Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayızzz uyukluyom resmen bugunnnn
ay verelim cnm bitiralim şu diyeti koruma yapalım yaaaaa
Kızlar ben hergün en az 30 dk spor yapıyom yürüşyen hariç farklı yapıyom bir problem olmaz demiii
benim yanımda kızım vardı, çok şimardı eve götürdüm, uyku falan kalmadı anlıyacağın
yasemin daha benim 13-14 kilo vermem gereken kilo dur bakalım artık vereyim diyorum baya baya korumaya çalıştım zaten
yok canım ne olacak, millet saatlerce spor yapıyor :)
sen bir başlasan hemen verirsin de
yarın başlıyorum inşallah :)
yasemin 4 senedir oruç tutamadım, hep hamilelik doğum emzirme dönemlerime denk geldi, bu ramazan çok heyecanlıyım, inşallah rahat rahat tutarım orucumu :)
allahın izniyle tutarsun cnm biz napalım buralara yanıyor nefes ALAMIYORUZ BURDA
allah dayar inş.
bende kendimi bildim tutarım +kandillerde+ramazandan hemen sonra 6 oruçlarını tutarım bir ara p.tesi perşembe tutardım
vefa ramazanda 4-5 kilo verelim diyorum, ne dersin, biraz dikkat edersek veririz gibi
verelim verelimdeeee biraz azimmm şart bizeee canım
benim kan şekerim düşüyor bu beni mahvediyorrr
benimmm çok bağlı kalamıyorum kiii öylekaratay yap o zaman, kan şekerine iyi geldiği söyleniyor :)
benimmm çok bağlı kalamıyorum kiii öyle
geceleri süt ve hurma yiyeceğim mutlaka o denge veriyor bana
vallahii ilginççç dimi yaaa benim şekerimi oynatan tatlı değil aslında un ve unlu gıdalrrranladım canım, karatay çok zor zaten, karbonhidrat -un yasak mesela, ekmek tatlı yok yani, meyvede yok gibi bir şey, sahurda 1 tane yenirse olur, pirinç makarna yasak :) bulgur var ama haftada 2 -3 gün 2-3 kaşık :) tek güzel tarafı, bunları yemediğin için aç hissetmiyorsun kendini, ilginç yani :)
Günaydın
Hayırlı ramazanlarınız olsun
Dün spor yapamadım çünkü dün sabah 30 dk yürüdüm
akşamda 45 dk yürüş yaptım toplamında 17.000 adım atmış bulunuyorummm
Sahur 03,00 kalktım
2 tam ceviz
15 adet çiğ badem
6 bardak su içtim
Ama çok uykum var yaaaaaa
günaydın canım biz yedik yattık saat 12:30 gibi..
dün 10000 adım saydı tlf ama en az bi 8000 adım da ayriyetten yürümüşümdür,
sahur
2 tereyağında yumurta
1 kk peynir
2 ince dilim kaşar
salatalık
3 hurma
6 zeytin
afiyet olsun
allah kabul etsin cnm orucunu
bugun hiç yürümedim sabah araba ile geldim işe çünkü çok sıcak burası
inşallah iftar sonrası yürürümmmm