- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Ben yalnızlığın hiçbir hayrını görmedim doğru kişi çıkınca evlenin tabiki.tek başina hayat sürmek kolay değilki ben evlenmedim ama istemediğim için değil saçma sapan kişilere denk geldiğim için önünüze set çekmeyin bence düşünsene seviyorsun seviliyorsun insan neden red etmek isterki sen sadece inancını kaybetmişsin bence öyle hissettim gördüklerinden dolayi bende yaşadiklarimdan dolayi bu inanci kaybettim
Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Sen gel benim arkadas ve akrabalarin evliliklerine bak hepsi yatip kalkip eşlerine şükürler ediyor, manyak derecede mutlular, hepsi dogru kisiyle evlendi ve esleri onlari hep gulduruyor hic uzmuyor.cok seviyorlar,cok mutlular hep bi tane bile mutsuz gormedim.
Siz zittini anlatmak istediniz ama benim cevremde cogu kisi basarili mutlu evli cocuklu boyle olunca insan garipsiyor :)
Hahahahahahahaha cidden haa"koca övdürücü konu" var dediler , geldik.
Kocalar övülmeye başlanmış.Bir iki şey de ben yaziyim madem.
Evlenicem demekle evlenilemediği gibi evlenmicem demekle de bekar kalınamaz.
Karşına çok sevdiğin , çok iyi anlaştığın biri çıkar evlenmicem demezsin mesela değil mi?
Yani bu karar öylesine oturduğun yerden alınıcak bir karar değil diye düşünüyorum.
Bende beni maddi manevi aşağı çekicek bir adam istemiyorum yarın faturalarımı nasıl ödeyecem evin kirası geldi ne yapıcam kocam şu kıza baktı bana bağırdı ilgisiz sinirli vs off bu dertlerle uğraşamam .
O yüzden kafama göre biri çıkarsa evlenirim.evlenmek isteyen de çok oldu benle bir türlü ısınamadım valla.isteyen kriter mriter dinlemez evlenir herkesin bir alıcısı var yani çok. matah birşey değil.önemli olan sizi bir adım öne çıkarıcak kişiyi bulup onla evlenmek..
Yoo zittini anlatmak istemedim. Benim cevremdeki arkadaslar, kuzenlerim de mutlu, mutlu olmayani gormedim. :))) Ama kendi iclerinde yine de problemleri var. Bunlar disari bazen az yansir, bazen yansimaz
Esimle evden cikmadan 10 dakika once tartismis olsam mesela disari ciktigimiz an kimse bunu anlayamaz.4,5 yildir evliyim esimle 4-5 kere ciddi tartismisizdir ve bunu anneme dahi anlatmam, tartistik bile demem, esimde anlatmaz. Bir cok kişi biraz da boyle yapiyor. :)
Tartisildi diye o evlilik mutsuz demek degil tabi ki mutluyum genel olarak ama mutsuz olup kapatan da cok...
Evet maalesef öyle amavictoryvivi nin yaptığı yorum kesinlikle cok Dogru gercek bir yorum. Bunu bence bekarlar dikkate alsın . Keske yorumu en uste cikartma durumu olsa.
Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?