olursun bu gidişle vefacım
inşallah canımmm benimm
bu hafta babamda geliyor ya yemekler sofralar zenginleşirr dikkat etmem lazımm
bencede kendini frenlemen lazım yoksa hemen geri alırsın ,,,
hepimiz öyleyizbilmemmi kendimiii
hoşgeldin canımmmmsizi gördüğüme çoooookkkkk sevindimm kızlarrr
bende geldim şimdi tamam oldu ben ramazanda dikkat edemiyorum bide hastayım boğazım ağrıyor oruç oluncada boğaz ağrısı daha zor oluyor keyfim hiç yokkadro tamam sankimmm
geçmiş olsun canımm aşırı sıcak soğuğa dikkat etmelisinnnbende geldim şimdi tamam oldu ben ramazanda dikkat edemiyorum bide hastayım boğazım ağrıyor oruç oluncada boğaz ağrısı daha zor oluyor keyfim hiç yok
soobeeee yakaladım sizi
günaydın kızlar, dün kilom 65.7 idi
şöyle 58 -59 kiloyu bi görsemm
bayramda ziyafet çekeceğim kendimee
bu sefer olacak 65 aşağıdüştün mü korkma gerisi gelirr
sen 58kg olda ziyafeti hepberaber çekerizzzz
sağol cnm şimdi daha iyiyim sanırım ceyranda kaldım hafta sonu iftara misafirimiz vardı camları açınca üşüdüm herhaldegeçmiş olsun canımm aşırı sıcak soğuğa dikkat etmelisinnn
sağol cnm şimdi daha iyiyim sanırım ceyranda kaldım hafta sonu iftara misafirimiz vardı camları açınca üşüdüm herhalde
sağol cnm dikkat ederimayyy 2 hafta önceside ben öyleydimmm çok zor geçiyor aman dikkat et canım
kadro tamam sankimmm
bende geldim şimdi tamam oldu ben ramazanda dikkat edemiyorum bide hastayım boğazım ağrıyor oruç oluncada boğaz ağrısı daha zor oluyor keyfim hiç yok
sağol yasmin şimdi daha iyiyim tatlımaynen cnm ama biz bir ileri bir geri gidiyoruz artık zincirleri kırmak istiyoruzzz
cnm geçmiş olsun dikkat et kendineee