Kendi ailem çok uzakta ama 1000km yol tepip kalmak ayrı yakınımızdaki eş ailesi ayrı. Onlara da kırıldım zaten ama annemin bir ay kayınvalide gelsin bir ay ben teklifi oldu. Eşim kayınvalideye konuyu açamadı bile buraya getir diyince.altı ustu bir kaç hafta, insan yabancıya bile yardım eder, kendi ailenizin tepkisi de, eş ailesinin tepkisi de anormal ya. 27 aylık çocuk yani, çok mu zor gelmiş bakmak.
çok haklısın kırılmakta. ama ben olsam en çok kendi aileme kırılırım. iki haftalığına oturmaya gelebiliyor da kardeşim, neden çocuk bakmaya gelince kaçıyorlar. zorunda değiller harekatının en azılı savunucularındanım bu arada ama sevmeye gelince canım canım, azıcık muhtaç olununca ben yapamam olayı hiç hoş değil.
Yok şu an aynı şehirdeyiz iki haftadır falan burada görümcemde kalıyor. Görümcem evden çalışıyor, diğeri de yazlığa gitti orada evden çalışıyor. Her gün gidip gelsek bir kreş parası vermek lazım görümcemde kalacağına bizde kalsın diyoruz. Doktor işleri var ama bir haftdır yok mesela olursa da eşim izşn alacak getirip götürecek. Teklifimiz bu yani.
Var orada da görümceme çok yakın ama evde tek kalamaz, korkuyormuş.Zaten görümcen evden çalışıyorsa evde senin oğlanla birlikte ortam çok boğucu olur, kadın nasıl çalışsın
Olması gereken kayınvalidenin size gelmesi de kayınvalidenin İstanbul’daki evi yok mu kapattı mı evi
Var orada da görümceme çok yakın ama evde tek kalamaz, korkuyormuş.
Annem zaten en baştan ben asla bakmam demişti. Kimseden bir teklif gelmeyince biz de yolumuza baktık zaten. Durumu biliyorlar, isteseler yardım teklif ederlerdi.ay çok üzüldüm inanın gözlerim doldu 2,5 aylıktan itibaren kreşlerde diyince özellikle
allahtan çalışma saatleriniz uzun değil.
biraz maddi olarak yardım edemezler miydi rica etseniz.
cidden anlayamıyorum insanları, çok çok üzüldüm adınıza
Bilemiyorum haber bekliyoruz şu an.İstanbul’da ilkokullar açılacak mı kesin olarak??
Mesafe 25-30 km var. Bu sefer benim aynı yolu her gün gidip gelmem gerek aynı şeye denk geliyor. Mesele zaten kenarda para olmaması, olsa ağız eğmezdik kimseyeMesafe çok mu uzak yani o sizin eve gelmek istemiyorsa siz ailecek ona taşının
Ben açılmayacağını düşünüyorum.İstanbul’da ilkokullar açılacak mı kesin olarak??
Ama şu an pazartesiyi iptal ederek bütün sistemi karıştırdılar. Mecburen yeni haftadan başlatırlar sınavları.Ben açılmayacağını düşünüyorum.
Lise sınavları 8 mart ertelendi çünkü. Açacak olsalar okulları sadece sınava gidecek olan liseyi ertelemezlerdi.
Annem zaten en baştan ben asla bakmam demişti. Kimseden bir teklif gelmeyince biz de yolumuza baktık zaten. Durumu biliyorlar, isteseler yardım teklif ederlerdi.
Uzak kendisi,kardeşim sınava çalışıyordu. Babamı ve kardeşimi bırakıp gelmek istemedi. Öyle bir teklifim olmadı zaten de baştan da söyledi sağolsunneden öyle dedi
Ben de öyle düşündüm , hele de İstanbul’da ilkokulları açmak (çocuklar yalnız gidemez, servislerden bazıları belki de müşteri eksiği olacağından çalışmaz) kimbilirkaç veliyi sokaklara dökmek demek. Hayırlısı...Ben açılmayacağını düşünüyorum.
Lise sınavları 8 mart ertelendi çünkü. Açacak olsalar okulları sadece sınava gidecek olan liseyi ertelemezlerdi.
İstanbul’da açılacağını çok düşünmüyorum.ilkokul çocuğu bu kendisi gidemez, göndermeyenler olacağından kurtarmıyor abi diyen servisçiler çalışmaz, onca veliyi sokaklara mı dökecekler... neyse hayırlısı... hani biraz kafanız rahat etsin diye yazdım.Açılırsa ne zaman açılır bilinmiyor. Haftaya açılırsa o bir haftayı da belki eşiniz izin falan alır...Ama şu an pazartesiyi iptal ederek bütün sistemi karıştırdılar. Mecburen yeni haftadan başlatırlar sınavları.
Bilemiyorum açılmayacaksa bir süre kafam rahatlar ama yapılanlar değişmiyor.
Ben de öyle düşündüm , hele de İstanbul’da ilkokulları açmak (çocuklar yalnız gidemez, servislerden bazıları belki de müşteri eksiği olacağından çalışmaz) kimbilirkaç veliyi sokaklara dökmek demek. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?