- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.212
- 158
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Ne güzel besleniyorsun MaviGünaydin hanimlar, Ilk kahvalti: Kefir, cörek otu, 4 ceviz iciEki Görüntüle 3111865
Merhaba size özel mesaj atmak istedim ama kapalı atamadım. İdrar kaçırmayla ilgili size sorum olacaktı bana ulaşmanız mümkün mü acaba?Ne güzel besleniyorsun Maviben hamile olsam canım masa ayağı bile çekebilir.
Yarina Ben de mememen yapicamKahvaltım 2 Yumurtalı, yulaflı menemen ve eşlikçileri. Ekmeksiz yedim.
Yulaf yemek isteyip yiyemiyordun. Varsa at içine. Hiç belli olmuyor tadı.Yarina Ben de mememen yapicam
Ohh afiyet olsun bebiseBen Bugün kötü beslendim
Doktor randevumuz vardı
Aceleden iki yumurta kırdım sabah söğüşle beraber yedim
Hastaneden dönerken kendimi börekçiye zor attım emzirdiğim için şekerim çok çabuk düşüyor
Elim ayağım titriyor
Yarım porsiyon börek yedim
Olsun, beslenme böyle bir şey. Her zaman ayni doğrultuda gitmiyor. Suçlu hissetmemek lazim.Ben Bugün kötü beslendim
Doktor randevumuz vardı
Aceleden iki yumurta kırdım sabah söğüşle beraber yedim
Hastaneden dönerken kendimi börekçiye zor attım emzirdiğim için şekerim çok çabuk düşüyor
Elim ayağım titriyor
Yarım porsiyon börek yedim
Ben de bu akşam cozutabilirim. Çok önemli bir işim var ve bana sulu yemek yapacak kimse yok.Ben dünden beri cozuttum kizlar cips dondurma vs . Aksam yemeginden itibaren duzene giriyorum yeniden
Çok güzel görünüyor afiyet olsun maviDolapta ne varsa attim icine, dun bugun yedigim coplerden iyidirEki Görüntüle 3113271
Saol canimÇok güzel görünüyor afiyet olsun mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?