- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
öğlen işyerindeyim tek domates salata ile doyamam diye bir adet yedim yağlı değildi ama olsunşinitzel kızartma ise yemesen daha iyiymiş.....
aslına bakarsan doymadan kalkmak diye bir şey yok
sadece ayarında yemiyoruz aslında ayarında yesek fazlası ile doymuş olacağız....
ahhh o sitemler yokmubende yemekten sonra su içtim ki midemin bana olan sitemini duymayayım diye
günaydınlargünaydınnnn
aynen bende vakit bulamıyorum ama eve git yemek bulaşık çamaşır çocuk spor sayılır heraldebuarada ben sor yapmaya vakit pek bulamıyorum ama evin içinde dört dönüyorum
dün gecebi sürü ütü yaptımmm
bence sayılırrr sayılmalıııaynen bende vakit bulamıyorum ama eve git yemek bulaşık çamaşır çocuk spor sayılır heralde
gene kendimi kandırmayımda
buarada ben sor yapmaya vakit pek bulamıyorum ama evin içinde dört dönüyorum
dün gecebi sürü ütü yaptımmm
yasemin 1 dl kek 2 dl ekmeğe eşdeğer bu durumda bu saatte yediğin için öğle yemeğindeki 2 dl ekmeği yemezsen sıkıntı yokDuydun mu vefa genic yorumlarını hoş benimde duymam lazım
evet kızlar cezamı bekliyorum yürüşten sonra 15 dk evde spor yapıcam anca gider sanırımmmm
ara öğün
1 dilim kek (akşamdan beri bana bakıyor ye ye diyeee)
1 fincan yeşilçay
üzgünüm vefa sayılmıyor canım
çünkü zaten vücut o tempoya alışkın senin metabolizmayı harekete geçirmen lazım yani yapacağın ev içindeki başka sporlarda etkili değil
direk olarak kaslarını harekete geçirmen lazım
evdeki iki dilim kekde beni gıdıklıyordu ama yemedimmmDuydun mu vefa genic yorumlarını hoş benimde duymam lazım
evet kızlar cezamı bekliyorum yürüşten sonra 15 dk evde spor yapıcam anca gider sanırımmmm
ara öğün
1 dilim kek (akşamdan beri bana bakıyor ye ye diyeee)
1 fincan yeşilçay
yasemin 1 dl kek 2 dl ekmeğe eşdeğer bu durumda bu saatte yediğin için öğle yemeğindeki 2 dl ekmeği yemezsen sıkıntı yok
tatlımmmmmm
gunaydın kızlar nasılısnız
evdeki iki dilim kekde beni gıdıklıyordu ama yemedimmm
kasları harekete geçirmem için ne tür sporlar yapmam lazım hocamm
cnm ufak ufak yap bence
10 mekik
10 bacak hareketi
kısss senin twister vardı onu çevir dur işteeeee
hoşgeldinn canımm nasılsınnnkızlar canlarım buldum sizi diğer topiğe kşmse yazmıyor artıkbulduğum iyi oldu sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?