Aynen öyle .sali gunu gidicem insallah bu arada psikologsaniz ozelden bi kaç bisey sormam mümkün mu acaba sizeCanim OKB de cesit cesit obsesyonlar olabiliyor. Sende sperme ve hamilelige takinti olusmus fakat bunun bir sebebi olmali bir olay yasadiktan sonra bu sorunlar ortaya cikar. Genetik yatkinlikta onemli bir unsur.
Ben psikologum okb nin uzun bir tedavi sureci var. Tabiki nasil hamile kalinacagini biliyorsun ama kendine hakim olamiyorsun bu dusuncelerden kurtulamiyorsun.
En yakin zamanda terapiye baslaman sart.
Sorabilirsin merak ettiklerini cevaplarim fakat senin yuz yuze bir psikologla diyalog kurman sart lutfen ihmal etme.Aynen öyle .sali gunu gidicem insallah bu arada psikologsaniz ozelden bi kaç bisey sormam mümkün mu acaba size
Tamam sağolunNolurdu minnet duysan
Ne sacma bsy oldugunu, disardan nasil gorundugunu anla bu durumun ki biraz telkin olsun dedim.. Olayi oraya buraya cekip demogoji yapma.. Simdi de bizi 'vicdansiz, halden anlamayan, kotu kalpli' yaparsin.. Algilarimizin cok farkli oldugu acik..
Uzamasin..
Allah şifa versin
Mutlaka gidicem randevumu aldim çok tesekkur ederimSorabilirsin merak ettiklerini cevaplarim fakat senin yuz yuze bir psikologla diyalog kurman sart lutfen ihmal etme.
Nolurdu minnet duysan
Ne sacma bsy oldugunu, disardan nasil gorundugunu anla bu durumun ki biraz telkin olsun dedim.. Olayi oraya buraya cekme lutfen.. Simdi de bizi 'vicdansiz, halden anlamayan, kotu kalpli' yaparsin gibi geliyo. Algilarimizin cok farkli oldugu acik..
Uzamasin..
Allah şifa versin
seviyesiz msjını yönetime bildirmekten fazlasını yapmayacagım senin için..evet bence insanlara yardım ediyomuş gibi görünüp aslında alay eden kötü kalpli bi kadınsınız. her doğru her yerde söylenmez. ne yazık ki eğitimciymişsiniz.
Tesekkur ederim. Ne kadar kötüler olursa olsun sizin gibi iyiler de var. Ben buraya konumu açtım iyi yada kötü yorum yapanlar oldu. Hic sorun değil Allah iyilerin sayısını arttirsinevet bence insanlara yardım ediyomuş gibi görünüp aslında alay eden kötü kalpli bi kadınsınız. her doğru her yerde söylenmez. ne yazık ki eğitimciymişsiniz.
insanların iyiliklerine ve kötülüklerine karar verecek kadar haddinizin ötesine gectiyseniz, diyecek söz bile yok.. kendimizi açıklamamıza bile değmezsiniz.. kişi kendini bildikten sonra.. size iyiliklerinizle ve niyet okumalarınızla basarılar..Tesekkur ederim. Ne kadar kötüler olursa olsun sizin gibi iyiler de var. Ben buraya konumu açtım iyi yada kötü yorum yapanlar oldu. Hic sorun değil Allah iyilerin sayısını arttirsin
İnternette çok araştırdım her yerde OKB diyor . takıntı fazlasıyla takinti hemde
Bende biliyorum o işin oda yapılmayacağını. Ama diyorum ya herşeyi hiç arastirmadigim kadar araştırdım. Belki sperm hakkında sizin bilmediğiniz bir çok şeyi araştıra araştıra öğrendim. Mesela erkeğin idrarında sperm olduğunu. İdrardan sonra sperm geldiğini. Tek bilemediğim cevap alamadigim şey dışarda ne kadar sure yaşadığı. Herkes farklı şeyler diyor çünkü .ben o işin o boyutunu çoktan geçtimyerden spermmi sıcradı tuvallette tövbe tövbe enişteniz emin olun tuvallete yapmıyor o işi karısıyla yatakodaısnda yapıyor sizinki baya kötü bir durummuş valla hemen bir uzmana yardımı alın spermler havada ucuşmuyor sonuçta 4 yıldır hamile kalmak için neler yapıyorum bir bilsen
Bende size daha fazla bisey demek istemiyorum . ama yaptığınız yorumlari iki kere okuyun bence. Ben aldırış etmiyorum fakat daha hassas olan insanları kötü yönde etkileyebilirsiniz.insanların iyiliklerine ve kötülüklerine karar verecek kadar haddinizin ötesine gectiyseniz, diyecek söz bile yok.. kendimizi açıklamamıza bile değmezsiniz.. kişi kendini bildikten sonra.. size iyiliklerinizle ve niyet okumalarınızla basarılar..
