybetmemeliyim, kendime öz saygımı kaybetmemeliyim, ken...' tekrarlayın ve işiniz gücünüzle ilgilenin. Zaten karşıdaki adam, alyansı olmasına rağmen kendisine samimi davranan bir kadına, karakter problemleri olduğu için seve seve yanaşacak elbette Bu bir, ayağa gelen fırsatı değerlendirme durumu onun için. Bir kaybı olmuyor kendi nazarında. O yüzden gelip de, 'Ayy o da bana kapıldıııı, aşk işte napalıııım' demeden önce bunu düşünün. Bir de şiddetle psikolojik destek almanızı öneriyorum.

Ben konuya inanmadım. Hiç kimse 1 gün-de aşık olmaz. Konuda eksiklikler var. Bence bu adamla bir ilişkiniz var ama burda itiraf edemiyorsunuz. Biriyle de paylaşmak istiyorsunuz o yüzden bazı şeylerin üzerini kapatıp anlatmışsınız.

Ama kocası tarafından aldatılmış aptal yerine konmuş ve terkedilmiş bir kadın olarak söylüyorum, eski eşimin suanki eşinin kan kusmasını , eski eşime acılan kollarının kara toprakla dolmasını istiyorum. Hayatımı mahvetmek istediler çünkü.

Empati öyle değil böyle kurulur hanımefendi.
Bedduayı neden eski eşinize değil de sevgilisine yapıyorsunuz? Geri dönmeye kalkarsa kabul etmezsiniz umarım.

Yeni çıktığım bir ilişki sonrası kimsenin tantanasıyla uğraşmak istemediğim bir dönem formaliteden yüzük takmışlığım vardı.
Evli sözde ama konu sahibinin ilgisine karşılık da veriyor o yüzden bu ihtimal aklıma geldi.Erkek milleti diyip önyargıda bulunmak istemedim.
Yüzüğün hangi tarafta olduğunun pek bir önemi yok aslında. 😀
Bir bağı varsa nişanlı veya evli buna rağmen konu sahibine ilgi duyuyorsa iki tarafın da suçu bu.
Yok kuzum evli erkeklerin büyük çoğunluğu yüzük takmıyor desen doğrudur ama ben alyans takıp bekar çıkan hiçbir erkek görmedim.

Bir erkek uğruna doktorayı mı bırakacaksınız gerçekten? Yanlış olduğunun farkındasınız lütfen bu farkındalığı sürdürün ve mesafeli davranmaya devam edin.

Karıştıranlar için : Nişan yüzüğü sağ ele , nikah yüzüğü sol ele takılır. Yüzük sağda da olsa , solda da olsa adamın bir bağı mevcut.

Formaliteden yüzük takmaktan kastınız nedir ? Formaliteden yüzük takan erkek mi var ? :KK64:
Ya nişan kurdelesini kesilirken birinin sağ birinin sol elde oluyor. Kadınla erkek farklı parmağa mı takıyor yüzüğü?

Yok kuzum evli erkeklerin büyük çoğunluğu yüzük takmıyor desen doğrudur ama ben alyans takıp bekar çıkan hiçbir erkek görmedim.
Doğrudur.Erkekler bu konuda kadınlara göre çok daha sadakatsiz.Genellemek istemedim daha olumlu düşünmeye çalıştım ama gerçekler çoğunlukla söylediğiniz gibi.

Yaw daha beraber olmadigin bir adama nasil asik oldun ki 1 gunde? Hani dersin ki zaman gecirdik, yemek yedik, sevistik, sonra evli oldugunu ogrendim, o zaman derim tamam darma duman olmak normal. Yahu daha opusmemissin bile.

Aslinda Sana olan Su: doktora seviyesinde biri olarak idealistsin. Cabaliyorsun ve aliyorsun basariyorsun.

Ve su anda calissanda alamayacagini, basarisiz oldugunu gordugun icin kafayi yedin, hayir asik olmadin, elde edemedigin icin idealistligine zit birsey oldu,: kazanamadin.

Biraz fazla kaba olabilirim ama gercek bu, sen basarisizligi yenilgiyi sindiremiyorsun.

Yarin oburgun makale yazacaksin, saniyor musun ki Pat diye makalen Kabul olacak? Ya da aylarini harcadigin projenin cope gitme ihtimali oldugunu biliyor musun? Ya da doktora yeterlilik sinavindan kalma ihtimalinin de oldugunu?

Kendinle yuzles, bu ask degil, basarisizligin hazimsizligi. Bugun adami elde edemedin diye bu kadar kafayi yersen, ilk makalenin reddinde heralde kendini asagi filan atarsin.

Aynaya bak ve "basaramadim, yenildim ve bu yenilgiyi Kabul ediyorum, bu hayat tecrubesi" gibi olumlamalar yapip kendine gel.

Tekrar diyorum, sen ona asik degilsin, elde edemedigin icin idealistliginle cakisan yenilmislik, hazimsizlik duygusu yasiyorsun.

Doktora surecini tecrube Eden biri olarak biliyor ve soyluyorum.

Sevgili gweny chopstick gweny chopstick daha önce geçirdiğin psikolojik kökenli bir sağlık sorunu oldu mu? Ben olduğunu düşündüm açıkçası.Sen bu adama aşık filan olmadın inan.Daha dersleriniz bile yeni başladı kaç kez gördün de bu hale geldin !! Üstelik adamın yaptığı davranışları sen kur olarak görüyorsun ama kur filan yapmıyor..sadece doktoraya başladığı için mutlu ve bölüm arkadaşları ile iyi ilişkiler içinde olmak istiyor.Zaten bir avuç doktora öğrencisisiniz sohbet etmeyip ne yapacaksınız ?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back