• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım boyunca evlenmesem

Benim var cevremde evlenmeyen. 48 yaşında şuan. Ne hissettiğini bilemiyorum,sormadım da,aslında beni de ilgilendirmez. Düğünüme falan geldi . Severim. Doktor kendisi.
2 tane evi var yazlik,kışlık.
Bir tane arabası var.
Spora gidiyor pilates falan.
Guzel markalardan giyiniyor.
Çirkin de değil bence.
Arkadaşlarıyla gece bar a lokantaya eglenceye falan gidiyor.
Yiğeni var cok tatlı ona bakiyor bazen gezdiriyor park a götürüyor falan.
Çokta samimi ve doğruları olan bir insan.
Hatta biz daha bilmisiz ona gore bazi konularda kizlar ne sürdünüz o fondotenin markasi ne falan der sorar hepsini yazar kagida kendine bakiyor bakımlı biri.
Karsisina evlenmek icin birileri çıktı ama evlenmedi boyle bir bilgim var ..
Yine 55 60 yaslarinda müzmin bekar mi derler bir abim var o da cok cool,kaliteli ve zengin hic evlenmemis iyi bir işletmeci .. sohbeti falanda guzel
Bence evlenmeyen insanlar daha mutlu sanki ya :)

Ben yalnızlığın hiçbir hayrını görmedim doğru kişi çıkınca evlenin tabiki.tek başina hayat sürmek kolay değilki ben evlenmedim ama istemediğim için değil saçma sapan kişilere denk geldiğim için önünüze set çekmeyin bence düşünsene seviyorsun seviliyorsun insan neden red etmek isterki sen sadece inancını kaybetmişsin bence öyle hissettim gördüklerinden dolayi bende yaşadiklarimdan dolayi bu inanci kaybettim

Sizin de karşınıza belki biri çıkar ve evlenirsiniz belki de evlenmemek evlenmekten daha hayırlıdır
Bence öyle de zaten

Evlilik dünyadaki en büyük şanstır . Dunya liderleri dünyayı kurtardi mesela ama evlenmedi biliyorsunuz ki
Yani bu gercekten bir şans
Doğru kişi yok efendi saygili görgülü yakışıklı hepsi boş
Illüzyon sadece
Bir iyi insan vardır bir de kötü
Bunu yillar gecikte anlayanlar var mesela.

Valla ben evleneceğim ya da evlenmeyeceğim diye plan yapmayı bile anlamsız buluyorum. Zira evleneceğim dersiniz ama doğru insan karşınıza çıkmakta inat edebilir, eeee evlenmeyeceğim dersiniz, bir bakarsınız ayaklarınızı yerden kesecek o şahıs burnunuzun dibinde bitiverir. Zamana bırakmak lazım bu işleri. Zamana bırakırken, diğer taraftan hayatınızı yaşamaya bakmak lazım. Hayatı doğru insanla paylaşmak, çok şey ama her şey değil.

"koca övdürücü konu" var dediler , geldik. :olamaz::olamaz:
Kocalar övülmeye başlanmış.Bir iki şey de ben yaziyim madem.

Evlenicem demekle evlenilemediği gibi evlenmicem demekle de bekar kalınamaz.

Karşına çok sevdiğin , çok iyi anlaştığın biri çıkar evlenmicem demezsin mesela değil mi?

Yani bu karar öylesine oturduğun yerden alınıcak bir karar değil diye düşünüyorum.

Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?

Evlilik güzel birşey.
Sevdiğin adam ile evlenmek hatta, muhteşem birşey.
Bir de çocuklar eklendiği zaman, değmeyin keyfe...

Ancak hiç birşey dışardan göründüğü kadar toz pembe aynı zamanda da kap kara değildir.
Her evliliğin kendine göre inişleri çıkışları, kötü günleri, "boşanalım" nidaları vardır inanın.

Bu tam olarak sizin doğru insan ile karşılaşmamış olmanızla alakalı aslında.
Çünkü evliliği gerçekleştirebilmek için bir diğer cinse ihtiyacınız var.
O olmadı mı olmuyor işte. Doğru kişi karşınıza çıktığında, inanın tüm bu düşünceleriniz değişecektir.

kim ne derse desin
nişanlı iken ağzınızın içine bakan adam evlenince değişiyor
değişmese benim eşim değişmezdi
seni cam fanusa koyup başında nöbet tutacağım derdi kimse kırmasın diye

