Hayatımdan Herkesi Çıkartasım Var

Kendi ailem çok uzakta ama 1000km yol tepip kalmak ayrı yakınımızdaki eş ailesi ayrı. Onlara da kırıldım zaten ama annemin bir ay kayınvalide gelsin bir ay ben teklifi oldu. Eşim kayınvalideye konuyu açamadı bile buraya getir diyince.

çok haklısınız

Zor zamanda yanında olmayacaksa ne zaman olacak aileler

Bugünler için varlardır

Komşu yada arkadaş yok mu çalışma saatleriniz uzun değilmiş

Belki teklif etseniz idare ederler.

Zaten görümcen evden çalışıyorsa evde senin oğlanla birlikte ortam çok boğucu olur, kadın nasıl çalışsın

Olması gereken kayınvalidenin size gelmesi de kayınvalidenin İstanbul’daki evi yok mu kapattı mı evi

eşinin ailesi kadar senin ailen de yanlış davranmış
sürekli değil idareten zaten
insan gerçekten böyle zamanlarda anlıyor neyin ne olduğunu
benim oğlum küçükken yani 3,5 aylıkken işe dönmüştüm ben; kendi annem 1-1,5 sene baktı sonra babaneye rica minnet 2 hafta baktırabildik sonra bakamıcam dedi döndü götünü gitti
sonra kreşe geçtik biz de 16 aylık filandı yanlış hatırlmıysam, o zamandan bu zamana kreşte büyüdü, eylülde ilkokul 1e başlayacak
geçiyo bu süreçler elbette ama izi kalıyo.
oryantasyon sürecinde de kolaylıklar dilerim.

Var orada da görümceme çok yakın ama evde tek kalamaz, korkuyormuş.

ay çok üzüldüm inanın gözlerim doldu 2,5 aylıktan itibaren kreşlerde diyince özellikle
allahtan çalışma saatleriniz uzun değil.
biraz maddi olarak yardım edemezler miydi rica etseniz.
cidden anlayamıyorum insanları, çok çok üzüldüm adınıza

Valla haklısın gezmeye gelince gelmiş kardeşin göndermişler de 2 hafta idare etmek için izin vermemişler.
Kv desen yan çizmiş.
Ben okulların açılacağını düşünmüyorum benim inancım seni ne kadar rahatlatır bilemem ama en azından bu hafta kesinlikle açılmayacak.

Annem zaten en baştan ben asla bakmam demişti. Kimseden bir teklif gelmeyince biz de yolumuza baktık zaten. Durumu biliyorlar, isteseler yardım teklif ederlerdi.
İstanbul’da ilkokullar açılacak mı kesin olarak??
Bilemiyorum haber bekliyoruz şu an.

Mesafe çok mu uzak yani o sizin eve gelmek istemiyorsa siz ailecek ona taşının
Mesafe 25-30 km var. Bu sefer benim aynı yolu her gün gidip gelmem gerek aynı şeye denk geliyor. Mesele zaten kenarda para olmaması, olsa ağız eğmezdik kimseye

Ben açılmayacağını düşünüyorum.
Lise sınavları 8 mart ertelendi çünkü. Açacak olsalar okulları sadece sınava gidecek olan liseyi ertelemezlerdi.
Ama şu an pazartesiyi iptal ederek bütün sistemi karıştırdılar. Mecburen yeni haftadan başlatırlar sınavları.
Bilemiyorum açılmayacaksa bir süre kafam rahatlar ama yapılanlar değişmiyor.

Ben açılmayacağını düşünüyorum.
Lise sınavları 8 mart ertelendi çünkü. Açacak olsalar okulları sadece sınava gidecek olan liseyi ertelemezlerdi.
Ben de öyle düşündüm , hele de İstanbul’da ilkokulları açmak (çocuklar yalnız gidemez, servislerden bazıları belki de müşteri eksiği olacağından çalışmaz) kimbilirkaç veliyi sokaklara dökmek demek. Hayırlısı...

Anlıyorum sizi.
İkinci çocuğum uyku nedir bilmeyen, kucaktan inmeyen bir çocuktu.
Tuvalete gidemiyordum eşim gelmeden.
Bir de ilkiyle ilgi alaka lazim.
Günde birkaç saat uykuyla ben benden gittim.
Anneme kaç defa dedim kizkardesimi göndersin diye.
Uniyi bitirmişti, çalışmıyordu da evdeydi.
Nolur bir iki ay kalsın otobüs biletine kadar alırım dedim.
Bir hafta kadar bir kere anca gönderdi.
Olmaz da olmaz demiş kardeşime.
İşe başvurdu onu bekliyo felan hep bahane.
Kendi de gelmiyor arada bir gelse.
Masraf oluyor diyorlar uzak diyorlar.
Yemin ederim o kadar bunalmıştım ki.
Baktım bin naz aman dedim daha da kimseden birşey istemiyorum.
Allah'ım beni kimseye muhtaç edecek duruma getirme kendi kendime yeteyim diye dua ettim hep.
Öyle böyle büyüdü.
Ben de sık sık gitmiyorum artık.
Şimdi özledik özledik deyip duruyor.
Özleyen gelir de ama o da yok.
Senede bir zoraki.
Ne diyeyim Allah hayırlı kapılar açsın size de.
Ne yaparsan olmuyor bazen.
Dar gününde de kimse olmayınca insan soğuyor, uzaklaşıyor.
Sonra da diyorlar ki niye mesafelisin.

Bir arkadaşla konuşurken işte kizkardesim var o da evde vs diyorum.
Bana diyor ki ooo ne büyük nimet.
Nasıl dedim?
Yani benim bekar kizkadesim olacak hiç bırakmam yanıma alırım dedi.
Hee he dedim içimden öyle olmuyor işte.

Ama şu an pazartesiyi iptal ederek bütün sistemi karıştırdılar. Mecburen yeni haftadan başlatırlar sınavları.
Bilemiyorum açılmayacaksa bir süre kafam rahatlar ama yapılanlar değişmiyor.
İstanbul’da açılacağını çok düşünmüyorum.ilkokul çocuğu bu kendisi gidemez, göndermeyenler olacağından kurtarmıyor abi diyen servisçiler çalışmaz, onca veliyi sokaklara mı dökecekler... neyse hayırlısı... hani biraz kafanız rahat etsin diye yazdım.Açılırsa ne zaman açılır bilinmiyor. Haftaya açılırsa o bir haftayı da belki eşiniz izin falan alır...

Kesinlikle sen haklisin koa
Gezmeye 2 hafta gelenlerin yardima gelmemesi gercekten dusuncesizlik. Hayatindan cikarmak istemekte haklisin yerden goge.
konu komsuda kimse yok mu sevabina yardim edebilecek,guvendigin birisi? Ben esimin kuzeninin cocuguna bakmistim aynen bu sekilde ortada kaldiklarinda,nolacak ki.

aslında ilçe bazlı karar verilmesi lazım ist da.
akşam göreceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…