Hayatım Diyet

kızlar günaydın ben akşam yemeği yemedim dün

ama sahurda götürdümm

afiyet olsun cnm

yaz bakalımmm

dün tv doktor konuştu

ilk orucunuzu 2 hurma ve arkasında 5 zeytin yiyin dede sonrasında 2 bardak su için

Hurma kan şekerinizi yükseltir zeytin tansiyonuzu yükseltir ikisi de yükselince suyu da içtiğini zaman vucut normale döner dedi

arkasında 1 kase çorba için

sonra sofradan kalkın akşam namazınızı kılın dedi

sonra ana öğüne geçin

herkes eli büyüklüğünde pide ve 1 tabak sebze yemeği veya et

salata ve yoğurt tükettin dedi

dün gece kahvaltı yaptık ama yufka yedim

akşam bakalım ne olacakk

Rolla canım az önce gördüm buradaydın, neden yazmıyorsun, küstük mü? hadi gel ramazanda beraber zayıflayalım 1 ay- hedef 5 kilo :)
cnm küsmedimde hiç diyet modunda değilim bu aralar iki kilo almışım moralim bozuk toparlamaya çalışıyorum bide oruç tutarken dikkat edemiyorum ama arada uğrarım inşallah

cnm küsmedimde hiç diyet modunda değilim bu aralar iki kilo almışım moralim bozuk toparlamaya çalışıyorum bide oruç tutarken dikkat edemiyorum ama arada uğrarım inşallah

hepimizde oluyor öyle , bende bu gün toparlanmayı düşünüyorum,bakalım akşam ne yapacağım :)

hepimizde oluyor öyle , bende bu gün toparlanmayı düşünüyorum,bakalım akşam ne yapacağım :)
öyle cnm bende gece sahurda fazla yemedim biraz patatesli börek (annem yaptı güzel yapar dayanamam ) domates salatalık peynir karpuz çay biraz ekmek su hepsinden azar azar yedim yattığımda midem rahatsız değildi benim hedefim ramazanı kilo almadan atlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…