- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa sağlıkla kucağına al inşallah. fotoğraflardan canın çeker mi?Ben de hamileyim ama geleyim bari, neden olmasin
Sıcak yulaf lapası mı bu çiçeğim?Sabah aç karnına 1 bardak filtre kahve içiyorum
Yarım saat kırk dakika kadar sonra kahvaltı yapıyorum
Eki Görüntüle 3111302
Yok canim , hic oyle sorunum olmuyor merak etmeYaaa sağlıkla kucağına al inşallah. fotoğraflardan canın çeker mi?
EvetSıcak yulaf lapası mı bu çiçeğim?
Benim hamile değilken bile oluyor. Sad story...Yok canim , hic oyle sorunum olmuyor merak etme
Ben de pişmiş yiyemiyorum. Geceden hazırlamam gerek. Öyle hoşuma gidiyor. Yulaf yiyebilseydim her şey bambaşka olabilirdi.Evet
Taze meyveyle çok sevemiyorum kuru meyve daha iyi oluyor bana
O yulafi ben de yiyemiyorum at miyim benBen de pişmiş yiyemiyorum. Geceden hazırlamam gerek. Öyle hoşuma gidiyor. Yulaf yiyebilseydim her şey bambaşka olabilirdi.
Evet kesinlikleBen de pişmiş yiyemiyorum. Geceden hazırlamam gerek. Öyle hoşuma gidiyor. Yulaf yiyebilseydim her şey bambaşka olabilirdi.
Kuru meyveler mi acıktırdı acaba?Evet kesinlikle
Aşırı tok tutuyor
Bugun beni pek tutmadı gibi ama anlamadım neden
Bir de benim yaptığım şekilde denesene mavi. 1 orta boy muzu eziyorum. 1 çay bardağı süt, zevkine göre kakao, ben 1 tatli kaşığı koyuyorum. Çok gelirse azaltabilirsin. 2 yemek kaşığı da yulaf. Bunlari geceden kavanoza koyup karıştırıp dolaba atiyorum. Sabah kahvalti etmek için yaptigim tek şey kavanozun kapağını açmak oluyor.O yulafi ben de yiyemiyorum at miyim ben
Yulafı sevmen için sevmiyorum at mıyım dedin ya, ben de öyle düşünüyordum bu tarife kadar.Bi de oyle deneyeyim tatli gibi :) bir de neden pamuk musun nesin ?
Yok adin neden pamuk otu pamuk musun nesinYulafı sevmen için sevmiyorum at mıyım dedin ya, ben de öyle düşünüyordum bu tarife kadar.
Pamuk otunu seviyorum. Beyaz tenli ve yumuşak olduğum için (malum kilolardan) böyle seslenir eşim falan.Yok adin neden pamuk otu pamuk musun nesin