akıllııı seniii
yasemincim benim kızım birinci teogda full du
ikincisinde 2 yanlışı var canım
66,2 yim galiba ramazanda tartı nasıl olacaksa
akşama yemek planları nasıl ben sahurda sadece hurma ve süt içtim hiç acıkmadım bugecede öyle yaparım büyük ihtimal
akşama yemek planları nasıl ben sahurda sadece hurma ve süt içtim hiç acıkmadım bugecede öyle yaparım büyük ihtimal
Ben bu topiği daha yeni görüyorumm inanmıyorum hiç bahsetmediniz
Yasemin açmış topiği hiç bahsetmedi o bakımdan hiç haberim olmadı demek istedim...sırdııyakalandıkk
senin diyete ihtiyacınmı var kii
Ben bu topiği daha yeni görüyorumm inanmıyorum hiç bahsetmediniz
Yasemin açmış topiği hiç bahsetmedi o bakımdan hiç haberim olmadı demek istedim...
Yeni açmışya birde o bakımdan
Diyete ihtiyacım var ewet ama ben hergün yediğimi paylaşamıyorum unutuyorum yarım kalıyor
iftar
bir kase tarhana çorba
bir kasa köfte patates
cacık
bir dilim kepek ekmeği
ara ögün 1 kayısı 1 hurma 4 rulo kat canım tatlı istemeye başladı hastalık yakın
sahur
yarım kase yoğurt
3 minik kırmızı biber dolması
3minik haşlanmış patates
bir kase tarhana çorba
bir dilim ekmek
yatarken bir bardak süt
su 2 litre anca işmişimdir sanırımm
menüm
sahur
2 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeği ve süt ile omlet
domates salatalık biber
5 zeytin
1 kk kadar kavurma
1 kk kadar peynir
2 hurma
1 erik :)
iftar
1 tabak fırında tavuk
salata
1 kase yoğurt çorbası
su 2 lt oluyordur, pek saymıyorum ama çok severim su içmeyi, spor yine yok, hava yağmurluevde yaparım belki
Yasemin açmış topiği hiç bahsetmedi o bakımdan hiç haberim olmadı demek istedim...
Yeni açmışya birde o bakımdan
Diyete ihtiyacım var ewet ama ben hergün yediğimi paylaşamıyorum unutuyorum yarım kalıyor
niye özelden yazmıştım
zaten bizde daha zayıflamadıkk kendimiz kontrol amaçlı burdayızzz
yediklerimizi yazarak utanırız belkiiiii
afiyet olsun cnmm m
afiyet olsunnnn
sağol yaseminnn aynen öyle utanalım diye yazıyozzz
vefa vallahi hatırlamıyorum özelden yazdığını, ben her zaman bakamıyorum o arada kaynadı demek ki..
Yoksa baksana sayfalar ilerlemiş uğrardım yazardım bir şeyler..
Göbek kısmı var benim cnmya düzenli beslensem oda olmucak. Ramazandan sonra sıkı sarılıcam spora yetti artık..
F frenzy80 hayırlı olsun topiğin canım...
günaydın kızlar
şimdi ben ne zamandır yazmıyorum bugün yarın hasta olmam lazım bakalım bekliyorum....
ama onun dışında c.tesi kontrol de dr ile de konuştuk ramazanı kilo almadan atlatmaya çalışacağız
ha kilo de verirsek 10 numara 5 yıldız olacak bakalım...
yasemin şuan 65 i görmeye razıyım inanteşekkürler canımmmm
sen verirsin senin maşallahın varrrr
bende gram gram gidiyorum malum regl yeni bitti belki ondan böyle allahtan kilo almış görünmüyorum bu da yeterrrrr
günaydın kızlar
şimdi ben ne zamandır yazmıyorum bugün yarın hasta olmam lazım bakalım bekliyorum....
ama onun dışında c.tesi kontrol de dr ile de konuştuk ramazanı kilo almadan atlatmaya çalışacağız
ha kilo de verirsek 10 numara 5 yıldız olacak bakalım...