kızlar günaydın ben akşam yemeği yemedim dün
ama sahurda götürdümm
kızlar günaydın ben akşam yemeği yemedim dün
ama sahurda götürdümm
afiyet olsun cnm
yaz bakalımmm
dün tv doktor konuştu
ilk orucunuzu 2 hurma ve arkasında 5 zeytin yiyin dede sonrasında 2 bardak su için
Hurma kan şekerinizi yükseltir zeytin tansiyonuzu yükseltir ikisi de yükselince suyu da içtiğini zaman vucut normale döner dedi
arkasında 1 kase çorba için
sonra sofradan kalkın akşam namazınızı kılın dedi
sonra ana öğüne geçin
herkes eli büyüklüğünde pide ve 1 tabak sebze yemeği veya et
salata ve yoğurt tükettin dedi
dün gece kahvaltı yaptık ama yufka yedim
akşam bakalım ne olacakk
öyle gözlerin dört döner
tv doktor söylemişti
bende çok severim
annemler de yapar hatta gece ısıtmış ama yemedimmmm
kayınvalidem yapmış 20-30 tane göndermiş bizede
bilmiyordumm
yok artık ölelim biz ya
bize ne yesek yarıyor malaesef
şu da bir gerçek yufka ekmeği tok tutar insanı
içine tulum peynir ile cevize sardın mı yemesini çok seviyomm
bende yumurta ve peynir ile sarıp yedimm
yarıyo vallahi yaa
benim regl olmam lazım göbeğim bay pörtledi
oğlan anne senin göbek çıkmış diyor akşam bana
benim regl olmam lazım göbeğim bay pörtledi
oğlan anne senin göbek çıkmış diyor akşam bana
cnm küsmedimde hiç diyet modunda değilim bu aralar iki kilo almışım moralim bozuk toparlamaya çalışıyorum bide oruç tutarken dikkat edemiyorum ama arada uğrarım inşallahRolla canım az önce gördüm buradaydın, neden yazmıyorsun, küstük mü? hadi gel ramazanda beraber zayıflayalım 1 ay- hedef 5 kilo :)
cnm küsmedimde hiç diyet modunda değilim bu aralar iki kilo almışım moralim bozuk toparlamaya çalışıyorum bide oruç tutarken dikkat edemiyorum ama arada uğrarım inşallah
cnm küsmedimde hiç diyet modunda değilim bu aralar iki kilo almışım moralim bozuk toparlamaya çalışıyorum bide oruç tutarken dikkat edemiyorum ama arada uğrarım inşallah
öyle cnm bende gece sahurda fazla yemedim biraz patatesli börek (annem yaptı güzel yapar dayanamam ) domates salatalık peynir karpuz çay biraz ekmek su hepsinden azar azar yedim yattığımda midem rahatsız değildi benim hedefim ramazanı kilo almadan atlatmakhepimizde oluyor öyle , bende bu gün toparlanmayı düşünüyorum,bakalım akşam ne yapacağım :)
evet cnm zaten dikkat etsem patır patır gidecek bu kilolarBİZDE sendeniz birgün birgünümüze tutmuyorrr
nerden bildinkızlar uyuyor musunuz yoksa