Hayatım Diyet

ii canım sizler nasılsınız nasıl gidiyo diyetler tartım bozuldu tartılamıyorum inş düzelir
kilo kayıpları ne alemde

ii canım sizler nasılsınız nasıl gidiyo diyetler tartım bozuldu tartılamıyorum inş düzelir
kilo kayıpları ne alemde

cnm hoşgeldin

bizde başladık ufaktan diyetteee

başarabilirsekk

ÖĞLE YEMEĞİ
bir kaynıyarıktan azcık bıraktım
bir kepçe mercimek çorbası
3 kaşık pilav
cacık bir dilim tam b. ekmeği

afiyet olsun

canm pilav ile kesinlikle ekmek yeme

kızlar madem birbirmizi motive ediyoruz ciddi ciddi yapmamız gerek canımız tatlı istediğinde meyveli yoğurt falan yapalım kendimize abur cuburları bırakalım küçükte olsa yemeyelim lütfen artık bu kez soooonnnn olsun bitsin artık

kızlar madem birbirmizi motive ediyoruz ciddi ciddi yapmamız gerek canımız tatlı istediğinde meyveli yoğurt falan yapalım kendimize abur cuburları bırakalım küçükte olsa yemeyelim lütfen artık bu kez soooonnnn olsun bitsin artık
şimdi ben işte meyveli yoğurdu nereden bulayımmm:cry::cry::cry::cry:

aynen canım

ben tatlı isteğimi genelde 1 bardak süte az tarçın ekleyerek gidermeye çalışıyorum

birde fazla kısıtlama da yapmıyacağım kısıtladıkça o yiyeceklere daha çok iştahım kabarıyor

malesefki abur cubur insan da tam bir bağımlılık yapıyorrr

en azından kendime hafta bir veya 2 kere ufakta olsa ödül koyup spor ile telafi etcem

diyet değil de sağlıklı ve temiz beslenme diyelimm

Back
X