- 7 Haziran 2012
- 5.019
- 1.618
- 40
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşinizin ailesi ile ilişkiniz nasıl çok merak ettim...gerçekten...onlarida evinize sokmuyor musunuz????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz hani eşinizin iş arkadaşı ve eşiyle akşam yemeğine çıkacak üyemisiniz?
bunun için gerilen?
Allah cc. değil, zamandan ve mekandan münezzehEvimi mi temizleyemiyoeum o nerden çıktı ya yazlık alırken size soracaktım zaten ayrıca anneme bilerek öyle söyledim ablamı koruyor hep yok o yapar eder konu ablamın gelip gelmemesini takmam değildi anneme onu koruduğu için bak senin dediğin gibi olmuyor koruyorsun ama o senin korudugn gibi değil gelmiyor bile demek istedim ama ucu farklı yerlere gtti keşke demeseydim o karda gelmezdi bende bahaneyle bize bile gelmedinz der yazlığa çağırmak zorunda kalmazdim gelmesini istemiyorum zaten annem onu korudu yok yorulmuslar onlar ondan size ugramamislar filan diyo onlar biyerlerde çocuğu parka goturup AVM gezmiler yemek yemişler deniz kenarında gezmisler anneme de sen onu koruyorsun yorulmuslar diyon da adamlar bizi biyerne takmıyor bize değer vermiyorlar demek istedim keşke demeseydim zaten bana gelmeler umrumda değil ama kötü oldu şimdi.. yemin ederim umrunda değil Allah yukarda biliyor
Hayır o evlerine gidip bayram günü kayınvalidesine hayvan gibi kapı kapatma diyorEşinizin ailesi ile ilişkiniz nasıl çok merak ettim...gerçekten...onlarida evinize sokmuyor musunuz????
Siz baya nefret kusuyonus konu bu değil o da hayvan gibi kapattı çocuğu uyuttuugumu bile bile iki kere en hızlı şekilde kapattı kapı bozukmus zorlamış bana dedi evinde uyutsaydin o zaman bı tek senin mu çocuğun var dedi çocuk tam dalmıştı korkudan iyi kere havaya zıpladı yemin ederim bilip bilmeden konuşmak kolay burda öyle herrkese ayrıca bu konuda o konuyu konuşmak da polemik değil insan kışkırtmaya çalışmak değil de nedir ?Hayır o evlerine gidip bayram günü kayınvalidesine hayvan gibi kapı kapatma diyor
Ben ağlamadım zaten açıkladım son sayfada birisine ordan nedenini okuyablrsinÜlkede başbakan makamı yok hani demişsiniz ya başbakan mıyım ben diye. Öyle bir makam yok.
İnsan misafir akraba eş dost sevmiyorsanız neden aramadı neden gelmedi diye de ağlamayın o zaman. Kendi kendinize yaşayın gidin.
Yoo geliyolar onlarla aram iyi kendi anne babamlada iyi sadece ablamlaEşinizin ailesi ile ilişkiniz nasıl çok merak ettim...gerçekten...onlarida evinize sokmuyor musunuz????
Kadına hayvan demıslıgı vardır:)Eşinizin ailesi ile ilişkiniz nasıl çok merak ettim...gerçekten...onlarida evinize sokmuyor musunuz????
Siz kimsiniz ki size nefret kusayım? Siz nefret dolusunuz diye herkes mi öyle olacak sanıyorsunuz?Siz baya nefret kusuyonus konu bu değil o da hayvan gibi kapattı çocuğu uyuttuugumu bile bile iki kere en hızlı şekilde kapattı kapı bozukmus zorlamış bana dedi evinde uyutsaydin o zaman bı tek senin mu çocuğun var dedi çocuk tam dalmıştı korkudan iyi kere havaya zıpladı yemin ederim bilip bilmeden konuşmak kolay burda öyle herrkese ayrıca bu konuda o konuyu konuşmak da polemik değil insan kışkırtmaya çalışmak değil de nedir ?
Sen komiksinSiz kimsiniz ki size nefret kusayım? Siz nefret dolusunuz diye herkes mi öyle olacak sanıyorsunuz?
Arkadaş soru sordu bende cevap verdim, yalan , eksik yada fazla birşey söylemedim, niye rahatsız oldunuz?
Bilip bilmeden konuşmuyorum ki bizzat siz anlattınız olayı biz de okuduk şimdi de beni doğruladınız zaten eee daha ne diye kafamdan uydurup size iftira atıyorum gibi davranıyorsunuz?
Hey Allah ım size karşı insan kışkırtsam ne elde edecem? Beğenmedim mi attıracam komiksiniz ya
PüffffSen komiksin
Hayır sen daha komiksinSen komiksin
Koş sevimDaha gelmeden size gelcez dediler yandik