Hayatım Diyet

sabah
1 ince dilim kaşar
bir parça peynir
3 zeytin
domates
birdilim ekmek

aç karnına limonlu kekikli adaçayı doğal mis gibiydi iki bardak içtimm

yarım lt su

Bayanlar herkese merhaba,
Ben de aranıza Katılmak istiyorum izninizle
Çocukluğumdan beri kilo problemi yaşıyorum. Son iki haftada üç kilo almışım. Zaten vücudumu beğenmezken bir de ek kilolar gelince iyice moralim bozuldu. Dün sabah tartıldım haftalar sonra. 76.2 idim. Dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Buraya yazarak daha disiplinli olabilirim belki. Desteklerinizi bekliyorum

günaydın hoşgeldinnnn canımmm

yazın kilo insanı daha bi sıkıyor kesinlikleee azimle olalımmm inşallahhh

boyunuz kaç bu arada

177 boyum. Herkes senin boyun var diyor ama leğen gibi olan basenlerim artık beni iyice rahatsız ediyor

Tatlılar ve hamurişleri maalesefki. Hergün illaki tatlı bişeyler yerdim az da olsa. Benim için bi gün bile yememek büyük başarı. O isteğimi kırmam gerek. Insülin direncim olduğundan kilo vermem biraz zor o Yüzden bu zamana dek hep başlayıp bıraktım ama bu kez kararlıyım. Yaz geldi alışverişe bile çıkamıyorum moralim boZulmasın diye.

Her akşam yediklerimi not alıyorum buraya da yazmayı düşünüyorum

bak benimde kan şekerim düşüyor resmen ter boşalıyor elim ayağım titriyor

o duruma gelmeden bir tane küp şekeri dilinin altına koyarak emerek ye

bunu doktor dedi bana

Evde Olduğum zamanlar şeker alıyorum ama kimi zaman metrobüste oluyor o zaman çok fena bayılmamak için zor dayanıyorum. Allahtan nadiren Başıma geliyor. Doktor Kontrolü altındayım o konuda glifor kullanıyorum yıllardır.

Selam kızlar

Bugun bir yoğunluk anlamadım gittii

temiz ve sağlıklı beslenmeye tam gaz devam raabim bana güç versinn

Önümüz Ramazan malum geçen sene çok dikkat etmeme rağmen ramazanda ANCA iki kilo verebildim ki iftardan sonra deliler gibi spor Yaptım hergün. Bu Ramazan da çok dikkat etmem gerek çünkü ben ramazanda kilo vermeyip üstüne alanlardanım

tatlım hoşgeldin

bizde tek isteğimiz bu fazlalıklardan kurtulmak tek amacım burda kendimi kontrol etmek

sen kaçamak yapmam başarırım dersen neden olmasınnn

inan bu kilonun bize heç faydası yokk

günaydınnnn

tilkinin dönüp dolaşacağı yerdeyimmm

kilommm 63 olmuşş

akşam 2 dilim ıslak kek yiyerek yemekle aramdaki jübileyi yaptım

ve bugün itibariyle gelsin diyett

bana yaklaşmaya başlamıssınnnn

keki yiyince ne hissettin çok merak ediyorummmmm

cnm önce güveneceksin ve türlü türlü bahaneler üretmeyeceksin başarmak istersen başarıcağına inanıyorum

ona bakarsan bende hormon bozukluğu var ama hiçbir zaman bunu arkasına sığınmadım

sadece yeme içmeyi sevmiyorum (özellikle abur cubur dondurma ) tatlısız bir hayat hiç düşünemem ama temmuz sonuna kadar hedef koydum en az 5 kg vereceğim sende hedef koy inan yaparsınnnn

Dün akşam kendime metobolizmayı hızlandıran çay yaptım çokta güzel oldu

Malzemeler,
1 elma
1 limon
1 tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
5-6 tane karanfil

1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
1,5 litre kaynamış su

Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.

Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz. Bu şekilde buzdolabında iki gün bekletebiliyoruz.
KESİNLİKLE ÇAYI KAYNATMAK YOK. MALZEMELERİN ÜZERİNE KAYNAR SUYU EKLEYİP SABAHA KADAR KENDİ KENDİNE DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ. GÜNDE 3 ÖĞÜN SOĞUMUŞ ÇAYI İÇİYORUZ. SAKIN İÇİNE ŞEKER, BAL, PEKMEZ EKLEMEYİN. TARİFTE NE YAZIYORSA HARFİYEN UYGULAYIN.

Önemli bilgiler:Metabolizmayı hızlandıran çayı her üç öğünden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde toplam üç bardak içiyoruz. Çayı her gün içmeye devam edin. İlk iki haftadan sonra çok ciddi bir fark göreceksiniz.

Bir kişinin metabolizmasını iyi çalıştığını öğrenmek için günde 1 veya 2 kez büyük tuvalete çıkarsa o kişinin metabolizması iyi çalışıyor demektir. Tadı da çok güzellllll

Bende de var o problem aynı zamanda Polikistik over liyim ama insan isteyince yapıyor Haklısın. Daha önce başarmış biri olarak istersem yine yaparım. Hedefim şimdilik 7 kilo verip 69 olabilmek

Bende de var o problem aynı zamanda Polikistik over liyim ama insan isteyince yapıyor Haklısın. Daha önce başarmış biri olarak istersem yine yaparım. Hedefim şimdilik 7 kilo verip 69 olabilmek

bende polistik over

inan zayıfladıkça o sorunda ortadan kalkıyorrr

bende 78 kg 60 kg düşmüştümmm tekrar düşüp koruma yapacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…