Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Gebelikte iradene sahip olabiliyorsan bütün alkışlar sanaa
6. Aya kadar çok iyi geldim aslında, kilo aldım evet ama sağlıksız değildi. 7. Ayda ne bulursam yedim ama ceremesini çekiyorum şimdi biraz da. O yüzden çorba salata devam

30 Marttan beri her ayın 30'unda mezura ile ölçü alıyorum. Mart ve nisanda diyete motiveydim. Güzel incelmelerim oldu. Bu ay diyete çok özen gostermedigim halde değişik degişik sonuçlar çıktı.

Kollarım 1-2 cm incelmişken, üst bacaklarim 2 cm kalınlaşmış. Belim karnım birer cm incelmiş. Kalçam da 2 cm incelmiş.

Göğüs ölçüsü almamışım hiç ama eşim küçüldüğünü söylüyor. Sütyenlerin de en sıkı kopçasına takiyorum artık.

Kalınlaşan yerlerimin ödem tuttugumu düşünüyorum. Bir suredir su içmeye dikkat etmiyorum.

Bir de diyetisyen tartısı ile evdeki tartiniz arasinda ne kadar fark vardi? Ben bir türlü o farki ölçemedim. Evdeki tarti en az 1,5-2 kilo fazla gösteriyor. O yüzden mezura ile ölçmeye devam ediyorum.

Canım onun ne olduğunu bilmiyorum malesef o yüzden cevan veremedim

Nasılsın bu arada nasıl oldun biraz moralin bozuktu
Hala bozuk, sorunum uzun bir zaman çözülmeyecek. Ama güzel seyler de oluyor.

Bromelain ödem artırıcı bir enzimmiş. Ananasta varmış. Tablete dönüştürmüşler. Ameliyat sonrası oluşan ödemleri, alkol sonrasi,regl dönemi ödemlerini yok ediyormuş.

Sabah kalktım su içtim henüz kahvaltı yapmadım bir kahve yaptım şekersiz tabi sütlü ve kremalı (oda şekersiz) günde bir iki fincan kahve içmek yağ yakmak ve tokluk hissi vermek için birebirdir..

Günde iki öğün yiyorum bu yüzden bazen öğlene doğru kahvaltı yapıyorum,

akşama geç kalmadan son öğünümu yiyorum.. Sebebi ise her yediğimizde insülin direnci yükseliyor ve bu nekadar az olursa okadar kolay ve çabuk kilo veririz bu yüzden aralıklı oruç diyetini de tavsiye edebilirim..

Ayrıca gece geç yatmadan uyundugunda o karanlık sebebi ile uykuda leptin hormonu salgılanır ve bu da inslunin direncine karşı savaşır. Bu yüzden mutlaka çok geç yatmamanın kilo vermekte büyük rolü var.

Eğer iş nedeni ile veya herhangi başka önemli sebeblere dayanarak erken yatamıyorsanız mutlaka uyku maskesi kullanın gün doğduğunda gözleriniz karanlıkta kalıyor hormon konusunda emin değilim ama en azından böyle yaptığım zaman daha dinç kalkıyorum..

Buraya canan hocanın leptin hormonu ile.ilgili açıklamasını bırakıyorum..

Son düzenleme:
Bromelain ödem artırıcı bir enzimmiş. Ananasta varmış. Tablete dönüştürmüşler. Ameliyat sonrası oluşan ödemleri, alkol sonrasi,regl dönemi ödemlerini yok ediyormuş.
süpermiş yaa bende de ödem sorunu var.. Ödem için ayrıca kurutulmuş kiraz sapı da iyi geliyormuş evde var bir denicem bakalım ise yararsa yazarım

Hala bozuk, sorunum uzun bir zaman çözülmeyecek. Ama güzel seyler de oluyor.
Anladım canım olsun hepimizin bir dönem bir takım sorunları oluyor, geçecektir elbet Allah yardımcın olsun kendini üzmemeye çalış cunki şunu unutma sen kendini yıpratırsan problemler çözülse bile sağlığından olursun ki en önemlisi sağlık.. Sen iyi ol ki sorunlar geçtiğinde tadını çıkarasın

Güzel şeyler olmasına da sevindim

Bunun yanına bir de spor ekleseniz şahane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…