Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor :(

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Her zaman cok sukur diyorum aç degiliz açıkta degiliz diyorum. Ama çok bunaldım kendi ailemden bile ailemle aynı evde yasamak bile istemiyorum boş gürültü kavga baska bi şey yok ..iş bulamıyorum.sözlüyüm herkes nişanın ne zaman olcak diyor yazın diyorum ama sözlüm pintinin teki ailesinin borcunu ödüyor ve evlilik konusunda cok rahat .sözlüm mühendis 4 bine yakın para alıyor işssizim ailemin maddi durumuda orta düzeyde bir kaç kez para gönderdi bana kontör attı sonra ben her ay sana kontör yukleyemem dedi bi kere 50 lira istedim sıkışık durumdayım gönderemem dedi ailesi de pintini teki zaten bana sadece bi yüzük taktılar .bayramda hediye bile almadılar sözlümün babasıda memur .külüstür bi telefonum var herkes sözlün neden telefon almıyor sana diyor normalde yrni sözlenen kızlara telefon alınır ben beklemiyorum ama dışardan duyunca moralim bozuluyor düğüne de daha cok var herkes yine o kadar nişanlı kalınır mı diyor sözlüm kredi cekmek istemiyor utanmadan birde babanda para vardır o verse ya dügün ici diyor hemen evlenelim istiyorum ama para yok diyor sözlüm ağrıda ben istanbulda uzagız hayattan keyf alamıyorum .hiç kimseyi istemiyorum insanlarla aynı ortama girmek istemiyorum tiksiniyorum herkeste her seyden

Hayır iş bulamıyorum işe girince zaten istemem bu tür seyler
Boşver varsın olmasın kontörün onun içinden gelirse alır. gerek yok yani kendini küçük düşürmeye. erkeklere göre evlenmeden böyle şeyler sanki para yediriyomuş gibi oluyo.

Sözlünüz size para vermek, kontör yüklemek gibi şeyler yapmak zorunda değil. Pintinin teki demişsiniz bir de, sanki siz onun maaşlı çalışanısınız, çok çirkin bir söz. İçinden geliyorsa yapar o ayrı mevzu ama niye yapmıyor diye sorgulamaya hakkınız yok. İş bulmak kolay bir iş değil ama siz de iş bulmayı o kadar da istemiyormuşsunuz gibi geliyor.

Boşver varsın olmasın kontörün onun içinden gelirse alır. gerek yok yani kendini küçük düşürmeye. erkeklere göre evlenmeden böyle şeyler sanki para yediriyomuş gibi oluyo.
Ama çevremde göriyorum hep milletin sözlüleri neler yapıyor aylık 15 tlyi cok görüyor adam bana aç gözlü degilim yemin ederim param olsa tenezzül bile etmem

Bütün sitelere üyeyim her yere form doldurdum dönen yok

Ah Can'ım benim ya... İnsanlar densiz. Düşün;kimse bir şey demeseydi bu durum seni rahatsız edecek miydi? Eğer etmeyecekse takma kimseyi ama hakveriyorsan başkalarına sözlünle ciddi bir konuşma yap ve açık açık rahatsız olduğun noktaları anlat.mesela babandan düğün için para talep edecek duruma gelmesini çok çirkin bulduğunu söyle. Utanmasa başlık parası isteyecek. Taviz verme resti çek. Nasıl alışırsa öyle gider, sen üzülürsün.

Kimseden bir şey bekleme,beklentiler sadece yıpratır. Ama sözlünün tavrını da sevmedim. Kontor kaç kuruş ya onun hesabını yapıyor.Şu hayatta para muhabbeti yapan insan kadar itici bir şey yok.
Fazlasıyla yapıyor paraya tapıyor benim atanmamı istiyor sen atan dünyayı ayaklarına sererim diyordu düşünün

hayatta en sevmedigim adam cimri adam..
4 bin lira para aliyor 50 tl nin lafi mi olur ya..
yaziklar olsun adama..
isin zor be kardesim cok zor..
sana ilerde varlik icinde yokluk yasatacagi simdiden belli olmuş bence..

Bütün sitelere üyeyim her yere form doldurdum dönen yok

Bana da dönen olmamıştı, öyle form doldurup beklemekle olmaz bu. Kolayınıza geliyor bana kalırsa, sürekli para veren bir sözlü var nasılsa çalışmaya ne gerek? Çevremde görüyorum demişsiniz ama benim çevremde sözlüyü geçtim, kocasından para alan yok doğru dürüst herkes parasını kendi kazanıyor. Sözlünüz olmasa ne yapacaksınız? Çalışacaksınız değil mi? Gidin elden CV bırakın, müdürlerle görüşün, kendinizi gösterin, aracı kişiler bulun yardımcı olacak. İş isteyen ekmeği aslanın ağzından kapıyor bahane değil bu üzgünüm.

Evet hatta sözli kızlara telefon alınması bana kroca gelir ama baskaları söyleyince kırılıyorum .sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef

Kendiliğinden düşünmesi,bir ihtiyacın var mı diye sorması gerekiyor ya da ihtiyacın olan bişeye yardım eder tabiki de..Bunu kendi düşünmeli ama sözlünde o düşünce yokmuş.Bir yola girdiyseniz bir takım şeylere yardım etmeli tabiki ama bunlar telefon gibi şeyler değil pahalı şeyler değil.En azından düşündüğünü belli etmeli.Telefon vs. almak zorunda değil.Böyle şeylerle hava atmayı çok iyi bilir birçok hemcinsimiz,bunlara aldırış etme anlaşabiliyor musun ?Sevgisini hissedebiliyor musun bunlara bak.Nişanlıyken eşimin maaşı benden çok çok iyiyken hiçbirşey aldırmadım kendi maaşımıda direk evimiz için biriktirdim.Yeni birşey almadım hiç herkes Kocaman tekrarla gezerken en ufak ama zarifini tercih ettim.Evlendikten sonra eşim fazla fazla almaya başladı.Evlenince de değişebilir sen inanıyorsan sevgisine problem etme hiç.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…