- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Bu sekilde paylaşmak guzel fikir.18 MAYIS 1.324 KALORİ
Sağol. Suyum da 3 litre bitmek uzereBu sekilde paylaşmak guzel fikir.
Offf harika tam yaz yemeği..Aksam yemeğim Kıymalı Patlıcan 8-9 yemek kaşığı var sanırım. Fırında pişti. Yanina kuru cacık. 2 dilim ekmek ile.Eki Görüntüle 3068737
Bravo ya vallaha.. ben de 3 litre içmeye çalışıyorum da gün içinde içerken hesaplayamiyorun yoğunluktan..Sağol. Suyum da 3 litre bitmek uzere
Afiyet olsun. Eline saglikAksam yemeğim Kıymalı Patlıcan 8-9 yemek kaşığı var sanırım. Fırında pişti. Yanina kuru cacık. 2 dilim ekmek ile.Eki Görüntüle 3068737
Ben 1,5 ar litre aliyorum. Doldurma vb ugrasmiyorum. 1,5 isyerinde. 1,5 da evdeBravo ya vallaha.. ben de 3 litre içmeye çalışıyorum da gün içinde içerken hesaplayamiyorun yoğunluktan..
Bir cam şişem var 1 litrelik işte baya doldurup doldurup içiyorum da henüz sayamadim 3 litreyi buldu mu diye
Süpermiş devammmmBen 1,5 ar litre aliyorum. Doldurma vb ugrasmiyorum. 1,5 isyerinde. 1,5 da evde
Cok sevinirim. Birbirimize guzel fit tarifler veririzBu aralar çok yoğunum ve çoğunlukla her öğünümü paylasamayabilirim ama mutlaka aktif olmaya çalışacağım mutlaka ve hatta tariflerlde paylaşmak isterim
Vallahi ben ekmeği çok nadir yemeye çalışıyorum geçen kahvaltıda iki dilim vardı işte ondan sonra yok.. daha çabuk kilo veriliyor ekmek göbek yapıyor çok fena karbonhidrat yüklüyorAçıklamaya 1 dilim ekmek yazdım, yedim ama 1 dilim yedim. Aslında yemesem daha iyi olacak gibi. Ama canim istiyor.
Biz nefes alsak gobek yagina dönüşüyor sankiVallahi ben ekmeği çok nadir yemeye çalışıyorum geçen kahvaltıda iki dilim vardı işte ondan sonra yok.. daha çabuk kilo veriliyor ekmek göbek yapıyor çok fena karbonhidrat yüklüyor
Ne vardı şu istediğini yeyip kilo almayanlardan olaydikkk
Hadi yaaaÇok motive degilim aslinda. Ruhsal durumum cok iyi degil. Biraz iyi olsa daha sıkı sarılırım.
Cok az geldi okuyunca. Afiyet olsun caňımBu arada resim çekemedim ama bugün:
Kahvaltıda kıymalı yumurta yedim zeytin ile beraber..
Akşam yemeği de biraz haşlanmış patates ve baharatla pişmiş et..
Sağolasın canim bana yetti vallahi içimdekiler erisinnn hele birCok az geldi okuyunca. Afiyet olsun caňım
Boyle ruhsaldurumlarda cok sıkmak iyi gelmiyorÇok motive degilim aslinda. Ruhsal durumum cok iyi degil. Biraz iyi olsa daha sıkı sarılırım.
Cok haklisin. Zaten bizler stresli durumlarda yemeden içmeden kesilmiyoruz tam aksi oluyor. Rahatlamak için yemeğe saldiriyoruz. Neyse ki o durumda değilim şükür. Ama mutlu oldugum da soylenemez.Boyle ruhsaldurumlarda cok sıkmak iyi gelmiyor
Umarım her şey düzelir yoluna varır canımÇok motive degilim aslinda. Ruhsal durumum cok iyi degil. Biraz iyi olsa daha sıkı sarılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?