- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 32
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Ben hiç evlenmedim ve kesinlikle de evlenmek istemiyorum çok aşık olursam birlikte yaşayabilirim en fazla çok uzağa gitmeme gerek yok boşanma örnekleri için 20 yıl sonra boşanan annemle babam var yani kızkardeşim boşandı vs .böle çok rahatım vallaEvlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Ben yalnızlığın hiçbir hayrını görmedim doğru kişi çıkınca evlenin tabiki.tek başina hayat sürmek kolay değilki ben evlenmedim ama istemediğim için değil saçma sapan kişilere denk geldiğim için önünüze set çekmeyin bence düşünsene seviyorsun seviliyorsun insan neden red etmek isterki sen sadece inancını kaybetmişsin bence öyle hissettim gördüklerinden dolayi bende yaşadiklarimdan dolayi bu inanci kaybettimEvlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
evlilik bir hayat gailesidir. sizin hayatınızı renklendirecek, çeşitlendirecek kısacası sıkılmayacağınız bir yaşam tarzınız varsa, flörtleri de yaşarken sürekli evlilik odaklı olmak yerine andan keyif almak odaklı yaşamayı tercih ederseniz bence bekarlık çok da keyifli bir şey.
ülkemizde ilerleyen yaşlarda bir çok kadın bekarlıktan sıkıldığını, yalnızlık yaşadıklarını söylüyorlar sebebi evlilik/çocuk olmadan hayatı boş görmeleri.
çalış, dünyayı gez, kendine amaçlar edin... öyle olursa evlilik çok da gerekli değil bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?