Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Bu aralar çok yoğunum ve çoğunlukla her öğünümü paylasamayabilirim ama mutlaka aktif olmaya çalışacağım mutlaka ve hatta tariflerlde paylaşmak isterim

Ben 1,5 ar litre aliyorum. Doldurma vb ugrasmiyorum. 1,5 isyerinde. 1,5 da evde

Açıklamaya 1 dilim ekmek yazdım, yedim ama 1 dilim yedim. Aslında yemesem daha iyi olacak gibi. Ama canim istiyor.
Vallahi ben ekmeği çok nadir yemeye çalışıyorum geçen kahvaltıda iki dilim vardı işte ondan sonra yok.. daha çabuk kilo veriliyor ekmek göbek yapıyor çok fena karbonhidrat yüklüyor

Ne vardı şu istediğini yeyip kilo almayanlardan olaydikkk

Biz nefes alsak gobek yagina dönüşüyor sanki

Çok motive degilim aslinda. Ruhsal durumum cok iyi degil. Biraz iyi olsa daha sıkı sarılırım.
Hadi yaaa

Allah biran önce alsın sıkıntını İnshaAllah.. Bunun için burdayiz canım birbirimizi motive edicez.. bugün sen bana yarın ben sana böyle bu işler.. mod düşürmek yok hem ayrıca kilo verdikçe daha çok motive olacağız.. Spor yaparsan mutluluk hormonu salgılanır ve eminim daha iyi hissedeceksin kendini..

Boyle ruhsaldurumlarda cok sıkmak iyi gelmiyor
Cok haklisin. Zaten bizler stresli durumlarda yemeden içmeden kesilmiyoruz tam aksi oluyor. Rahatlamak için yemeğe saldiriyoruz. Neyse ki o durumda değilim şükür. Ama mutlu oldugum da soylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…