- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Her zaman cok sukur diyorum aç degiliz açıkta degiliz diyorum. Ama çok bunaldım kendi ailemden bile ailemle aynı evde yasamak bile istemiyorum boş gürültü kavga baska bi şey yok ..iş bulamıyorum.sözlüyüm herkes nişanın ne zaman olcak diyor yazın diyorum ama sözlüm pintinin teki ailesinin borcunu ödüyor ve evlilik konusunda cok rahat .sözlüm mühendis 4 bine yakın para alıyor işssizim ailemin maddi durumuda orta düzeyde bir kaç kez para gönderdi bana kontör attı sonra ben her ay sana kontör yukleyemem dedi bi kere 50 lira istedim sıkışık durumdayım gönderemem dedi ailesi de pintini teki zaten bana sadece bi yüzük taktılar .bayramda hediye bile almadılar sözlümün babasıda memur .külüstür bi telefonum var herkes sözlün neden telefon almıyor sana diyor normalde yrni sözlenen kızlara telefon alınır ben beklemiyorum ama dışardan duyunca moralim bozuluyor düğüne de daha cok var herkes yine o kadar nişanlı kalınır mı diyor sözlüm kredi cekmek istemiyor utanmadan birde babanda para vardır o verse ya dügün ici diyor hemen evlenelim istiyorum ama para yok diyor sözlüm ağrıda ben istanbulda uzagız hayattan keyf alamıyorum .hiç kimseyi istemiyorum insanlarla aynı ortama girmek istemiyorum tiksiniyorum herkeste her seyden