- 15 Ekim 2016
- 22.629
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.830
- 598
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaBen de hamileyim ama geleyim bari, neden olmasin![]()
Sıcak yulaf lapası mı bu çiçeğim?Sabah aç karnına 1 bardak filtre kahve içiyorum
Yarım saat kırk dakika kadar sonra kahvaltı yapıyorum
Eki Görüntüle 3111302
Yok canim , hic oyle sorunum olmuyor merak etmeYaaasağlıkla kucağına al inşallah.
fotoğraflardan canın çeker mi?
![]()
EvetSıcak yulaf lapası mı bu çiçeğim?![]()
Benim hamile değilken bile oluyor. Sad story...Yok canim , hic oyle sorunum olmuyor merak etme![]()
Ben de pişmiş yiyemiyorum. Geceden hazırlamam gerek. Öyle hoşuma gidiyor. Yulaf yiyebilseydim her şey bambaşka olabilirdi.Evet
Taze meyveyle çok sevemiyorum kuru meyve daha iyi oluyor bana
O yulafi ben de yiyemiyorum at miyim benBen de pişmiş yiyemiyorum. Geceden hazırlamam gerek. Öyle hoşuma gidiyor. Yulaf yiyebilseydim her şey bambaşka olabilirdi.![]()
Evet kesinlikleBen de pişmiş yiyemiyorum. Geceden hazırlamam gerek. Öyle hoşuma gidiyor. Yulaf yiyebilseydim her şey bambaşka olabilirdi.![]()
Kuru meyveler mi acıktırdı acaba?Evet kesinlikle
Aşırı tok tutuyor
Bugun beni pek tutmadı gibi ama anlamadım neden![]()
Bir de benim yaptığım şekilde denesene mavi. 1 orta boy muzu eziyorum. 1 çay bardağı süt, zevkine göre kakao, ben 1 tatli kaşığı koyuyorum. Çok gelirse azaltabilirsin. 2 yemek kaşığı da yulaf. Bunlari geceden kavanoza koyup karıştırıp dolaba atiyorum. Sabah kahvalti etmek için yaptigim tek şey kavanozun kapağını açmak oluyor.O yulafi ben de yiyemiyorum at miyim ben![]()
Yulafı sevmen içinBi de oyle deneyeyim tatli gibi :) bir de nedenpamuk musun nesin ?
Yok adin neden pamuk otuYulafı sevmen içinsevmiyorum at mıyım dedin ya, ben de öyle düşünüyordum bu tarife kadar.
![]()
Pamuk otunu seviyorum. Beyaz tenli ve yumuşak olduğum için (malum kilolardan