benimki kaç çıkar kimbilirryasemin şuan 65 i görmeye razıyım inan
bir görsem daha da moralim iyi olacak
kız vücuttaki yağ oranım 29 a düşmüş normal bir insan seviyesinin üst sınırı 28 düşün bendeki yağı
löp löp löp löp
Bende 9 kilo yağ çıkmıştı vücutta, hepside göbek bölgesinde ve yalnış beslenmeden ileri geliyormuşyasemin şuan 65 i görmeye razıyım inan
kız vücuttaki yağ oranım 29 a düşmüş normal bir insan seviyesinin üst sınırı 28 düşün bendeki yağı
löp löp löp löp
benimki kaç çıkar kimbilirr
Bende 9 kilo yağ çıkmıştı, hepside göbek bölgesinde ve yalnış beslenmeden ileri geliyormuş
yasemin şuan 65 i görmeye razıyım inan
löp löp löp löp
Hmm ne güzel işte canım dewam etvalla benimde göbek bölgesinde hala doğum kiloları var
ama var ya size başka bir şey söyleyeceğim 3 aydır biliyorsunuz akşamları spor yapıyorum
selülitlerim azaldı inanın ......
nasıl olacak bakalım...
ilk defa bu hafta bu kadar karamsarım ben..
üstelik yaseminin o aç halleri gibi deli gibi bir şeyler yemek istiyorum gerisini sen düşün
Bende 9 kilo yağ çıkmıştı vücutta, hepside göbek bölgesinde ve yalnış beslenmeden ileri geliyormuş
4 kilo yağdan gidecek geri kalanda kas demişti spor hocası ...
valla benimde göbek bölgesinde hala doğum kiloları var
ama var ya size başka bir şey söyleyeceğim 3 aydır biliyorsunuz akşamları spor yapıyorum
selülitlerim azaldı inanın ......
eee kaç kilo oldun şimdiii
aman boşve çoğu gitti azı kalmışş
devam edecen mi diyetisyeneeee
ay o çok kötü oluyorrr
benimde bir dengem yok düzenli beslenmeyi öğrenemeyeceğimmm
gel sende katış bize gram gram da olsa verelimmmm
maşallah sanaaaa
ben yürüş yapamadığım zaman evde spor yapıyorummmm
ama bir dün yapamaadım başım felaketti
Ne yapıcam kiii, ramazandan sonra spor salonuna kaldığım yerden dewam edebilirim..ay o çok kötü oluyorrr
benimde bir dengem yok düzenli beslenmeyi öğrenemeyeceğimmm
gel sende katış bize gram gram da olsa verelimmmm
maşallah sanaaaa
ben yürüş yapamadığım zaman evde spor yapıyorummmm
ama bir dün yapamaadım başım felaketti
senin migrenin vardı değil miilk defa dün başım ağrımadan oruç tuttumm
çok şükürr Rabbime
migren beni benden ediyorr
ediyorum yasemin kesinlikle ama kesinlikle kurtulmak istiyorum bu işten ha kontrol altında olacaksa da olsun ne yapayım kendi kendime denedim yapamıyorum ama bir düzen oturtuncaya kadar ha bu 1 ay olur 3 ay ondan emin değilim....
şimdi 68,5 oldum ama o kadar görünmüyorum sıkılaşmam çok iyi oldu bu yüzden daha fit görünüyorum
sen hergün yapıyorsan yapma gün aşırı yap bir gün yap bir gün yapma
çünkü sen zayıflama yağ yakma amaçlı yapıyorsun
zayıfladıktan sonra bırakırsan hergün yapıp ters bir etki edebilir..
gel sen beni dinle tatlım
evet arkadaşım inşallah dün için o kadar şükrediyorum ki ağrısız geçirdim çok şükürrrsenin migrenin vardı değil mi
inşallah sıkıntısız devam edebilirsin...
ediyorum yasemin kesinlikle ama kesinlikle kurtulmak istiyorum bu işten ha kontrol altında olacaksa da olsun ne yapayım kendi kendime denedim yapamıyorum ama bir düzen oturtuncaya kadar ha bu 1 ay olur 3 ay ondan emin değilim....
şimdi 68,5 oldum ama o kadar görünmüyorum sıkılaşmam çok iyi oldu bu yüzden daha fit görünüyorum
sen hergün yapıyorsan yapma gün aşırı yap bir gün yap bir gün yapma
çünkü sen zayıflama yağ yakma amaçlı yapıyorsun
zayıfladıktan sonra bırakırsan hergün yapıp ters bir etki edebilir..
gel sen beni dinle tatlım
2 saatlik uykuyla duruyorumm gözlerim yanıyoooooo
fatma ne kadar sürede ne kadar kilo verdin canımmm
vefacım 3,5 ayda 10 kg verdim daha da o 8 kg vermem lazım
süpermişşş
peki fatma 1.çocuktanmı kilo kalıyor daha çok zorlanıyo iinsan yoksa 2.sinde mii
ben hamilelikte korkuyorumm kilolar yapışır diye