- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
İnsaallah en yakın zamanda toparlanicaksinCok haklisin. Zaten bizler stresli durumlarda yemeden içmeden kesilmiyoruz tam aksi oluyor. Rahatlamak için yemeğe saldiriyoruz. Neyse ki o durumda değilim şükür. Ama mutlu oldugum da soylenemez.
Açlıktan gözümüz dönüyor, ben de unutuyorum bazen.Ben de bugün resim çekmeyi unuttum açlıktan
Sabah öğünü atladım 3 kaşık yoğurt yedim sadece..
Yoğunluktan anca akşam üzeri yemek yiyebildim :
Hindi göğsü steak, yanında çok az haşlanmış patates ,ve bolca salata
Sen de kalori hesaplamaya baslamissinSabah kahvaltım mısır gevreği. Ölçerek yedim, kalorisini hesapladim. 241 kaloriymiş.
Eki Görüntüle 3068926
Yıllardır hesaplıyorum zaten. Sadece çok takılmıyorum. Ne yedigimi bilmek icin hesaplıyorum. Uygulamanin adı fatsecret, öneririm.Sen de kalori hesaplamaya baslamissin
Videoyu açamadım, mercimek mi o?Kızlar krep seviyorsanız şahane unsuz krep tarifi paylaşıyorum.. ben çok beğendim kendi damak zevkinize göre de değiştirebilirsiniz ben kıvamını lezzetini kendime göre ayarlayarak yapıyorum ve çok memnun kaldım belki beğenirsiniz..
Evet canım mercimek.. niye açamadınki acabaVideoyu açamadım, mercimek mi o?
Musait degildim ondan açamadim. Yesil mercimekle de yapilir o zaman. Protein bombası olur.Evet canım mercimek.. niye açamadınki acaba
YouTube yaz mercimekli unsuz krep diye çıkıyor mutlaka bir sürü tarif var..
Sagol ilk firsatta bajicam insaallahKızlar krep seviyorsanız şahane unsuz krep tarifi paylaşıyorum.. ben çok beğendim kendi damak zevkinize göre de değiştirebilirsiniz ben kıvamını lezzetini kendime göre ayarlayarak yapıyorum ve çok memnun kaldım belki beğenirsiniz..
Ban yemiştim. 2 hafta önceki bir yorumumdan. Genel olarak üzgünüm zaten. Diyet motivasyonum yok ama abartili bir şey de yemiyorum. 2 gün sonra ölçüm günüm. Bakalim ne çıkacak.pamuk musun nesin iki seferdir geliyorum, uzgun uye yaziyor. Nasil gidiyor diyecektim. Ben cok gribim. Bogazim, basim sorma. Gelince gorusuruz. Optum
Sabah kahvaltım; 2 yemek kaşığı yulaftan, soğanlı menemen, 2 dilim hindi füme, 25 gram peynir, 2 tam ceviz, 2 kuru çilek, 8 zeytin, nane, ekmeksiz yedim.
Eki Görüntüle 3075221
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?