• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım berbat bir halde

Emin misiniz bu kadar kötü olduğuna? Çevrenizdeki dobra insanların tepkisi nasıl? Bence abartıyorsunuzdur, size öyle kötü geliyordur? Dilerseniz öncesi ve sonrası fotoğrafı ekleyin, bizde bakalım. İçiniz rahatlar belki bi nebze.
Yani cesaret bulabilsem bende burnumu yaptırmak isterim de korkularım var.
Edit: Eklediğiniz fotoğrafları şimdi gördüm, gayette güzel olmuş. Saçmalamayın ve kendinizi yıpratmayın lütfen. Yüzünüzle uyumlu ve doğal görünüyor. Böyle olacağını bilsem bende yaptırırım :D

Ekledim, lütfen olmayın böyle bir ameliyatı ben kesinlikle kendimi eskiden daha güzel buluyordum
Bence gayet güzel olmuş, doğal görünüyor, yüzünüze de uyumlu. Tamamen objektif bir şekilde yaptım yorumumu , siz bence kendinize alışamamaktan öyle düşünüyorsunuz. Gayet hoş

Kızlar çok kötü bir durumdayım hayatımda hiç bu kadar berbat bir halde olmamıştım. 7 ay önce estetik ameliyatı geçirdim ameliyat olduğum günden beri pişmanlığın dibini yaşıyorum. Hayatım bitti, sadece depresif bir modda günü geçiriyorum. Hiç böyle bir ameliyata bulaşmayacaktım ama nefesim düzelir daha iyi görünürüm gibi saçma sapan sebeplerden ameliyatı olmuş bulundum. Psikolojik destek alıyorum iyi olabilmek adına, bunun asla başıma geleceğini tahmin edemezdim. Her gün ağlıyorum hala 7 ay oldu. İyi olabilmem adına nolursunuz bana tavsiye verin, her yolu deniyorum ama eski halimi daha çok beğeniyordum. Şu anki halim berbat değil evet ama eski halimle daha özgüvenliydim ve o bana daha çok yakışıyordu. Lütfen durumu küçük görmeyin bu hissi sadece yaşayan anlar, keşke sosyal medyaya çevreme aldanıp böyle bir şeye girişmeseydim hiç. Berbat bir durumdayım, inançlı biriyim her gün dua ediyorum ama bir türlü alışamıyorum, 2.bir operasyon geçirecek gücüm asla yok. Hayatımı kendi elimle mahvetmenin pişmanlığı içerisinde zorla yaşıyorum. Lütfen sadece iyi olmama yardımcı olabilecek yorumlar yapın 🙏🏻
İlk iki resim ameliyat öncesi son 2 sonrası
Hiç gerek yokmuş... Estetikli burun yan profil güzel ama üzgünüm önden bakınca kötü... Ameliyattan önce 3 boyutlu görüntüsünün nasıl olacağını göstermedimi doktor..

Çok daha yapay ve kötü olanları gördüm. Eski haliniz karakteristikmis , çok da gerek yokmuş sahiden ama hayata kusecek kadar kötü olmamış bence.
Evet karakteristik güzelliğimi kaybettim salaklığıma yanıyorum ve gerçekten alışamıyorum, kimse böyle bir şeye kalkışmasın sağlık sorunum da olduğu için oldum ben ama daha az nefes almayı yeğlerdim

Bence yakışmış. Evet eski burnunuz da güzelmiş ve size yakışıyormuş ama yeni burnunuz da yakışmış. Ben görselleri görmeden önce nir estetik felaketi yaşadınız sanmıştım ama normal bir burun estetiğiymiş. Yadırganacak bir görüntü yok. Umarım en kısa zamanda alışırsınız.

Çok güzel olmuşsun neyini beğenmiyorsun. Önceki burnunun nesi sana yakışıyormuş ya. Bildiğin burnunun ucu düşükmüş, gargamelden hallice. Çok doğal duruyor vallahi. Deli olma kendine gel.
Ya normalde daha kötüydü ve yandan kırık belli oluyordu ama bilmiyorum doğal bütünlüğümü bozmuş gibi hissediyorum ben yani önceki daha karakteristik ve güzel gibiydi niye böyle oldum bilmiyorum 🥲

Biraz artı eksi hesabı yapman gerekiyor bence. Daha rahat nefes alıyor musun? Uyku kaliten arttı mı? Horlama vs. gibi sorunların bitti mi? Birde burun ameliyatı sonrası yüze iyice oturması 1 seneyi buluyor. Ve gayet yakışmış ki.

Emin misiniz bu kadar kötü olduğuna? Çevrenizdeki dobra insanların tepkisi nasıl? Bence abartıyorsunuzdur, size öyle kötü geliyordur? Dilerseniz öncesi ve sonrası fotoğrafı ekleyin, bizde bakalım. İçiniz rahatlar belki bi nebze.
Yani cesaret bulabilsem bende burnumu yaptırmak isterim de korkularım var.
Edit: Eklediğiniz fotoğrafları şimdi gördüm, gayette güzel olmuş. Saçmalamayın ve kendinizi yıpratmayın lütfen. Yüzünüzle uyumlu ve doğal görünüyor. Böyle olacağını bilsem bende yaptırırım :D
Dobra bir tanıdığım beni gördü be güzelliğini kaybetmemişsin dedi bilmiyorum ben niye beğenemiyorum bir türlü bunu anlamıyorum bana çok kötü geliyor kırık burnum daha güzel geliyor 🥲 ona alışmış olduğum için mi bilmiyorum

Ya normalde daha kötüydü ve yandan kırık belli oluyordu ama bilmiyorum doğal bütünlüğümü bozmuş gibi hissediyorum ben yani önceki daha karakteristik ve güzel gibiydi niye böyle oldum bilmiyorum 🥲
Evet belli zaten yan profilden. Gerçekten güzel değilmiş. Kendini yadırgıyorsun şuan. E kaza geçirsen yüzün yeniden yapılsa doğal bütünlüğümü düşüneceksin. İnsanlar yüz nakli oluyor, tamamen başka birinin yüzünü alıyorlar. Mantıklı düşün kendine yabancılaşma. Burnun güzel olmuş.

Hiç gerek yokmuş... Estetikli burun yan profil güzel ama üzgünüm önden bakınca kötü... Ameliyattan önce 3 boyutlu görüntüsünün nasıl olacağını göstermedimi doktor..
Ben de beğenemedim bir türlü eski güzelliğim yok biliyorum. Hala burnum şiş bilmiyorum ne kadar iyi olur ileride ama çok pişmanım

Back