• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı allak bullak eden evli adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde linç edilirdin ama bence linç edilmesi gereken sen değilsin. O adam. Senin bi suçun olduğunu düşünmüyorum eğer evli olduğunu fark ettikten sonra hiçbir buluşma, flörtleşme yaşamadıysan.

Hayat keskin çizgileri olan bi yol değil. Adam evliymiş, fark etmişsin. Seviyor da olabilirsin kendi içinde bunu somut adımlar yaşayıp da yanlışa sürüklenmeden kendi kendine aşmayı denemelisin. Bir insanı sevmek günah ya da ayıp değil.

Başkalarıyla tanışmaya çalış, farklı ortamlara gir. O kişiden kalabildiğin kadar uzak kal, kendisi bence karısından gizli böyle şeyler yaptığı için karakteri iyi birisi değil.

Esimle 11 yillik bi gecmisimiz var. Boyle ayan beyan biriyle flortlesse hic dusunmem bosanirim. Gramda uzulmem. 2 gun tanidigniz birine nasil boyle kara sevdaya kapildiniz.

Ya amaaaan. Bir günde deli divane mi oldunuz yani? Belli ki cinsel çekim var o yüzden aşık oldum sanıyorsunuz. Kendinize gelin bence. Rahat batmış size, arabesk kraliçesi olmaya karar vermişsiniz bir anda. Siz bihter ziyagil... ay yok o değil ama kendinize gelin işte.
İsterseniz bir arkadaşınıza söyleyin sizi bir tokatlasın, transa geçmişsiniz belli ki.

Genelde böyle evlilikten bunalmış orta yaşlı tiplere genç neşeli insanlar cazip, çekici gelir. Onun size hafiften yürümesi, meyletmesi normal değil ama klişe.

Adam sırf evlilikten doğan sorumluluklarını, hayattaki bunaltılarını ve daha başka sorunlarını unutmak için ve hatta belki kendini genç hissetmek, evlenmeden önceki halini hatırlamak için arada seni kullanacak diye sen niye hayatında böyle dönülmez yollara giresin?

Senin çıkarın ne, bir sabah kendini uyandığında 30lu yaşlarında, yorgun, bunalmış, kariyeri sekteye uğramış, evli bir adamla hiç sonu olmayan bir ilişki içerisinde bulmak mı?

Diğer insanları geçtim, kendine olan saygını kaybetme, geri kazanması çok zor oluyor.

Genelde böyle evlilikten bunalmış orta yaşlı tiplere genç neşeli insanlar cazip, çekici gelir. Onun size hafiften yürümesi, meyletmesi normal değil ama klişe.

Adam sırf evlilikten doğan sorumluluklarını, hayattaki bunaltılarını ve daha başka sorunlarını unutmak için ve hatta belki kendini genç hissetmek, evlenmeden önceki halini hatırlamak için arada seni kullanacak diye sen niye hayatında böyle dönülmez yollara giresin?

Senin çıkarın ne, bir sabah kendini uyandığında 30lu yaşlarında, yorgun, bunalmış, kariyeri sekteye uğramış, evli bir adamla hiç sonu olmayan bir ilişki içerisinde bulmak mı?

Diğer insanları geçtim, kendine olan saygını kaybetme, geri kazanması çok zor oluyor.
Adam bir şey de yapmamış ya. Sadece çıkışta seni bırakayım demesi falso bence. Konu sahibi platonik olunca adamın gülmesinden, bakışından bile anlam çıkarmış. Ayrıca kaçamak yapmak isteyen insan da alyans takmaz diye düşünüyorum.

Öff ya ağzına kürekle vurasım geldi 🙄 manyak mısın 2 günde ne aşkı be. Seninki imkansız diye takıntıya dönmüş.
Adam da az deyyus değilmiş ha . Alyansı göstere göstere flört etmek de ne. Yeni moda zaar.
İşine gücüne bak yavrum sen geleceğin elin dangozundan daha önemli. Hiç müge anlı izlemedin mi sen 😒

Senin baya takıntıların var herhalde ya sanırsın yıllardır aşk yaşanmış sonra adam gitmiş evlenmis şimdi bir araya gelinmiş bu nasıl drama queenlik bir günde neler neler yaşamişsin 🤣🤣 gercekten sorunların olabilir bak bence de bırak bu arada sen araştırma görevlisi olma seninle aynı fikirdeyim

Adam bir şey de yapmamış ya. Sadece çıkışta seni bırakayım demesi falso bence. Konu sahibi platonik olunca adamın gülmesinden, bakışından bile anlam çıkarmış. Ayrıca kaçamak yapmak isteyen insan da alyans takmaz diye düşünüyorum.
Dibimden ayrılmıyor demiş ya sanki meylediyor gibi geldi.

