- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Evet maalesef öyle ama
Sevgili iken eşim sürekli makyajını söyle yap
Tırnaklarına frenhc yap derdi
İltifat üzerine iltifat gelirdi
Bana karşı o kadar dikkatli ve algısı acıktı ki
Mesela bir pantolon alayım eşim gider üzerine bluz alırdı sana çok yakışır diye
Şimdi avm gidiyoruz
İki bluz var hangisini alaylımı diyorum sen bilirsin diyor:)
Çok üzülüyorum ben bu duruma
Ya benimki de öyleAhahahhaaha yalniz güzel bir huymus bu. Birincisi ince düşünce 2.si de dikkatli ve zevkli yani demek ki . Genelde erkekler boyle seylerle ugrasmaz ya da dikkat etmez ya :) simdi neden boyle oldu
Hepsi boyle. Evlenince ne degisiyor acaba benim kocam kendini padisah zannetmeye başladı en vahim durumda olan benim zannedersem
Ya benimki de öyle
Kendisi kabul etmiyor ama
İnan eskiden sensiz ben bir hiçim sen yaşam kaynağımsın derdi
Suanda adamda acayip bir özgüven patlaması var
Kendini o kadar beğeniyor ki
Eskiden ben çok kendine güvenen özgüven sahibi idim
Bana göre o daha pasifti
Şimdi ben ezik oldum adamda ego tavan
Bence biz o hale getiriyoruzAy inanamiyorum resmen ayni durumdayız.
Bunun psikolojide falan bir ismi olmalı
Sonucta degismedik aynıyız yani
Neden boyle oluyor acaba erkekler evlenince kendilerine gelen sorumluluklardan ötürü boyle ben aile babasiyimm hooo buda benim karim hooo evli bi adamim havasına mi.giriyorlar ki
Bunla da havaya girilmez ki ama şaşırdım kaldım
Ay inanamiyorum resmen ayni durumdayız.
Bunun psikolojide falan bir ismi olmalı
Sonucta degismedik aynıyız yani
Neden boyle oluyor acaba erkekler evlenince kendilerine gelen sorumluluklardan ötürü boyle ben aile babasiyimm hooo buda benim karim hooo evli bi adamim havasına mi.giriyorlar ki
Bunla da havaya girilmez ki ama şaşırdım kaldım
Evet erkekler evlenince kaybetme korkusu yok oluyorBekarim ama bunun adi galiba elde etme psikolojisi oluyor.
Nisan ve sevgililikye kaybetme orani daha yuksek tehlike oluyor.
Nisandan donen ayrilan cok oluyor.
Ama bir yuva kolay yikilmiyor.
alla alla hepsi hem de hemiiiii şaştım kaldımmmSen gel benim arkadas ve akrabalarin evliliklerine bak hepsi yatip kalkip eşlerine şükürler ediyor, manyak derecede mutlular, hepsi dogru kisiyle evlendi ve esleri onlari hep gulduruyor hic uzmuyor.cok seviyorlar,cok mutlular hep bi tane bile mutsuz gormedim.
alla alla hepsi hem de hemiiiii şaştım kaldımmm
Bu tamamen kişisel bir seçim, umarım pişman olmazsınızEvlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Ne yaptınız evlendiniz mi merak ettim bende aslında hiç evlenmek istemeyen biriydim ama malesef evlendim keşke hiç evlenmeseydik pismanimEvlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Konu sahibi en son 2019da girmiş siteyeN
Ne yaptınız evlendiniz mi merak ettim bende aslında hiç evlenmek istemeyen biriydim ama malesef evlendim keşke hiç evlenmeseydik pismanim
Siz zaten evli değilmiydiniz ev almayı düşünüyordunuz hatta batıkenttehayatı boyunca evlenmemiş bi insan bulun ve onunla konuşun derim.
ben kendi açımdan tercih etmezdim sanıyorum. bu sene inşallah evleneceğim ve nişanlım en iyi arkadaşım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?