• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım boyunca evlenmesem

Evet maalesef öyle ama
Sevgili iken eşim sürekli makyajını söyle yap
Tırnaklarına frenhc yap derdi
İltifat üzerine iltifat gelirdi
Bana karşı o kadar dikkatli ve algısı acıktı ki
Mesela bir pantolon alayım eşim gider üzerine bluz alırdı sana çok yakışır diye

Şimdi avm gidiyoruz
İki bluz var hangisini alaylımı diyorum sen bilirsin diyor:)
Çok üzülüyorum ben bu duruma

Ahahahhaaha yalniz güzel bir huymus bu. Birincisi ince düşünce 2.si de dikkatli ve zevkli yani demek ki . Genelde erkekler boyle seylerle ugrasmaz ya da dikkat etmez ya :) simdi neden boyle oldu

Hepsi boyle. Evlenince ne degisiyor acaba benim kocam kendini padisah zannetmeye başladı en vahim durumda olan benim zannedersem

En büyük hayalimdi olmadı... mutluyum ama yalnızken daha mutlu olurdum sanırım. Ama kesinlikle bir mesleğin yoksa kurulabilecek bir hayal değil.
Yine de hamdolsun halimize...

Ciddi anlamda evlenmeyi ilk ve tek düşündüğüm adam bana sağlam bir kazık atıp beni aldattığı kişiyle evlenince bende artık yalnız bir hayat sürmeyi planlamaya başladım. Kalitesiz birlikteliktense kaliteli yalnızlık iyidir kesinlikle. Yalnızken tek derdin olur mutsuzluğun sadece kendi yalnızlığından kaynaklıdır ama başkalarının sebep olduğu mutsuzluğun üstesinden gelmek çok daha zor. Kısacası sırf iş olsun bunu da gerçekleştirelim dye evlenmeyin. Gerçekten isterseniz evlenin

Ahahahhaaha yalniz güzel bir huymus bu. Birincisi ince düşünce 2.si de dikkatli ve zevkli yani demek ki . Genelde erkekler boyle seylerle ugrasmaz ya da dikkat etmez ya :) simdi neden boyle oldu

Hepsi boyle. Evlenince ne degisiyor acaba benim kocam kendini padisah zannetmeye başladı en vahim durumda olan benim zannedersem
Ya benimki de öyle
Kendisi kabul etmiyor ama
İnan eskiden sensiz ben bir hiçim sen yaşam kaynağımsın derdi
Suanda adamda acayip bir özgüven patlaması var
Kendini o kadar beğeniyor ki
Eskiden ben çok kendine güvenen özgüven sahibi idim
Bana göre o daha pasifti
Şimdi ben ezik oldum adamda ego tavan

Ya benimki de öyle
Kendisi kabul etmiyor ama
İnan eskiden sensiz ben bir hiçim sen yaşam kaynağımsın derdi
Suanda adamda acayip bir özgüven patlaması var
Kendini o kadar beğeniyor ki
Eskiden ben çok kendine güvenen özgüven sahibi idim
Bana göre o daha pasifti
Şimdi ben ezik oldum adamda ego tavan

Ay inanamiyorum resmen ayni durumdayız.
Bunun psikolojide falan bir ismi olmalı
Sonucta degismedik aynıyız yani
Neden boyle oluyor acaba erkekler evlenince kendilerine gelen sorumluluklardan ötürü boyle ben aile babasiyimm hooo buda benim karim hooo evli bi adamim havasına mi.giriyorlar ki
Bunla da havaya girilmez ki ama şaşırdım kaldım

Neden boyle oluyor acaba erkekler evlenince kendilerine gelen sorumluluklardan ötürü boyle ben aile babasiyimm hooo buda benim karim hooo evli bi adamim havasına mi.giriyorlar ki
Bence biz o hale getiriyoruz
Çok değer veriyoruz
Belli ediyoruz

Bekarim ama bunun adi galiba elde etme psikolojisi oluyor.
Nisan ve sevgililikye kaybetme orani daha yuksek tehlike oluyor.
Nisandan donen ayrilan cok oluyor.
Ama bir yuva kolay yikilmiyor.

Sorduğunuz sorunun cevabı kişiye göre değişirde sırf evlenebilmek için tanımadan karar verenleri anlamıyorum. Evlilik bu kadar basit bşr olay değilki. Hele çocuk yapmak için sırf evlenenler varki aman diyorum. Şahsi fikrimi söyliyim yeni boşanmış biri olarak bekarlık sultanlıktır :halay:

Sen gel benim arkadas ve akrabalarin evliliklerine bak hepsi yatip kalkip eşlerine şükürler ediyor, manyak derecede mutlular, hepsi dogru kisiyle evlendi ve esleri onlari hep gulduruyor hic uzmuyor. :KK70: cok seviyorlar,cok mutlular hep bi tane bile mutsuz gormedim.
alla alla hepsi hem de hemiiiii şaştım kaldımmm

alla alla hepsi hem de hemiiiii şaştım kaldımmm

Evet hepsi. :D Allah mutlu etsin de azcik abartiyorlar.
Alllahhma sukurler ollsuunn, bin sukur iyi ki kocam :D koccaaammmm

Cok şükürlü insanlar var cevremde :D Agizlarindan dusmuyor ne kocaymiş mubarek sabah aksam sukur ettiriyor. Esim de diyor sen neden etmiyorsun :D hahahah

Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Bu tamamen kişisel bir seçim, umarım pişman olmazsınız

Bir ünlü var bayan.
Zamanında çok taşlanmıştı.
Evlenmeyip sperm bankasından evlat sahibi oldu.
İnanın öyle mantıklı ki.
Tabi çocuk için evlenmek isteyenler için tavsiyem bu.
Evlenmek zorunda değilsiniz zaten çokta saçma.

N
Evlilik konusunda endişelerim, başarısız ilişkilerim, hayata karşı yorgunluğum var. Hatta çevremde sayısız mutsuz evlilik var. Kuzenlerim, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım... Neredeyse hepsinin mutsuz evliliği var ve çoğu boşandı. Bu endişelerimi dile getirdiğimde herkes kızıyor. "Aman canım herkesin evliliği bir mi?" diyorlar.
Şu zamana kadar karşıma doğru düzgün biri de çıkmadı. Hayatım boyunca evlenmesem bu hayatımı nasıl etkiler? Yanlış bir karar mı vermiş olurum?
Ne yaptınız evlendiniz mi merak ettim bende aslında hiç evlenmek istemeyen biriydim ama malesef evlendim keşke hiç evlenmeseydik pismanim

Evlenmiş olmak için evlenmeyin
Evlenip aile kurmak isteyeceğiniz biri olursa onunla karar verirsiniz buna
Ben de 33 olucam yakında, umrumda değil, hayat arkadaşımı bulamazsam yalnız kalırım daha iyi

Back