Bayanlar herkese merhaba,
Ben de aranıza Katılmak istiyorum izninizle
Çocukluğumdan beri kilo problemi yaşıyorum. Son iki haftada üç kilo almışım. Zaten vücudumu beğenmezken bir de ek kilolar gelince iyice moralim bozuldu. Dün sabah tartıldım haftalar sonra. 76.2 idim. Dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Buraya yazarak daha disiplinli olabilirim belki. Desteklerinizi bekliyorum
177 boyum. Herkes senin boyun var diyor ama leğen gibi olan basenlerim artık beni iyice rahatsız ediyor
Tatlılar ve hamurişleri maalesefki. Hergün illaki tatlı bişeyler yerdim az da olsa. Benim için bi gün bile yememek büyük başarı. O isteğimi kırmam gerek. Insülin direncim olduğundan kilo vermem biraz zor o Yüzden bu zamana dek hep başlayıp bıraktım ama bu kez kararlıyım. Yaz geldi alışverişe bile çıkamıyorum moralim boZulmasın diye.
Tatlılar ve hamurişleri maalesefki. Hergün illaki tatlı bişeyler yerdim az da olsa. Benim için bi gün bile yememek büyük başarı. O isteğimi kırmam gerek. Insülin direncim olduğundan kilo vermem biraz zor o Yüzden bu zamana dek hep başlayıp bıraktım ama bu kez kararlıyım. Yaz geldi alışverişe bile çıkamıyorum moralim boZulmasın diye.
günaydınnnn
tilkinin dönüp dolaşacağı yerdeyimmm
kilommm 63 olmuşş
akşam 2 dilim ıslak kek yiyerek yemekle aramdaki jübileyi yaptım
ve bugün itibariyle gelsin diyett
Önümüz Ramazan malum geçen sene çok dikkat etmeme rağmen ramazanda ANCA iki kilo verebildim ki iftardan sonra deliler gibi spor Yaptım hergün. Bu Ramazan da çok dikkat etmem gerek çünkü ben ramazanda kilo vermeyip üstüne alanlardanım
Bende de var o problem aynı zamanda Polikistik over liyim ama insan isteyince yapıyor Haklısın. Daha önce başarmış biri olarak istersem yine yaparım. Hedefim şimdilik 7 kilo verip 69 olabilmek
bana yaklaşmaya başlamıssınnnn
keki yiyince ne hissettin çok merak ediyorummmmm