- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Evet kiskanmaya başladı doğru daha öncede halı filan aldım koltuklarla uyumlu mu sence diye fotoğraf attım sen beni kiskandirmaya çalışiosun gibisinden konuştu ben üzülüp ağladım aramızda böyle şeyler olduğunu düşündüğü için 1Kardeşiniz hep böyle cins cins davranıyorsa istememeniz normal, kıskanıyor gibi geldi bu ne böyle ya da genel yapısı agresif değişik.
Onlarla takılmak istemiyoruz yazlığa da istemiyorum şimdi ne diycez napsak bilmiyorum kalırlar da gelirlerse .
Hiç kimse burda algı yapmasın yok kardeesini istemiyor bilmem ne .. kendisi biz onların evine yılbaşindan bir gün önce gittik bir kere bile kalın yılbaşını birlikte geçirelim demedi zaten çok sorunlular çok sesliler valla uğraşamam kimseyle bebeğim var zaten sese çok duyarlı hemen çit sese uyaniyo kalabalıkta yatıp kalkınca tüm düzen kaçar o yüzdende istemiyorum..
Kalmak için ilkin izin almaları gerekmiyor mu? Ablanız huyunuzu suyunuzu biliyordur zaten. Misafir istemiyoruz. Çocuğun uyku düzeni bozuluyor deyin. Trip atarsa da atsın. Zaten bir mesele de yine size küsecek. Çay meselesinde de sizinki takıntılık değil ki, umursamazlık ve kafaya takmamazlık. Negatif insanlara, duygusal karşılık bekleyenlere ben katlanamıyorum.Orayada gelip kalmak isterler şimdi hiç uğraşmak istemiyorum demek istedim
Abla-kardeşin huyu aslında birbirlerinin aynada yansıması gibi, Baharyagmuru35 yapacağım eleştiriyi haksız bulabilir fakat ablasıyla ilgili yıllardır açtığı konularda huy olarak birbirlerine ne kadar benzediklerini anlatıyor bilmeden.Ayrıca eşin, daha önce senin hiç görmediğin kuzenini ailesiyle beraber davet etmesini biliyor, birkaç kişi daha vardı öyle kalan.
Onlar sizde kalınca sorun yokta ablan kalınca mi sorun oluyor? Sen aynı kafada olduğun için ablani istemeyebilirsin ama eşin de iyi niyetli değil. Ama sen misafir gelmesin de ne olursa olsun kafasında olduğundan bunun ayrımına varaman zor Ablani kabul etme, zaten az olan misafir toleransını eşinin ailesine kullanırsın.
Herşeyden bu kadar şikayetçi olan birinin güler yüzlü, sıcak kanlı olduğuna inanmamızı beklemesi kendini kandırmak olur sadece.Abla-kardeşin huyu aslında birbirlerinin aynada yansıması gibi, Baharyagmuru35 yapacağım eleştiriyi haksız bulabilir fakat ablasıyla ilgili yıllardır açtığı konularda huy olarak birbirlerine ne kadar benzediklerini anlatıyor bilmeden.
Ablasının uyumsuz her şeye olumsuz yaklaştığını, sürekli şikayet halinde olduğunu anlatıyor konularında, kendisini de güler yüzlü ve sıcakkanlı anlatıyor lakin Baharyagmuru35 de sürekli olumsuz, her şeyden şikayet eden biri.
Ablasıyla anlaşamadığını söylüyor ama aramasalar pas geçseler, evlerine yatılı misafir etmeseler hemen ailesine söylüyor, kimseyi istemiyorum diyor fakat tam tersi beklentilere giriyor.
Ablasının çocuğunun sokakta bile yürümediğini, çok uyumadığını, uyumakta zorlandığını, ablasının da uykusuz kaldığını anlatıyor, aynı durumu kendisi yaşıyor şu an ama çocuğu olduktan sonra dahi ablayla empati yapamıyor.
"Corona olmuşuz gelmeyin mi diyeyim" lafınızı okuyunca bu aklıma geldi
Biraz da gülelim :)
Senin başına gelsinÇok şükür doğru yorumlar geldi
Tıbbi yardım almalısınız
Buraya konu açıp kaçıp gitmekle, işine geldi mi insan lazım gelmedi mi aman misafir sevmem çocuğumun uykusu demekle olmaz
O çocuğa yazık, büyüdükçe çok zorlanacak
Ayrıca esiniz çok kaba. Asla ablaniza laf etmeye hakkı yok
Ne yazarsak yazalım bildiğinizi okuyup kendi çukurunuzda boğulmaya devam edeceksiniz. Yardım alın bu takıntı halini fobi halini almış. Gerçekten insana ihtiyaç duyduğunuzda kimseyi bulamazsınız
Covidi hafife alıyorsunuz ama başınıza gelirse aylarca sürünürseniz çocuğunuzun herseyi şaşar. O kdr acı çekmiş biri olarak covid olduk söyleminize güldüm he öyle dedikten sonra başınıza gelsin de görün ağlamayı derdi tasayi