• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Sabah kahvaltım mısır gevreği. Ölçerek yedim, kalorisini hesapladim. 241 kaloriymiş.
20220519_114200.jpg

Sabah kahvaltım 2 yumurtadan mantarlı omlet, 4 dilim hindi füme, 28 gram İzmir tulum peyniri, zeytinler, domatesler, naneler. Ekmeksiz yedim. Cevizi yemedim, öğlen saatlerine doğru yerim.
20220520_112225.jpg

Ben de bugün resim çekmeyi unuttum açlıktan 🤣🤣

Sabah öğünü atladım 3 kaşık yoğurt yedim sadece..

Yoğunluktan anca akşam üzeri yemek yiyebildim :

Hindi göğsü steak, yanında çok az haşlanmış patates ,ve bolca salata

Ben de bugün resim çekmeyi unuttum açlıktan 🤣🤣

Sabah öğünü atladım 3 kaşık yoğurt yedim sadece..

Yoğunluktan anca akşam üzeri yemek yiyebildim :

Hindi göğsü steak, yanında çok az haşlanmış patates ,ve bolca salata
Açlıktan gözümüz dönüyor, ben de unutuyorum bazen.😆

Kızlar krep seviyorsanız şahane unsuz krep tarifi paylaşıyorum.. ben çok beğendim kendi damak zevkinize göre de değiştirebilirsiniz ben kıvamını lezzetini kendime göre ayarlayarak yapıyorum ve çok memnun kaldım belki beğenirsiniz..🤗🌺

Videoyu açamadım, mercimek mi o?😲

pamuk musun nesin pamuk musun nesin iki seferdir geliyorum, uzgun uye yaziyor. Nasil gidiyor diyecektim. Ben cok gribim. Bogazim, basim sorma. Gelince gorusuruz. Optum
Ban yemiştim. 2 hafta önceki bir yorumumdan. Genel olarak üzgünüm zaten. Diyet motivasyonum yok ama abartili bir şey de yemiyorum. 2 gün sonra ölçüm günüm. Bakalim ne çıkacak.

Ben aynı dünkü tabaktan devam, zaten standart kahvaltım benim 🤗 son iki ay dikkat edeceğim ben de artık. Bu ay çok hızlı kilo aldım malesef 🥹
Sabah kahvaltım; 2 yemek kaşığı yulaftan, soğanlı menemen, 2 dilim hindi füme, 25 gram peynir, 2 tam ceviz, 2 kuru çilek, 8 zeytin, nane, ekmeksiz yedim.
Eki Görüntüle 3075221

Back