Çok tesekkur ederimEvet tatlım arkadaşımınki de bu şekilde başladı. Okb bu. Şunu iyi bil ki erkekler gezdikleri her yere sperm bırakan canlılar değiller. Hamile kalmak o kadar kolay bir durum da değil kesinlikle. Emin ol. Kendini rahatlat diyeceğim ama çok zor biliyorum. İlaç tedavisi olman gerekiyor sanırım. Allah yardımcın olsun canım benim. Dikkatini başka şeylere ver ve iyi bir dr bul
sorun değil.. ben de hastalıkla alay etmiş görünüp kırdıysam özür dilerim.. okb'nin temizlik seklinde olanını zamanında cok siddetli yasadıgımdan, anlayabiliyorum.. insan sacma sapan düsünceler üretir devamlı ve hayatı işkence halini alır.. üzerine düştükçe de şiddeti artar.. cok zor.. vesvese aslında hepsi.. önem vermesek kaybolacak zamanla..Tesekkur ederim inanın işin saçmalık boyutunun farkındayım ama diyorum ya ben beynime değil beynim bana hükmediyor. Sağlık olsun yanlış anlamış olabiliriz birbirimizi ben kötü bisey söylediysem ozur dilerim
Aynen öyle bende de var o kızlık korkusu. İliski filan yasamadım ama hadi hamile kalırsam hadi kızlığım da yoksa aileme ne derim diye korktum hep. Tam 3 doktora kızlığımi kontrol ettirdim. Normal değilim biliyorum bu yüzden bu davranıslarim.bak ben evlenmeden önce hiçkimseyle cinsel yakınlaşmam olmadıgı halde biryerden düşüp çarpmadıgım halde acaba kızlık zarım yırtılmışmıdır diye korkardım saçma sapan korkular işte ama sadece takıntı sende bunun takıntı oldugunun farkına var ve silkelen öyle bişey asla olmaz diye kendini ikna et inan öyle kolay hamile kalınmıyor ben 2. aşılamamı 2 ay önce oldum 40 milyon sperm tüpte çok beklediği için doktorun yüzünden 5 yumurtayla aşılamm tutmadı daha önce 2 kez hamile kalmış biriyim düşün yani sperm özel tüpte bile aşılama işlemi yarım saat geç kaldıgı için ölüyor
Oldukça ileride çok fazla ileride diye tahmin ediyorum bende. Geçer belki diye gitmedim ama geçecek gibi durmuyor gidicem inşallahsorun değil.. ben de hastalıkla alay etmiş görünüp kırdıysam özür dilerim.. okb'nin temizlik seklinde olanını zamanında cok siddetli yasadıgımdan, anlayabiliyorum.. insan sacma sapan düsünceler üretir devamlı ve hayatı işkence halini alır.. üzerine düştükçe de şiddeti artar.. cok zor.. vesvese aslında hepsi.. önem vermesek kaybolacak zamanla..
yalnız şunu biliyorum, bu kadar ileri seviyeye geldiyse, iyi bi uzmandan yardım almaktan baska yol yok.. burdaki kişilerin söyledikleri bi yere kadar etkili olabilir ancak.. benimki Allh'a şükür doktorsuz gecti ama sizin durum daha ileride belliki..
hangi şehirdensin? belki öneride bulunuruzOldukça ileride çok fazla ileride diye tahmin ediyorum bende. Geçer belki diye gitmedim ama geçecek gibi durmuyor gidicem inşallah
Konyadayim şuanhangi şehirdensin? belki öneride bulunuruz
bir uzmandan yardım al enkısa zmanda canm geçmişolsunAynen öyle bende de var o kızlık korkusu. İliski filan yasamadım ama hadi hamile kalırsam hadi kızlığım da yoksa aileme ne derim diye korktum hep. Tam 3 doktora kızlığımi kontrol ettirdim. Normal değilim biliyorum bu yüzden bu davranıslarim.
Çok tesekkur ederimbir uzmandan yardım al enkısa zmanda canm geçmişolsun
Alicam en kısa surede tesekkur ederimYorumlari bir kac sayfa okudum. Elestirenler oldugunu gordum.insanlar keske bilmedigi konularda hic yorum yapmasalar. Sayin konu sahibi sizin rahatsizliginiz bariz bir sekilde okb.takintinizin sacma oldugunu soylemek anlamsiz.bunu zaten sizde biliyorsunuz.acilen psikatrist ve psikolog yardimi almaniz gerkmekte.
Bende biliyorum saçma olduğunu ama maalesef dusunmeden de edemiyorumİmkansız için kaygılanıyorsun ayca.
Ürettiğin fantazilerle gebe kalınsaydı tüm kadınlar karnı burnunda gezerdik.
Spermlerin değil ama düşüncelerinin tutsağı olmuşsun.
Tesekkur ederimKk nin en sevmediğim özelliği bilmeden etmeden gram düşünmeden insanlarla ve yaşadıkları hastalıklarla alay edilmesi çocukların dahi gulmeyecegi garip komiklikler! yapılması.
Konu sahibi geçmiş olsun lütfen bir uzmanla görüş.
Tesekkur ederimÇok değişik miş gercekten hastaliginiz geçmiş olsun
İlk defa böyle bi hastalık duydum
Anladım sizede çok gecmis olsun gidicem inşallahevet kk nın komik hatunları espirlerini yapmış çok tutan espiriler olmuş sevinmişler tutmayan espiriler olmuş üzülmeyin şansınızı sonra denersiniz...
gelelim konunuza...
aynı korku bir zamanlar bende de vardı.
o nedenle garipsemedim, bir komşu teyze anlatmıştı artık kendi fantazisimiydi gerçekmiydi bilmiyorum bir kız güya banyoya bir erkekten sonra girmişte sperme oturmuşta hamile kalmışta tabi ben kısaca özet geçiyorum o teyze bayağı senaryo yazmıştı...
bu OKB dir tedavi gördüm uzun süre aile içi şiddet çeşitli sıkıntılar küçükken geçirilen bir cinsel travma vs buna sebep oluyor takıntılara!!!
biliyorum saçma olduğunu imkansız olduğunu ama beynime girince o takıntı halini alıyordu sonuçç bu OKB illeti büyüdü YAB a çevirdi...
imkanınız varsa UZMAN bir psikolğa gidin ailenizde işinizde hernerede sıkıntınız varsa mümkünse değiştirin yoksa daha kötüye gidiyor