şimdi bir tartısmada ya evet hep sen haklısın bir tek sen doğrusun diyor
bu da canımı sıkıyor baya
erkekler evlenince üstün bir özgüven geli,yor
sevgili nişanlı iken senden balka kimsem yok hayatta en değerlim sensin diyen , buna göre davranan adamlar gidiyor

yüzüne bakmadığı ailesi en değerli oluyor, hiç adını duymadıgınız arkadasları cıkıyor piyasaya

evet bircok evlılıge gore mulu evliliğim var ama nişanlılık ve segililikle kıyaslarsan ciddi düşüş var davranıslarda

nişanlı iken evin heryerinde sevişeceğiz diyen adam , arabada dudaklarıma yapısan adam şimdi her gece yorgun , işim yogun mazeretlerının arkasına saklanıyor

nişanlı ıken herseyı oturup konusup beraber güldüğünüz adamla bir süre sonra battaniye altında tv karsısında pineklerken buluyorsunuz kendinizi , eğer şikayetci olursanız da adınız dırdırcı oluyor
kimse inkar edemez bunları.

Cevremde mutlu evliliği olanlar da var.mutsuz olup boşanan ya da sürdüren de oldu.ben evlenip ayrıldım.ve bir takım sorunlu insanlarla da ilişkim oldu.evlenmek istemekle evlenmek olmuyor.aradigimiz hep doğru insan ama o da herkese nasip olan bir şey değil.aramayla bulunacak birşey değil.bu konu kader kısmet kesinlikle.cok isteyip de evlenemeyenler olduğu gibi evlenmek istemeyip de evlenenler var.tuhaf bir dünya.sahsen bana böyle bir sans verilseydi hayatta mutlu olurdum.kim istemez ki güzel bir evlilik yapmak.

Sen gel benim arkadas ve akrabalarin evliliklerine bak hepsi yatip kalkip eşlerine şükürler ediyor, manyak derecede mutlular, hepsi dogru kisiyle evlendi ve esleri onlari hep gulduruyor hic uzmuyor. :KK70: cok seviyorlar,cok mutlular hep bi tane bile mutsuz gormedim.

Siz zittini anlatmak istediniz ama benim cevremde cogu kisi basarili mutlu evli cocuklu boyle olunca insan garipsiyor :)

Siz zittini anlatmak istediniz ama benim cevremde cogu kisi basarili mutlu evli cocuklu boyle olunca insan garipsiyor :)

Yoo zittini anlatmak istemedim. Benim cevremdeki arkadaslar, kuzenlerim de mutlu, mutlu olmayani gormedim. :))) Ama kendi iclerinde yine de problemleri var. Bunlar disari bazen az yansir, bazen yansimaz

Esimle evden cikmadan 10 dakika once tartismis olsam mesela disari ciktigimiz an kimse bunu anlayamaz. :KK70: 4,5 yildir evliyim esimle 4-5 kere ciddi tartismisizdir ve bunu anneme dahi anlatmam, tartistik bile demem, esimde anlatmaz. Bir cok kişi biraz da boyle yapiyor. :)

Tartisildi diye o evlilik mutsuz demek degil tabi ki mutluyum genel olarak ama mutsuz olup kapatan da cok...

"koca övdürücü konu" var dediler , geldik. :olamaz::olamaz:
Kocalar övülmeye başlanmış.Bir iki şey de ben yaziyim madem.

Evlenicem demekle evlenilemediği gibi evlenmicem demekle de bekar kalınamaz.

Karşına çok sevdiğin , çok iyi anlaştığın biri çıkar evlenmicem demezsin mesela değil mi?

Yani bu karar öylesine oturduğun yerden alınıcak bir karar değil diye düşünüyorum.
Hahahahahahahaha cidden haa
Ben kocami severim mesela ama burdaki cogu yorumda yerle bir ediyorum. Hakkini helal eder umarım.
Ammmaaaaa
Hakediyor yahu. Hic oyle mukemmel bir insan degil. Oldukça ikiyüzlüdür mesela .

Hatta daha demin havladı havladı kapıyı çekti çıktı.
Konu sahibi sen de gör nisanliyken bu adam beni bulutlarin tepesinde gezdiriyordu

Az evel yukaridaki üyenin yaptığı yorum da gayet dogru gayet yerinde

Dedigim gibi şans .

Bende beni maddi manevi aşağı çekicek bir adam istemiyorum yarın faturalarımı nasıl ödeyecem evin kirası geldi ne yapıcam kocam şu kıza baktı bana bağırdı ilgisiz sinirli vs off bu dertlerle uğraşamam .
O yüzden kafama göre biri çıkarsa evlenirim.evlenmek isteyen de çok oldu benle bir türlü ısınamadım valla.isteyen kriter mriter dinlemez evlenir herkesin bir alıcısı var yani çok. matah birşey değil.önemli olan sizi bir adım öne çıkarıcak kişiyi bulup onla evlenmek..

