Hayatım Diyet

burdayızzz uyukluyom resmen bugunnnn

ay verelim cnm bitiralim şu diyeti koruma yapalım yaaaaa

benim yanımda kızım vardı, çok şimardı eve götürdüm, uyku falan kalmadı anlıyacağın

yasemin daha benim 13-14 kilo vermem gereken kilo :KK43: dur bakalım artık vereyim diyorum baya baya korumaya çalıştım zaten :KK53:

Kızlar ben hergün en az 30 dk spor yapıyom yürüşyen hariç farklı yapıyom bir problem olmaz demiii

yok canım ne olacak, millet saatlerce spor yapıyor :)

benim yanımda kızım vardı, çok şimardı eve götürdüm, uyku falan kalmadı anlıyacağın

yasemin daha benim 13-14 kilo vermem gereken kilo :KK43: dur bakalım artık vereyim diyorum baya baya korumaya çalıştım zaten :KK53:

yok canım ne olacak, millet saatlerce spor yapıyor :)

sen bir başlasan hemen verirsin de

yarın başlıyorum inşallah :)

yasemin 4 senedir oruç tutamadım, hep hamilelik doğum emzirme dönemlerime denk geldi, bu ramazan çok heyecanlıyım, inşallah rahat rahat tutarım orucumu :)

allahın izniyle tutarsun cnm biz napalım buralara yanıyor nefes ALAMIYORUZ BURDA

allah dayar inş.

bende kendimi bildim tutarım +kandillerde+ramazandan hemen sonra 6 oruçlarını tutarım bir ara p.tesi perşembe tutardım

allahın izniyle tutarsun cnm biz napalım buralara yanıyor nefes ALAMIYORUZ BURDA

allah dayar inş.

bende kendimi bildim tutarım +kandillerde+ramazandan hemen sonra 6 oruçlarını tutarım bir ara p.tesi perşembe tutardım

maşallah canım, biz burada 1 saat erken açacağız, şimdilik havalar çok iyi ve de Allah bir yoluna koyuyor, daha ramazanda zorlananı görmedim ben..

benimmm çok bağlı kalamıyorum kiii öyle :oops::oops::oops:

geceleri süt ve hurma yiyeceğim mutlaka o denge veriyor bana

anladım canım, karatay çok zor zaten, karbonhidrat -un yasak mesela, ekmek tatlı yok yani, meyvede yok gibi bir şey, sahurda 1 tane yenirse olur, pirinç makarna yasak :) bulgur var ama haftada 2 -3 gün 2-3 kaşık :) tek güzel tarafı, bunları yemediğin için aç hissetmiyorsun kendini, ilginç yani :)

anladım canım, karatay çok zor zaten, karbonhidrat -un yasak mesela, ekmek tatlı yok yani, meyvede yok gibi bir şey, sahurda 1 tane yenirse olur, pirinç makarna yasak :) bulgur var ama haftada 2 -3 gün 2-3 kaşık :) tek güzel tarafı, bunları yemediğin için aç hissetmiyorsun kendini, ilginç yani :)
vallahii ilginççç dimi yaaa benim şekerimi oynatan tatlı değil aslında un ve unlu gıdalrrr

Rolla Rolla canım az önce gördüm buradaydın, neden yazmıyorsun, küstük mü? hadi gel ramazanda beraber zayıflayalım 1 ay- hedef 5 kilo :)

kızlar yazdıklarınız okuyorum fakat yazamıyorum

çok yoğunlaştımm

sarayca birde iftardan sonra 1 sat yürürsek bu iş olur gibi bacımmm

vefa karatay aslında güzel bir diyet ama ben yapamıyorummm

Günaydın

Hayırlı ramazanlarınız olsun

Dün spor yapamadım çünkü dün sabah 30 dk yürüdüm

akşamda 45 dk yürüş yaptım toplamında 17.000 adım atmış bulunuyorummm

Sahur 03,00 kalktım

2 tam ceviz
15 adet çiğ badem
6 bardak su içtim

Ama çok uykum var yaaaaaa

Günaydın

Hayırlı ramazanlarınız olsun

Dün spor yapamadım çünkü dün sabah 30 dk yürüdüm

akşamda 45 dk yürüş yaptım toplamında 17.000 adım atmış bulunuyorummm

Sahur 03,00 kalktım

2 tam ceviz
15 adet çiğ badem
6 bardak su içtim

Ama çok uykum var yaaaaaa

günaydın canım biz yedik yattık saat 12:30 gibi..
dün 10000 adım saydı tlf ama en az bi 8000 adım da ayriyetten yürümüşümdür,

sahur
2 tereyağında yumurta
1 kk peynir
2 ince dilim kaşar
salatalık
3 hurma
6 zeytin

günaydın canım biz yedik yattık saat 12:30 gibi..
dün 10000 adım saydı tlf ama en az bi 8000 adım da ayriyetten yürümüşümdür,

sahur
2 tereyağında yumurta
1 kk peynir
2 ince dilim kaşar
salatalık
3 hurma
6 zeytin

afiyet olsun

allah kabul etsin cnm orucunu

bugun hiç yürümedim sabah araba ile geldim işe çünkü çok sıcak burası

inşallah iftar sonrası yürürümmmm