Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Ay merhaba :) bi an kendimiz siz sandım ölçüler aynı , tabii ilk başladığınızla n’aptınız nasıl gidiyor , güncel kilonuz nedir :) biraz sizinle motive olabilir miyim:::))

Ay merhaba :) bi an kendimiz siz sandım ölçüler aynı , tabii ilk başladığınızla n’aptınız nasıl gidiyor , güncel kilonuz nedir :) biraz sizinle motive olabilir miyim:::))
Merhaba, diyete düzenli devam ediyorum diyemicem ama bu sizi demotive etmesin. Fotoğraf paylaşmaya devam ediyoruz, siz de bize katılın dilerseniz. Şu an güncel kilom 87 88 arasında. Paylasim yapmayi unutuyorum hep. Kahvaltimi simdi paylaşıyorum

Tencereye su koydumz kaseye biraz yağ sürdüm ve yumurtayayı kaseye kırıp pişirdım. Üzerine karabiber ve limon sıktım. Kuru incir, peynir, 2 dilim ekmek, zeytin, bir küçük elma ve su ile birlikte tükettim.

Eklentiler

• 20220818_123926.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 72
Tencereye su koydumz kaseye biraz yağ sürdüm ve yumurtayayı kaseye kırıp pişirdım. Üzerine karabiber ve limon sıktım. Kuru incir, peynir, 2 dilim ekmek, zeytin, bir küçük elma ve su ile birlikte tükettim.
Toplamda kaç kilo verdiniz. Bütün sayfaları okuyamadım :)Tabaklarınız muhteşem görünüyor bu arada.

Dunku cozutmalarimdan sonra saglikliya donus : siyah fasulyeli bol eksili salata

Eklentiler

• 623AB764-DC60-4E43-AF0B-F4D275CE3065.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 93
Selam kızlar konunuz şahane olmuş , özellikle pamuk musun nesin çok güzel paylasimlar yapmışsınız. Bende şuan farklı grupla kilo vermeye çalışıyorum fikir vermesi açısından çok verimli bir grup burası :) hala devam ediyormusunuz

Çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim.
Yok valla devam edemiyorum yarim kaldi. oyle arada sırada diyet tabagi yiyorum o kadar. Kış da geliyor, iyice saldım.

Siz hangi gruptasiniz? Iyi gidiyor mu süreciniz?

10 kiloyu 45 günde veriyoruz, grubun adı. Motive olmayı ve başlamaya calisiyoruz. Diyet tabakları paylaşmaya başlayacaktım ararken sizinkini buldum. İsterseniz bı bakin

Pamukçum iki aylık Türk yemekleri diyetinden sonra +3 kg ile kaldığım yerden devam.

Evde sadece süt, kahve, ceviz, elma ve kuru incir olduğu için ilk kahvaltımı bu şekilde yapıp market alışverişine gideceğim. Son üç ay çok iyi beslenip fazla kilosuz bitirmeliyim bu süreci.

Sen, sizde ne var ne yok ? pamuk musun nesin

Eklentiler

• DFB82CDB-23C7-49DF-AF07-C80A4C8BECBF.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 77
Ben bir süre önce 92 olmuştum yine. Durup dururken 90'a indim. Geçenlerde 89'u da gördüm. Yağlarım mum oldu, eriyor. Diyet miyet hak getire. bugün de gün varm vicdanım gibi oldu bu bildirim.

Merhaba. Hamileyken neden diyet yapiyorsunuz? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Merhaba , kesinlikle diet yakmiyorum ancak bir ögün hamurisi yemissem mesela diger öğüne salata yemeye çalışıyorum ki sağlıklı beslenmiş olayım. Sağolsun pamuk musun nesin beni Fahri üye olarak kabul etti gruba

Kaldı kı iki ay dışarıda da cok yedik. Cok teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için

Ben bir süre önce 92 olmuştum yine. Durup dururken 90'a indim. Geçenlerde 89'u da gördüm. Yağlarım mum oldu, eriyor. Diyet miyet hak getire. bugün de gün varm vicdanım gibi oldu bu bildirim.
wooooowww harika cok sevindim mashaAllah.. ben de tatilde ara vermistim biraz geri kaldim insallah simdi yola devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…