insanlar hakikaten garip.
bilmiyorsun sen! öyle hamile kalınmaz! cahil misin!
yav kendisini muzlu pasta sanan adam var dünyada.
takıntının kelime anlamı da gayet açık halbuse ama. yani mesela adamın beyaz düz yüzeylere takıntısı var, kimi içinde mor renk olan odaya giremiyor falan.
oluyor yani böyle şeyler.
illa mantık gerekmiyor, bu yüzden beyin kimyası bozuk zaten, mantıksız olduğunu bile bile yapıyor.
keşke alay etmeye harcığımız enerjiyi okuyup öğrenmeye de harcasak, fikrimiz olmayan konularda yorum yapmasak.
Olurda kapi kolunu tuttugunuz icin elinizden fln hamile kalirsaniz lutfen yazin.
bir gün mantıksız olduğunu bile bile bir takıntı falan geliştirirseniz siz de mutlaka yazınOlurda kapi kolunu tuttugunuz icin elinizden fln hamile kalirsaniz lutfen yazin.
Öncelikle geçmiş olsun ve 2.olarak burada psikolojik bir rahatsızlıktan bahsediliyor dalga geçer tarzda yorumlar hoş değil.emin olun o da istemez bu hastalığı.Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
Çok tesekkur ederim inanın o yargılayanlar gram unrumda değil gram da takmiyorum denilenleri. Sizin gibi insanlar çıkıyor bana yardımcı oluyor anlatıyor o yeter bana :)Buraya yazman hiç iyi olmamış.
O kadar bilinçsiz insanlar var ki.
Ama cehalletten dolayı biliyormuş gibi atıp tutarlar.
Sen sadece doktorlarla görüş.
Bir de okan bayülgen'in okb ile alakalı yaptığı bir program var.
Psikiyatristlerle beraber konuşuyorlar.
Onu da izle.youtube'da var.
Akıl hastanesine okbli olup yatan hasta da çok var. Terapi ve ilaçla kurtulmak mümkün. Seni anlamayacak insanlarla böyle şeyleri paylaşmamalısın.
Damgalarlar. Sinirlerini bozarlar.
Hasta olduğunu anlamazlar. Kim bilir içine attığın hangi dert bu takıntına sebep olmuştur. Çok geçmiş olsun.
Henüz gitmiyorum sali günü gidicem inşallahinşallah baslicam tedaviyeÖncelikle geçmiş olsun ve 2.olarak burada psikolojik bir rahatsızlıktan bahsediliyor dalga geçer tarzda yorumlar hoş değil.emin olun o da istemez bu hastalığı.
Canım,doktora düzenli gidiyormusun? Obsesyon gibi duruyor.belli seanslarda gitmen lazım doktora ki atlatasın bunu.dediğin gibi ruhsal kanser seni gerçekten kanser eder.düzenli şekilde önce sık sonra seyrek aralıklarla seanslara katılmalısın.geçmez böyle...kim sana böyle hamile kalınmaz dese içini rahatlatamaz delirecek gibi olursun.
Olur ilk size haber veririm (!)Olurda kapi kolunu tuttugunuz icin elinizden fln hamile kalirsaniz lutfen yazin.
doktor ne diyo peki?Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
Ben bilmiyordum hamile nasıl kalındığını zaten .siz kusura bakmayın da sacmalik olduğunun bende farkındayım zaten . sorun o saçmalıklara yeri gelince çok mantıklı biseymis gibi inanmakdoktor ne diyo peki?
ayrica madem bu kadar korkuyosun, alaturka wc kullan.. wc disinda da fazlasiyla sacmalik yani kusura bakma da.. wc bile sacmalik da neyse.. hamile kalmak oyle bsy mi sence? konu hakkinda bilgi sahibi ol bari, faydasi olabilir.. hani ne bileyim, spermlerin canli kalma suresi, dollenme olayi vs..
konu umarin fakedir..
Gunaydin canim sen de erkencisin takma kafana bu tarz yorumlari herkes farkli acidan yardimci olmaya calisiyor aslinda sen ne dusunuyosun bu onemli insan icin ah o beynimiz yok mu keske olmasaBen bilmiyordum hamile nasıl kalındığını zaten .siz kusura bakmayın da sacmalik olduğunun bende farkındayım zaten . sorun o saçmalıklara yeri gelince çok mantıklı biseymis gibi inanmak
Taktigim yok zaten canım insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor ne diyelim sağlık olsunGunaydin canim sen de erkencisin takma kafana bu tarz yorumlari herkes farkli acidan yardimci olmaya calisiyor aslinda sen ne dusunuyosun bu onemli insan icin ah o beynimiz yok mu keske olmasa
Amin canım aminKimse bu derde dusmeden bilmez en buyuk hastalik psikolojik olan bi ilacla iki serumla gecmiyo cunku allaha siginabiliyoruz sadece ona teslimiz bu beynimizdekilerden kurtarsin bizi allahim
aa biliyo muydun, cok ilginç ya gercekten, aferin o halde..Ben bilmiyordum hamile nasıl kalındığını zaten .siz kusura bakmayın da sacmalik olduğunun bende farkındayım zaten . sorun o saçmalıklara yeri gelince çok mantıklı biseymis gibi inanmak
Kusura bakmayın da dusuncelerimi yargılayan sizsiniz. Saçma bilmem ne deyip azarlar bi tavırla yorum yapan sizsiniz. Minnet duyamazdim size kusura bakmayın.aa biliyo muydun, cok ilginç ya gercekten, aferin o halde..
sana yardımcı olmak için bşyler yazıyoruz, saygısızlıgın luzumu yok.. az bucuk bilgin olursa kendini rahatlatırsın diye dusundum ama sen anlamak yerine saldrımayı tercih etmissin.. neyse, sana kolay gelsin..
Gidicem en kısa zamanda inşallah tesekkur ederimbence pskiyatriste öndedokta, olmadı pskiyatriste gitmelisiniz. çünkü bu biraz abartılı takıntı. böyle hayat geçmez.