hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

bak tamda üstüne denk geldi marilyn monroe sen mi cevap verirsin ben veriyim

Olurda kapi kolunu tuttugunuz icin elinizden fln hamile kalirsaniz lutfen yazin.

Öncelikle geçmiş olsun ve 2.olarak burada psikolojik bir rahatsızlıktan bahsediliyor dalga geçer tarzda yorumlar hoş değil.emin olun o da istemez bu hastalığı.
Canım,doktora düzenli gidiyormusun? Obsesyon gibi duruyor.belli seanslarda gitmen lazım doktora ki atlatasın bunu.dediğin gibi ruhsal kanser seni gerçekten kanser eder.düzenli şekilde önce sık sonra seyrek aralıklarla seanslara katılmalısın.geçmez böyle...kim sana böyle hamile kalınmaz dese içini rahatlatamaz delirecek gibi olursun.

Boyle bi omur gecmez lutfen hemen doktora gorunun. Hamile kalmak bukadar kolay degil. Yazik kendinize kafayi yersiniz valla

Çok tesekkur ederim inanın o yargılayanlar gram unrumda değil gram da takmiyorum denilenleri. Sizin gibi insanlar çıkıyor bana yardımcı oluyor anlatıyor o yeter bana :)

Henüz gitmiyorum sali günü gidicem inşallahinşallah baslicam tedaviye

doktor ne diyo peki?
ayrica madem bu kadar korkuyosun, alaturka wc kullan.. wc disinda da fazlasiyla sacmalik yani kusura bakma da.. wc bile sacmalik da neyse.. hamile kalmak oyle bsy mi sence? konu hakkinda bilgi sahibi ol bari, faydasi olabilir.. hani ne bileyim, spermlerin canli kalma suresi, dollenme olayi vs..
konu umarin fakedir..

Vesvese..Hamile kalmak o kadar kolay mi..Rahat ol..Tuvalete girmeden önce sifonu çek.Islak mendille sil otur..OKB tanısını netten okuyarak koyamazsin en kısa zmnda Dr a git..

Ben bilmiyordum hamile nasıl kalındığını zaten .siz kusura bakmayın da sacmalik olduğunun bende farkındayım zaten . sorun o saçmalıklara yeri gelince çok mantıklı biseymis gibi inanmak

Ben bilmiyordum hamile nasıl kalındığını zaten .siz kusura bakmayın da sacmalik olduğunun bende farkındayım zaten . sorun o saçmalıklara yeri gelince çok mantıklı biseymis gibi inanmak
Gunaydin canim sen de erkencisin takma kafana bu tarz yorumlari herkes farkli acidan yardimci olmaya calisiyor aslinda sen ne dusunuyosun bu onemli insan icin ah o beynimiz yok mu keske olmasa

Gunaydin canim sen de erkencisin takma kafana bu tarz yorumlari herkes farkli acidan yardimci olmaya calisiyor aslinda sen ne dusunuyosun bu onemli insan icin ah o beynimiz yok mu keske olmasa
Taktigim yok zaten canım insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor ne diyelim sağlık olsun

Kimse bu derde dusmeden bilmez en buyuk hastalik psikolojik olan bi ilacla iki serumla gecmiyo cunku allaha siginabiliyoruz sadece ona teslimiz bu beynimizdekilerden kurtarsin bizi allahim

aa biliyo muydun, cok ilginç ya gercekten, aferin o halde..
sana yardımcı olmak için bşyler yazıyoruz, saygısızlıgın luzumu yok.. az bucuk bilgin olursa kendini rahatlatırsın diye dusundum ama sen anlamak yerine saldrımayı tercih etmissin.. neyse, sana kolay gelsin..

Kusura bakmayın da dusuncelerimi yargılayan sizsiniz. Saçma bilmem ne deyip azarlar bi tavırla yorum yapan sizsiniz. Minnet duyamazdim size kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence pskiyatriste öndedokta, olmadı pskiyatriste gitmelisiniz. çünkü bu biraz abartılı takıntı. böyle hayat geçmez.

Canim OKB de cesit cesit obsesyonlar olabiliyor. Sende sperme ve hamilelige takinti olusmus fakat bunun bir sebebi olmali bir olay yasadiktan sonra bu sorunlar ortaya cikar. Genetik yatkinlikta onemli bir unsur.
Ben psikologum okb nin uzun bir tedavi sureci var. Tabiki nasil hamile kalinacagini biliyorsun ama kendine hakim olamiyorsun bu dusuncelerden kurtulamiyorsun.
En yakin zamanda terapiye baslaman sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…