- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Gebelikte iradene sahip olabiliyorsan bütün alkışlar sanaaBen aynı dünkü tabaktan devam, zaten standart kahvaltım benimson iki ay dikkat edeceğim ben de artık. Bu ay çok hızlı kilo aldım malesef
6. Aya kadar çok iyi geldim aslında, kilo aldım evet ama sağlıksız değildi. 7. Ayda ne bulursam yedim amaGebelikte iradene sahip olabiliyorsan bütün alkışlar sanaa
Tebrik ederim, bebek doğunca tüm yağlar sütle ona geçer inşallah.6. Aya kadar çok iyi geldim aslında, kilo aldım evet ama sağlıksız değildi. 7. Ayda ne bulursam yedim amaceremesini çekiyorum şimdi biraz da. O yüzden çorba salata devam
Canım onun ne olduğunu bilmiyorum malesef o yüzden cevan veremedimKızlar aranızda bromelain kullanan var mi?
Hala bozuk, sorunum uzun bir zaman çözülmeyecek. Ama güzel seyler de oluyor.Canım onun ne olduğunu bilmiyorum malesef o yüzden cevan veremedim
Nasılsın bu arada nasıl oldun biraz moralin bozuktu
süpermiş yaa bende de ödem sorunu var.. Ödem için ayrıca kurutulmuş kiraz sapı da iyi geliyormuş evde var bir denicem bakalım ise yararsa yazarımBromelain ödem artırıcı bir enzimmiş. Ananasta varmış. Tablete dönüştürmüşler. Ameliyat sonrası oluşan ödemleri, alkol sonrasi,regl dönemi ödemlerini yok ediyormuş.
Anladım canım olsun hepimizin bir dönem bir takım sorunları oluyor, geçecektir elbet Allah yardımcın olsun kendini üzmemeye çalış cunki şunu unutma sen kendini yıpratırsan problemler çözülse bile sağlığından olursun ki en önemlisi sağlık.. Sen iyi ol ki sorunlar geçtiğinde tadını çıkarasınHala bozuk, sorunum uzun bir zaman çözülmeyecek. Ama güzel seyler de oluyor.
Sabah kalktım su içtim henüz kahvaltı yapmadım bir kahve yaptım şekersiz tabi sütlü ve kremalı (oda şekersiz) günde bir iki fincan kahve içmek yağ yakmak ve tokluk hissi vermek için birebirdir..
Günde iki öğün yiyorum bu yüzden bazen öğlene doğru kahvaltı yapıyorum,
akşama geç kalmadan son öğünümu yiyorum.. Sebebi ise her yediğimizde insülin direnci yükseliyor ve bu nekadar az olursa okadar kolay ve çabuk kilo veririz bu yüzden aralıklı oruç diyetini de tavsiye edebilirim..
Ayrıca gece geç yatmadan uyundugunda o karanlık sebebi ile uykuda leptin hormonu salgılanır ve bu da inslunin direncine karşı savaşır. Bu yüzden mutlaka çok geç yatmamanın kilo vermekte büyük rolü var.
Eğer iş nedeni ile veya herhangi başka önemli sebeblere dayanarak erken yatamıyorsanız mutlaka uyku maskesi kullanın gün doğduğunda gözleriniz karanlıkta kalıyor hormon konusunda emin değilim ama en azından böyle yaptığım zaman daha dinç kalkıyorum..
Buraya canan hocanın leptin hormonu ile.ilgili açıklamasını bırakıyorum..
Selam canım, tatildeyim valla. Motivasyondan konuşmayayim hiç.pamuk musun nesin selam,naaptin canim? Motivasyon geldi mi? Benim 1 bucuk ay sonra da olsa geldi sonunda şükür
Tamam canim benim. Her seyin basi saglikSelam canım, tatildeyim valla. Motivasyondan konuşmayayim hiç.topiğim öldü zaten.
Bunun yanına bir de spor ekleseniz şahane olur92'yle başladım. Şu an 89,5. Son hedefim 57-60 arasında bir kilo. Ama asıl hedefim bu beslenmeyi yaşam şeklim haline getirmek. Aylik tatmin edici bir şekilde kilo kaybım olmazsa bu beni üzmeyecek. Mide bağırsak karaciğer sağlığım düzeliyor. Tek hedefim tarti sonucu degil. Hedef kiloya ulastiktan sonra ara ara sagliksiz denebilecek seyler yiyebilirim ama genel olarak bu sekilde beslenmeyi düşünüyorum.
En az 2,5 litre iciyorum bazen 3'ü geçiyor. Su içmesem hemen ödem tutuyorum zaten.
Masa başı çalışıyorumBunun yanına bir de spor ekleseniz şahane olur
Bildirimler gelince cok heyecanlandim başlayalim kız valla ateşlendim.
Dur daha doğum yapalı bir ay oldu ne bu acelen
KamonnnnBildirimler gelince cok heyecanlandim başlayalim kız valla ateşlendim.
Kilomun yarısı gitti yarısı kağnı hızında gidiyorDur daha doğum yapalı bir ay oldu ne bu acelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?