- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
- Konu Sahibi gweny chopstick
Bir şey geçmiş olsa ölüyorum bitiyorum demezdi.2 günde ne aşkmış bu böyle. Adamla aranda bir şey geçti buraya yazamıyor gibisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey geçmiş olsa ölüyorum bitiyorum demezdi.2 günde ne aşkmış bu böyle. Adamla aranda bir şey geçti buraya yazamıyor gibisin.
Tek basina bu kadar yogun duyguyu nasil hissettin? Tek olmani gectin su anlanttiklarin muhtemelen toplasan 24 saat icinde bile olmamistir bu ne öluyorum bitiyorumlar falan? Kendinize mantik insani demissiniz ama burdan hic oyle gorunmuyor. Çare istiyorsaniz acilen psikiyatri merkezine gidin, bir kac saatlik adam icin butun kariyerimden vazgecmek uzereyim diye. Ki ben sizin bu konuyu actiktan kisa bir sure sonra bu adamla iliski yasayacaginiza da eminim. cunku kendinize bir cok bahane siraladiniz, sanki elinizde yeterli done varmis gibi.öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.
yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.
gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.
3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
“Dibimden ayrılmıyor” tamamen onu yorumu. Abarta abarta anlattığından o kadar eminim ki
benim çok sevdiğim bir yakın arkadaşım vardı. Bir adamdan hoşlanıyordu o da benden hoşlanıyor diye adamın tavırlarını öyle bir anlatıyordu ki ben adam mecnun oldu herhalde diye düşündüm. Mesela diyordu ki benden uzak bir masada oturuyor beni görmek için sürekli masamın önünden geçiyor.
Sonra bir gün ikisini uzaktan gözledim. Adam arkadaşımı görmek için değil sigara içmek için mecburen masasının önünden geçiyor ve dönüp arkadaşıma bile bakmıyordu. Ama arkadaşım baktığını iddia ediyordu. O yüzden ben bana bakıyor, dibimden gitmiyor, gülüşüyor gibi şeylerin tamamen platoniklerin anlam çıkarması olduğunu düşünüyorum
Adam kaçıyormuş ya ablacım fake misin yoksa gerçekten birden bir çöküş içine girdin sonra adama mi taktın anlamadım çok değişikböyle deyince bana da gülme geliyor ama hayatlar bihter yıkılışı modunda
Buraya böyle yazıp iç rahatlatıyor gibi geldi. Yeni tanıdığım birinden hoşlansam adamin evli ögrensem anında soğurum yani.Bir şey geçmiş olsa ölüyorum bitiyorum demezdi.
Adam kaçıyormuş ya ablacım fake misin yoksa gerçekten birden bir çöküş içine girdin sonra adama mi taktın anlamadım çok değişik
Bu buradakilerin cozebilecegi birşey mi sizce madem akademik kariyeri olan birisiniz realist bakıp bir psikologa gidebilirsiniz . Yani adamla aynı grupta olmaya nasıl dayanaxagim falan biraz değil çok tuhaf . Hadi lisede hormonlar tavan ilk aşk falan yaşanıyor da siz kocaman bir kadınsınızuzun uzun açıkladım zaten aniden ne olduğunu anlayamadan çöküşe girdim bir anda bağlandığımı hissettim ve bunun etkilerini yaşıyorum. yukarıda aşk diyenler olmuş bir kelime bile aşık olmayla alakalı bir bilgi vermedim. bunun aşk olamayacağının ben de farkındayım saplantı geliştirdiğimi düşünüyorum. her şeyi bırakma fikri bu saplantıyı nasıl etkileyecek bunu merak ediyorum ve size soruyorum olay bu
"Beni beni bihterini!" diyeceksiniz yani finalde.böyle deyince bana da gülme geliyor ama hayatlar bihter yıkılışı modunda
şuradaki en mantıklı yorumdu teşekkürler ben de psikolojik sorunum olduğuna artık şüpheleniyorumYa ben çok kontrollu bir insan olupta hayatinizda ilk defa bu duruma geldiginize inanmiyorum ne derseniz diyin. Adam evli cikmasa bu kadar kriz olmazdi ama eminim.
Hiç bir sey yasamadiginiz sadece bakistiginiz insan için sinir krizi gecirmeler yok doktora birakmalar filan. Cidden hayatiniz da ilkse de bir doktora gidin yani bu aşktan değil hayatinizdaki başka bir boşluk buna neden olmuş olabilir.
"3 yıldır doktoraya kabul almaya çalışıyorum" ifadenize istinaden çıkan anlamı yazdım, zira her gün onca fake konu açılıyor burada. Sorgulamam normal. Basit bir şeye takılmadım yani. Zaten hali hazırda yüksek lisans öğrencisi ve asistanken "üç yıl boyunca doktoraya kabul almayı bekledim." demez hiç kimse. Savunmayı verir dr sınavına ve mülakata girilir, başarılı olunursa da asistanlık devam eder.2020 lisans mezunuyum
2022 yl mezunuyum yl yaparken arş görevlisi olabiliyorsunuz kadro açılıyorsa. ilk senemde başlamıştım zaten hesaplayın üç sene ediyor bunda inanmayacak ne var en basit şeye takmışsınız.
Psikolojik sorununuz olduğundan şüpheleniyorsanız ozaman çözümü burda aramayın bence.şuradaki en mantıklı yorumdu teşekkürler ben de psikolojik sorunum olduğuna artık şüpheleniyorum
"3 yıldır doktoraya kabul almaya çalışıyorum" ifadenize istinaden çıkan anlamı yazdım, zira her gün onca fake konu açılıyor burada. Sorgulamam normal. Basit bir şeye takılmadım yani. Zaten hali hazırda yüksek lisans öğrencisi ve asistanken "üç yıl boyunca doktoraya kabul almayı bekledim." demez hiç kimse. Savunmayı verir dr sınavına ve mülakata girilir, başarılı olunursa da asistanlık devam eder.
Ama sizin için çok da önemli değil gibi zaten. Yakın gitsin.
Mevcut durumuzdan kurtulmaya değecek bir durum göremiyorum.Adam nişanlı veya evli.Belki de formaliteden yüzük takmıştır. Sohbet ortamı oldu mu hiç, sordunuz mu mesela medeni halini?
Bağlanmak için cok kısa süre.Belki de tanıdıkça soğuyup, uzaklaşırsınız.Acele karar vermeyin bence.İlk görüşte aşka benziyor sizinkisi.Ama bu kadar kısa sürede bukadar duygu yoğunluğu oluşması biraz tuhaf açıkçası.
Ya ben seni kınamak istemem,hayatta herşey mümkün çünkü. Boşluğuna denk gelip böyle duyguları beslemiş olabilirsin,ama belli bir yaştan sonra duygusal dürtülerle hareket edemeyiz. Toplum ahlakini,vicdani yuzlesmelerini falan bir kenara bırak. Bugün nikahlı kadınına ragmen flortoz olan birini sevmek sana uzun vadede ne kazandırır? Ben soyleyeyim daha fazla sinir krizleri,daha derin boşluklar birsuru psikolojik sorun.öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.
yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.
gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.
3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
Yeni çıktığım bir ilişki sonrası kimsenin tantanasıyla uğraşmak istemediğim bir dönem formaliteden yüzük takmışlığım vardı.Karıştıranlar için : Nişan yüzüğü sağ ele , nikah yüzüğü sol ele takılır. Yüzük sağda da olsa , solda da olsa adamın bir bağı mevcut.
Formaliteden yüzük takmaktan kastınız nedir ? Formaliteden yüzük takan erkek mi var ?