Bende beni maddi manevi aşağı çekicek bir adam istemiyorum yarın faturalarımı nasıl ödeyecem evin kirası geldi ne yapıcam kocam şu kıza baktı bana bağırdı ilgisiz sinirli vs off bu dertlerle uğraşamam .
O yüzden kafama göre biri çıkarsa evlenirim.evlenmek isteyen de çok oldu benle bir türlü ısınamadım valla.isteyen kriter mriter dinlemez evlenir herkesin bir alıcısı var yani çok. matah birşey değil.önemli olan sizi bir adım öne çıkarıcak kişiyi bulup onla evlenmek..
:KK9::KK9::KK9:

Zamaninda buna benzer konustum paracı dediler. Alakasi yok oysa:KK71:
Bugun sogan ekmek yedin yarin ne yiycen oturup borc harc aldigin mobilyayi kemirecek degilsin ya.
Akıllı olmak lazım
Bende biraz bu düşüncelerle evlendim
Tabi once asik oldum
Kadinlar önce aşık olur sonra para.
Bir de o hır-gür illa oluyor evliliklerde belirli zamanlarda keske hic olmasa yavvv. Benim suan başım boynum agriyor sinirden.

Yoo zittini anlatmak istemedim. Benim cevremdeki arkadaslar, kuzenlerim de mutlu, mutlu olmayani gormedim. :))) Ama kendi iclerinde yine de problemleri var. Bunlar disari bazen az yansir, bazen yansimaz

Esimle evden cikmadan 10 dakika once tartismis olsam mesela disari ciktigimiz an kimse bunu anlayamaz. :KK70: 4,5 yildir evliyim esimle 4-5 kere ciddi tartismisizdir ve bunu anneme dahi anlatmam, tartistik bile demem, esimde anlatmaz. Bir cok kişi biraz da boyle yapiyor. :)

Tartisildi diye o evlilik mutsuz demek degil tabi ki mutluyum genel olarak ama mutsuz olup kapatan da cok...

Sizin ki guzel ben de evli olsam oyle yapardim tartisma olur tabi buyuk meseleler olmadiktan sonra cevreye yansitmaya gerek yok :)

Sabah uyandığımda yanimda sevdigim kisiyi gormenin hayali var hep aklimda. Evladımin adini ne koyarim acaba anne nasil der diye hayal kurarım bence evlilik guzel sey bekar olmanin pek bi artisi yok hani:işsiz:ama anne olmak icin evlenilmeli bence annelik duygusunu tatmak isteyen biri olarak yazıyorum bunu insallah bana da nasip olur

victoryvivi victoryvivi nin yaptığı yorum kesinlikle cok Dogru gercek bir yorum. Bunu bence bekarlar dikkate alsın . Keske yorumu en uste cikartma durumu olsa.
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Evet maalesef öyle ama
Sevgili iken eşim sürekli makyajını söyle yap
Tırnaklarına frenhc yap derdi
İltifat üzerine iltifat gelirdi
Bana karşı o kadar dikkatli ve algısı acıktı ki
Mesela bir pantolon alayım eşim gider üzerine bluz alırdı sana çok yakışır diye

Şimdi avm gidiyoruz
İki bluz var hangisini alaylımı diyorum sen bilirsin diyor:)
Çok üzülüyorum ben bu duruma

Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?

Eğer doğru kişi karşınıza çıkmamış ise pişman olacağınızı çok sanmıyorum.
Çünkü sizin için doğru kişi değilse evlenmek için evlenmek bir pişmanlık olabilir.
Eğer hayatınız boyunca karşınıza doğru bir kişi çıkmazsa da sürekli mutsuz olmazsınız çünkü insanların duygu durumu her şeyi kanıksar yani bir şekilde bekar olmaya da adapte olursunuz.
İnsan, değişikliklere adapte olarak hayatta kalıyor.

Ama doğru insan çıkacak diye düşünün öyle olur umarım..:dua:
Bende bekarım 31 yaşındayım benim de karşıma adaylar çıktı ama bana uygun değillerdi, evlenmek için evlensem mutsuz olmam çok yüksek bir ihtimaldi.
Ben doğru kişi ile evlenmek isterim ama ben çocuk istemiyorum. Böyle stabil olmayan bir ülkede çocuk sahibi olmanın bana uygun olmadığını düşünüyorum.
Yani bazı kişiler de çocuk için evlenirim yoksa evlenmem diyor, yahu dünya nüfusu tehlikede değil, zaten bizim yerimize herkes bol bol ürüyor..:KK70:
Ben sevdiğim adamla yaşamak için evlenirim daha ne olsun..:KK39:
Yani doğru insan karşınıza çıkarsa evlenmek isteyin yoksa size uymayan bir adayla sırf evlenmek için evlenmek sürekli mutsuzluk getirir.

Son düzenleme:
Back