- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi Hesappasif
-
O zaman hiç evlenme bak açık söyleyeyim. Sen daha şimdiden konuşarak Bi şey halledemiyorsan evlenince hiç çekilmez bu durum.pintilik çok ciddi Bi sorun iyi düşün, gerçekten iyi düşün...Evet hatta sözli kızlara telefon alınması bana kroca gelir ama baskaları söyleyince kırılıyorum .sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef
Sözlünün eminim sana karşı tavrı değişir ama kendin için atan ya da iş bul.Fazlasıyla yapıyor paraya tapıyor benim atanmamı istiyor sen atan dünyayı ayaklarına sererim diyordu düşünün
Ailem merden bilsin benim para istedigimi bilmeden yargılama ailemiallah aşkına baba evinde daha nişan bile yok bu kız para istiyo ve adama yazıklar olsun öyle mi? evet adam sağlam değil o belli de siz de biraz gurursuzsunuz sanırım, eşimle 1.5 yıldır evliyiz, totalde 12 yıldır birlikteyiz ve evlenmeden önce karşılıksız 5 lira dahi almadım, aldıklarımı da verdim, bu ne rahatlık aileniz de mi utanmıyor yani enteresan
İnsanların ne söylediğini boşver kimseye de minnet etme sevgilin bile olsa. çok lazımsa telefon markette bile çalışır alırım istediklerimi yine de kendime laf söyletmem. söyleyenlere de gereken cevabı veririmBizim bu taraflarda böyle bende umrumda degil ama milletin yüzüme vurmasından nefret ediyorum ister istemez sorguluyorum geçen bi arkadasım sözlün alsaya sana da telefon dedi
karşı tarafı boşver .
İSözlünün eminim sana karşı tavrı değişir ama kendin için atan ya da iş bul.
Ben veremiyorum işte o an öyle put gibi kalıyorum .İnsanların ne söylediğini boşver kimseye de minnet etme sevgilin bile olsa. çok lazımsa telefon markette bile çalışır alırım istediklerimi yine de kendime laf söyletmem. söyleyenlere de gereken cevabı veririm
sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef
O sizin sözlünüz, eşiniz değil.
Eşiniz olmayan bir insandan ihtiyaçlarınızı gidermesini beklemeyezsiniz.
Kaldı ki günümüzde eşler bile kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılıyor.
İstemeniz saçma, onun istemeniz karşısında vermemesi daha saçma.
İyi düşünmek gerek...[/QUOyaa 4 bin alan adama 50 lira cok gelmez diye düşündüm istedim sonra da hiç bi şey istemedim zaten kendi de dedi ben böyleyim benden para isteme dedi
bence beklentilerinde gaytette haklisin yqni..Evet hatta sözli kızlara telefon alınması bana kroca gelir ama baskaları söyleyince kırılıyorum .sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef
sözlüm mühendis 4 bine yakın para alıyor işssizim ailemin maddi durumuda orta düzeyde bir kaç kez para gönderdi bana kontör attı sonra ben her ay sana kontör yukleyemem dedi bi kere 50 lira istedim sıkışık durumdayım gönderemem dedi ailesi de pintini teki zaten bana sadece bi yüzük taktılar .bayramda hediye bile almadılar sözlümün babasıda memur .külüstür bi telefonum var herkes sözlün neden telefon almıyor sana diyor normalde yrni sözlenen kızlara telefon alınır ben beklemiyorum ama dışardan duyunca moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?