Bende biliyorum o işin oda yapılmayacağını. Ama diyorum ya herşeyi hiç arastirmadigim kadar araştırdım. Belki sperm hakkında sizin bilmediğiniz bir çok şeyi araştıra araştıra öğrendim. Mesela erkeğin idrarında sperm olduğunu. İdrardan sonra sperm geldiğini. Tek bilemediğim cevap alamadigim şey dışarda ne kadar sure yaşadığı. Herkes farklı şeyler diyor çünkü .ben o işin o boyutunu çoktan geçtim
Bu hastalık bana herşeyi didik didik araştırmayı herşeyden şüphe duymayı öğretti malesef
Allah size hayırlı bi evlat versin insallah. Tesekkur ederim yorumunuz icinBende biliyorum o işin oda yapılmayacağını. Ama diyorum ya herşeyi hiç arastirmadigim kadar araştırdım. Belki sperm hakkında sizin bilmediğiniz bir çok şeyi araştıra araştıra öğrendim. Mesela erkeğin idrarında sperm olduğunu. İdrardan sonra sperm geldiğini. Tek bilemediğim cevap alamadigim şey dışarda ne kadar sure yaşadığı. Herkes farklı şeyler diyor çünkü .ben o işin o boyutunu çoktan geçtim
Bu hastalık bana herşeyi didik didik araştırmayı herşeyden şüphe duymayı öğretti malesef
yorumlarımı uzuun zamandan beri bilenler bilir.. kimseyi kırmak üzmek için yazmam.. bi kaç keredir de sana tekrar ediyorum, işin sacmalıgını anlamak sana yardımcı olabilir diye yazdım, yoksa kimsenin rahatsızlıgını alaya almak için degil.. ama görüyorumki hazırsınız kavgaya.. işin en üzücü yanı da, o msjı yazarkenki ruh halimi hatırlıyorum, gayet yardımcı olma niyetindeydim, ilk tepkiden sonra sinirlerim gerildi.. gercekten üzülecek hal kalmadı bi anda bende.. yine acıklama yaptım ya neyse.. ne anlarsanız anlayın..Bende size daha fazla bisey demek istemiyorum . ama yaptığınız yorumlari iki kere okuyun bence. Ben aldırış etmiyorum fakat daha hassas olan insanları kötü yönde etkileyebilirsiniz.
Aynen oyle . böyle saçma bi muhabbet etrafında şekillendi herşey.keşke hiç konusmasaydik bu konu hakkında hiç bisey bilmeseydim dediğim o kadar zaman oluyor ki.anlıyorum seni sana birisi bir şehir efsanesi olan banyoda banyo yaparken kızın birinin banyo taburesine bulaşan spermden hamile kaldıgınımı anlattı ondan sonramı başladı bu takıntı spermler rahim dışında yasayamaz hemen ölürler rahim içerisinde 72 saat kadar yaşayabilirler sadece
Tesekkur ederim inanın işin saçmalık boyutunun farkındayım ama diyorum ya ben beynime değil beynim bana hükmediyor. Sağlık olsun yanlış anlamış olabiliriz birbirimizi ben kötü bisey söylediysem ozur dilerimyorumlarımı uzuun zamandan beri bilenler bilir.. kimseyi kırmak üzmek için yazmam.. bi kaç keredir de sana tekrar ediyorum, işin sacmalıgını anlamak sana yardımcı olabilir diye yazdım, yoksa kimsenin rahatsızlıgını alaya almak için degil.. ama görüyorumki hazırsınız kavgaya.. işin en üzücü yanı da, o msjı yazarkenki ruh halimi hatırlıyorum, gayet yardımcı olma niyetindeydim, ilk tepkiden sonra sinirlerim gerildi.. gerceckten üzülecek hal kalmadı bi anda bende.. yine acıklama yaptım ya neyse..
kolaylıklar dilerim
bak ben evlenmeden önce hiçkimseyle cinsel yakınlaşmam olmadıgı halde biryerden düşüp çarpmadıgım halde acaba kızlık zarım yırtılmışmıdır diye korkardım saçma sapan korkular işte ama sadece takıntı sende bunun takıntı oldugunun farkına var ve silkelen öyle bişey asla olmaz diye kendini ikna et inan öyle kolay hamile kalınmıyor ben 2. aşılamamı 2 ay önce oldum 40 milyon sperm tüpte çok beklediği için doktorun yüzünden 5 yumurtayla aşılamm tutmadı daha önce 2 kez hamile kalmış biriyim düşün yani sperm özel tüpte bile aşılama işlemi yarım saat geç kaldıgı için ölüyorAynen oyle . böyle saçma bi muhabbet etrafında şekillendi herşey.keşke hiç konusmasaydik bu konu hakkında hiç bisey bilmeseydim dediğim o kadar zaman oluyor ki.