Bir de çok böyle tip var da çevremde, mümkün geldi bana.

27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım
Demişsiniz. Bölümde Arş gör olarak kalabilmek için öğrenciliğin devam ediyor olması gerekiyor zaten, bu yüzden ilk okuduğumda yüksek lisans biter bitmez yazına sınavlara girip dr kabul aldınız diye yorumladım. Ama sonradan,
3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum.

diye de belirtmişsiniz. Buna göre; yüksek lisans bitmiş ve 3 yıldır da Dr kabulü için bekliyorsanız o arada öğrenci değilsiniz, nasıl arş gör oldunuz acaba 3 yıldır kabul için beklediğiniz doktora eğitiminiz henüz başlamamışken? İfadeler çelişkili gelince konunun gerçekçiliğini de bir sorguladım haliyle??

Bunlardan bağımsız böyle bir durum gerçekten varsa bir günde tutulduğunuz adam için kariyer bırakma saçmalığını asla yapmayın. Kafanızı duvarlara vurursunuz ama her şey için çok geç olur. Akademik kariyer oyuncak değil, kazanması ayrı dert, devam etmesi ayrı... Zamana, emeklere yazık.
Hayatınızın hatası olur, diyeceklerim bu kadar.

Demişsiniz. Bölümde Arş gör olarak kalabilmek için öğrenciliğin devam ediyor olması gerekiyor zaten, bu yüzden ilk okuduğumda yüksek lisans biter bitmez yazına sınavlara girip dr kabul aldınız diye yorumladım. Ama sonradan,

diye de belirtmişsiniz. Buna göre; yüksek lisans bitmiş ve 3 yıldır da Dr kabulü için bekliyorsanız o arada öğrenci değilsiniz, nasıl arş gör oldunuz acaba 3 yıldır kabul için beklediğiniz doktora eğitiminiz henüz başlamamışken? İfadeler çelişkili gelince konunun gerçekçiliğini de bir sorguladım haliyle??

Bunlardan bağımsız böyle bir durum gerçekten varsa bir günde tutulduğunuz adam için kariyer bırakma saçmalığını asla yapmayın. Kafanızı duvarlara vurursunuz ama her şey için çok geç olur. Akademik kariyer oyuncak değil, kazanması ayrı dert, devam etmesi ayrı... Zamana, emeklere yazık.
Hayatınızın hatası olur, diyeceklerim bu kadar.
2020 lisans mezunuyum
2022 yl mezunuyum yl yaparken arş görevlisi olabiliyorsunuz kadro açılıyorsa. ilk senemde başlamıştım zaten hesaplayın üç sene ediyor bunda inanmayacak ne var en basit şeye takmışsınız.

Dibimden ayrılmıyor demiş ya sanki meylediyor gibi geldi.

Bir de çok böyle tip var da çevremde, mümkün geldi bana.
“Dibimden ayrılmıyor” tamamen onu yorumu. Abarta abarta anlattığından o kadar eminim ki 🤣

benim çok sevdiğim bir yakın arkadaşım vardı. Bir adamdan hoşlanıyordu o da benden hoşlanıyor diye adamın tavırlarını öyle bir anlatıyordu ki ben adam mecnun oldu herhalde diye düşündüm. Mesela diyordu ki benden uzak bir masada oturuyor beni görmek için sürekli masamın önünden geçiyor.

Sonra bir gün ikisini uzaktan gözledim. Adam arkadaşımı görmek için değil sigara içmek için mecburen masasının önünden geçip dışarı çıkıyor ve dönüp arkadaşıma bile bakmıyordu. Ama arkadaşım baktığını iddia ediyordu. O yüzden ben bana bakıyor, dibimden gitmiyor, gülüşüyor gibi şeylerin tamamen platoniklerin anlam çıkarması olduğunu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back