- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
Hahahahhahaha harikasınız yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhahaha harikasınız yaaa
Babama güvenirdim o da anamı şey etmiş lafı ne kadar doğru. Sizin gibiler yüzünden hayata 1 0 yenik başlıyoruz . Hiç kimseye güvenemiyoruz. Her baktığımız yüze her dost dediğimiz insana acabalarla yaklaşır olduk. Yeter artık siz ve sizin gibiler bitsin.
Gerçekten çok merak ediyorum en yakın arkadaşım dediğiniz kişinin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? İnşallah adam karşılık vermemiştir ve vermez. Eğer karşılık verirse siz bir adıma bin adım gidecek birisiniz gibime geliyor. Rabbim sizin gibi dost görünen insanlardan korusun.
Çok şükür eşimden hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. Ama böyle hikayeler duyunca o mağdur kadınların yerine kendimi koyup kahroluyorum. Lütfen bu iğrenç düşüncelerle aşkı yan yana getirmeyin bu aşk değil. Büyük konuşmayayım ama sizin yerinize kendimi koyuyorum öyle kalbi söker atarım. Nasıl ya benim en yakın arkadaşım dediğim insan kardeşimden ablamdan farksızdır. Lütfen bir an önce kendinize gelin bu fikirlerden kurtulun
Evli olduğunuz halde başkasına aşık olduğunuza göre evli olduğunuz kişiye aşık değilsiniz demekki neden boşanmadınız eşinizden. Arkadaşınızın eşine nasıl bu kadar uyku kaçırıcak kadar bağlandınız aranızda bi şey geçti mi?En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Aynen gerçekten öyle.Kimseyi fazla ne evine nede hayatina sokacaksin bu devirde.
Asya Bahar'ın kocasıyla birlikte olmuştu yalnız. Konu sahibi de Asya'nın o bölümdeki halini örnek alırsa yandık.Bu adam ve oğlu Ali, Asya'nın hayatının hatası valla. Allah herkese Asya gibi eşler nasip etsin, dizi tarihinin gelmiş geçmiş en mükemmel kadın karakteri bence.
Konu sahibi, Sadakatsiz izle derim. Kendinden çok şey bulacaksın, söz.
Hayata 1-0 yenik başlamak falan sizde biraz fazla abartmışsınız sankiBabama güvenirdim o da anamı şey etmiş lafı ne kadar doğru. Sizin gibiler yüzünden hayata 1 0 yenik başlıyoruz . Hiç kimseye güvenemiyoruz. Her baktığımız yüze her dost dediğimiz insana acabalarla yaklaşır olduk. Yeter artık siz ve sizin gibiler bitsin.
Gerçekten çok merak ediyorum en yakın arkadaşım dediğiniz kişinin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? İnşallah adam karşılık vermemiştir ve vermez. Eğer karşılık verirse siz bir adıma bin adım gidecek birisiniz gibime geliyor. Rabbim sizin gibi dost görünen insanlardan korusun.
Çok şükür eşimden hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. Ama böyle hikayeler duyunca o mağdur kadınların yerine kendimi koyup kahroluyorum. Lütfen bu iğrenç düşüncelerle aşkı yan yana getirmeyin bu aşk değil. Büyük konuşmayayım ama sizin yerinize kendimi koyuyorum öyle kalbi söker atarım. Nasıl ya benim en yakın arkadaşım dediğim insan kardeşimden ablamdan farksızdır. Lütfen bir an önce kendinize gelin bu fikirlerden kurtulun
Ama ikna kabiliyeti de yok.Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Yuvasına göz diktiğini nerden anladın acaba belki unutmaya çalışıyor.Evli halinizle başkasına aşık oluyorsunuz . Olduğunuz kişi arkadaşınızın eşi , kendi evliliğinize sadık olamadığınız gibi başkasının da yuvasına göz dikiyorsunuz . Yazık ..
E canım Asya da insan, hata yapar gibi bir savunma yapacağım. Ama olmayacak. Kötünün iyisi diyelim o zaman?Asya Bahar'ın kocasıyla birlikte olmuştu yalnız. Konu sahibi de Asya'nın o bölümdeki halini örnek alırsa yandık.
İradeniz dışında oluşmuş gibi geliyor size ama gerçekten güçlü bir iradeye sahibiz kullanmayı bilelim yeter. Aklınizla , mantiginizla kurtulabilirsiniz sadece kendinizi bırakmayın. Arkadaşınızın mutluluğunu çalmaya çalıştığınızın farkına varın. Biraz empati yapın başkası sizin eşinize bu saçma duyguları hissetse size yazık değil mi ....Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.
Aynen gerçekten öyle.
Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Sizin kadar rahat yaşamadığımız için olabilirHayata 1-0 yenik başlamak falan sizde biraz fazla abartmışsınız sanki
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur sözü o kadar doğru ki. Uzak durucaksın, hiç görüşmeyeceksin, hiç düşünmeyeceksin illaki azalarak bitecek. İlk başta zor gelir belki ama başka türlüsü onursuzca olur. Ne yapman gerektiği belli. Gerçektende zamanla unutulur. Unutmak isteyen unutur yani.Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Aaa hiç duymamistim bunu geri niye barismis ki yaEsra Erolun Calisani ve orkestra sefi vardi hani. Kadini solistlerden biri ile aldatmisti. Onlarda sözde cok iyi aile dostuydu. Beraber tatiller felan.kadin bosandi adami ve kadini televizyonda rezil ettikten sonra, ama sonra geri baristi
Vallahi aynı kafadayım. Az insan çok huzurKimseyi fazla ne evine nede hayatina sokacaksin bu devirde.
unutmayın ki ona hicbirsey olmazGülben Ergen hanım, sizseniz eğer bi’ göz kırpın.
Aaa hiç duymamistim bunu geri niye barismis ki ya