Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor :(

Evet hatta sözli kızlara telefon alınması bana kroca gelir ama baskaları söyleyince kırılıyorum .sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef
O zaman hiç evlenme bak açık söyleyeyim. Sen daha şimdiden konuşarak Bi şey halledemiyorsan evlenince hiç çekilmez bu durum.pintilik çok ciddi Bi sorun iyi düşün, gerçekten iyi düşün...

allah aşkına baba evinde daha nişan bile yok bu kız para istiyo ve adama yazıklar olsun öyle mi? evet adam sağlam değil o belli de siz de biraz gurursuzsunuz sanırım, eşimle 1.5 yıldır evliyiz, totalde 12 yıldır birlikteyiz ve evlenmeden önce karşılıksız 5 lira dahi almadım, aldıklarımı da verdim, bu ne rahatlık aileniz de mi utanmıyor yani enteresan

Ailem merden bilsin benim para istedigimi bilmeden yargılama ailemi

Bizim bu taraflarda böyle bende umrumda degil ama milletin yüzüme vurmasından nefret ediyorum ister istemez sorguluyorum geçen bi arkadasım sözlün alsaya sana da telefon dedi
İnsanların ne söylediğini boşver kimseye de minnet etme sevgilin bile olsa. çok lazımsa telefon markette bile çalışır alırım istediklerimi yine de kendime laf söyletmem. söyleyenlere de gereken cevabı veririm

Ben veremiyorum işte o an öyle put gibi kalıyorum .

sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef

Bu yazdığınızdan sonra zaten denecek bir şey yok.

Ama sizin beklentileriniz de son derece avam kusura bakmayın.

Adam uğraşmış atanmış, canı çok kontör veya yeni telefon isteyen de uğraşıp atanacak, iş bulacak bir şey yapacak.

Başkasının parası üzerinden yapılan hesapla anca belli bir mesafe kat edilebilir görüyorsunuz.

Pinti dediğiniz, konuşulmadığını düşündüğünüz adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Başınıza silah dayamıyorlarsa bu yaptığınız bile bile lades, sizin için üzülmek anlamsız olur.

O sizin sözlünüz, eşiniz değil.
Eşiniz olmayan bir insandan ihtiyaçlarınızı gidermesini beklemeyezsiniz.
Kaldı ki günümüzde eşler bile kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılıyor.
İstemeniz saçma, onun istemeniz karşısında vermemesi daha saçma.
İyi düşünmek gerek...

Biz olsak o kadar maaş alsak üstelik nişanlımız da çalışmasa ince ince düşünürüz. 50 tl nin 100 tl nin lafı mı olur ya :S İşe girince dünyaları ayaklarına sererim demiş senin paranla sana mı bir şeyler yapacakmış ne alaka huyu mu değişecekmiş :S Saçma adam. Resmen benden bir şey bekleme işe girsen de girmesen de kendi kendine mutlu olmayı bil, yetmeyi bil demiş. Çok sevmiyorsan olmazsa ölürüm triplerinde değilsen bir kaç kere daha düşün evliliği. Tabi ki telefon almak zorunda değil ama insan bir düşünmez mi en azından teklif etse o bile yeterdi. İşin zor kolay gelsin.

Öncelikle bu adamdan kurtulun.

Sonra iş bulmaya odaklanın.

En önemlisi de.. Size değer verdikleri için değil size karşı üstünlük sağlamak, egolarını tatmin etmek için konuşanları umursamaktan vazgeçin.

Evet hatta sözli kızlara telefon alınması bana kroca gelir ama baskaları söyleyince kırılıyorum .sözlümle konusularak halledilecek tip degil malesef
bence beklentilerinde gaytette haklisin yqni..
siz evl3n3ceksiniz yani..
s3n eger calismiuorsan sana yardim etmesi gerek..
benim bir arkadas vardi nisanlisi her ay 300 tl para gonderiyordu ustelik memur degil..
yani ..
cimriligini belli ediyor bence..
ya aldigi maas dudak ucuklatiyor dugunu bile babandan bekliyor ne ise yariyor bu adam o zamn???

Konusmalarinizi dikkatimi ceken yerler olarak kisattim. Oncelikle sormak istedigim neden bu kadar maddiyatcisiniz??? Adam size kontor almak ya da para vermek zorunda degil. Calismiyorsaniz sozlunuzden degil gidip ailenizden isteyeceksiniz. Ayrica sozlenene yeni telefon alinmasi gibi sacma bir adeti kim uydurmus acaba? Sadece sizin cevrenizde mi var? Ben hic duymadim boyle bir sey.

Ayrica ailesi de takarsa yuzuk takar, ekstra adete gore taki falan takar. Nasil daha fazlasini bekleyebiliyorsunuz ben anlayamadim, kusura bakmayin lutfen.

Bayramda da evet bi bayramlik vs alinabilirdi belki, bazi yorelerde boyle bir adet var. Ama durumlari musait degildir belki. Sozlunuzun babasinin memur olmasi adamin durumunun cok iyi olmasi ya da iyi olmasi anlamina gelmez, evin icerisini bilemezsiniz.

Benden size tavsiye mesleginiz varsa mesleginizi yapin yoksa da bir yerde kasiyer, temizlikci vb olarak is arayin. Yani baskasindan bir seyler beklemek yerine kendiniz yapin, hem evleneceksiniz de biraz para biriktirirseniz rahat edersiniz.

Son düzenleme:
Sozlenen kizlara neden tlf alinir ki kontorunu sozlun niye yukluyor 50 milyon neden istedin ben nisanliyken bile bi kurus almamistim calisin kendi ihtiyaclarinizi karsilayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…