Hayatı çekilmez yapan ilişkiler

İlk buluşmada Makyavelist olduğunu söyleyen ve sürekli Macchiavelli prens kitabını Öneren daha bir ay önce ayrıldığım eski sevgilim vardı canım hem de başak burcu.
Hatta ilk buluşmada bunu söylemişti o benzinlikten bir şeyler alırken ben Google’dan anlamına bakmıştım çaktırmadan

Kardeş bir hepsini okuyun ondan sonra yorum yazınız ya bir hepiniz güçlüsünüz mükemmelsiniz , gururlusunuz
Kardeşim böyle bir sevgiliniz var mı demissin, oturup tek tek her yorumunu mu okuyalım ? Açtığın konuya detaylı yaz madem. Evet kendime saygım var böyle bir ilişkim olsaydı bırakırdım, bıraktım da üstelik aileler tanıştığı yüzük takılmaya yakın.

İnşallah çok uzun sürmedi ilişkiniz o kadar yıpratıcı ki narsist eğilimlere de sahip oluyorlar çünkü.Benim ki kova burcuydu beni manipüle etti bir ara ben de anlamamıştım hep haklı çıkıyorsun dedim seni manipüle ettim dedi ,bi ara da ayrıldık o zaman makyavelist olduğunu söyledi 2 ay sonra geri döndü soğutmak için dedim ama hayır tekrar kandırmaya gelmişti belli ki

İlişkilerde manipülasyon ile hareket ederler kendi çıkarları için her yolu mübah görüyorlar çok az duygu hissediyorlar empatiden yoksunluklar aşkım geçen yıla kadar ben de ne olduğunu bilmiyodum

Dumduz sosyopat deniyor boyle tiplere, hayir boyle biriyle hic olmadim okuyanlar da olmasin tabi ne isniz var durmayin kacin

Evet size sordum sen o hâlde evet veya hayır diyebilirsin de biliyorsun neden bırakamadın vs tarzında yapılan yorumların kime ne faydası var sınanmadan konuşuyorsunuz benim başka ilişkilerim de bitti elbette saygılı olmalı herkes kendisine karşı ancak hayat bu ben de bıraktım ki ayrıyız

yooo
cok kolay asik olur cok cabuk vazgecerim. birilerinin mal mal hareketini görünce sogur bırakırım. 8 milyarlik dünyada bana erkek mi yok?
bırakmayan - adamin kusurlarını görüp görüp görmezden gelen de kendisinj duzeltmeye çalışsın. cunku muhtemelen baskasiyla da olsa onda da manipule edilir

Çok çabuk aşık olup çok çabuk ayrılmak da çok sağlıklı bir davranış değil ve hayatımız hep birilerinin olmasına da gerek yok ,manüpüle edilmek aşık olanın suçu değil aşk böyle hesap kitap işi değildir

Dokuz ay sürdü ama kendisini makyavelist sanıyordu sadece ayrıca manipülasyon konusunda tek rakibim kendimim o yüzden öyle bir şey yaşamadım ama insanlar hakkında işte o piyon çıkarlarıma uygunsa böyle yaparım gibi şeyler söylüyordu ve beni çok geriyordu her şeyi bu düzlemde baktığını söylüyordu bense tamamen inandığım gibi yaşamaya odaklı biriyim çıkarıma ters olsa bile. Zamanla ona dedim zaten sen patatessin yani çıkar falan kendini öyle göstermek istiyorsun

Bizim de 1 yıla yakın sürdü o role girmek istemeyi tercih bile etseler bir süre sonra gerçekten öyle oluyorlar çünkü ilişki bitince bizim gibi yas süreçleri olmuyor severek ayrıldığınızı düşünüyorsunuz pat diye ilişki yapıyor ve size yapılanın aynısını o kıza yapıyor aynı dozda kıskançlık yapıyor aynı dozda ona sevgi taşıyor gibi davranmalar aynı ciddiyet hemen evlilik düşünüyorlar sanki önceki ilişkisini yaşayan o değilmiş gibi bir de benimkisi dürtüsel biriyim demişti

iyi de kotu erkek gumbur gumbur geliyor. kadinlar kendileri gormek istemiyorlar. bdv de böyleleriyle dolu gercek hayatta da var boyle cevremde insanlar.
adam kotu, adam igrenc, adam seni aglatiyor.
kim hakli kim haksiz ne onemi var ki?
sal ipini ittirsin gitsin. demek ki uyumlu değilsiniz
ama kadinlar inatla ayrılmıyor. yok ben de hataliyim, yok aslinda soyle, yok zamaninda benim icin soyle boyle yapti... zamaninda iyiyse o cicim ayinda kalmis. bitmis gitmis yani. devam edip edip hatta her gun kavga edip gece ağlayarak uyudugu sevgilisiyle tüm arkadaslari "ayril ayril" derken hala devam ediyorlar. sonra "bilemedim -manipule edildim" diyorlar.
ben de acikcasi buna kil oluyorum.

Son düzenleme:
Evet söylediklerinde haksız değilsin ancak karşındaki kişilik bozukluğu durumu yaşıyorsa senin de bütün dengen şaşıyor genelde psikologlar bile bu kişiler ile biten ilişki sürecinin çok sancılı olduğunu söylüyor mesele sevdiğinden ayrılmak değil, duvara karşı sevgi beslediğini düşün . Dünyanın en mutlu ilişkisindesin sanıyorsun bir süre sonra o kişinin aslında taş kalpli birisi olduğunu aşk duygusu taşımadığını öğreniyorsun olay bir erkek veya kadın değil tamamen böyle insanların bırakmış olduğu travma

Ya şimdi ben hakkını yemeyeyim bana böyle çok kötü şeyler yaşatmadı ben aileci olduğu için yapamayacagımı düşündüm ileride öyle ayrıldım hayat tecrübelerine uyumlu değildik ama kız falan eklemeye başlamışsa da bir ilişkisi olsa da tabii ki çok üzülürüm ama bitmesi gereken bir şeydi diye düşünüyorum olgunlaşmak gerekiyor galiba duyguları ket vurmak gerekiyor

Ya bak biliyor musun bana çok fazla sevgi ve ilgi gösterdi arkadaşlarım çok seviyordu bana çok iyi davranıyordu ama hep samimiyetsiz hissetmiştim bu dediğin olabilir

Ya bak biliyor musun bana çok fazla sevgi ve ilgi gösterdi arkadaşlarım çok seviyordu bana çok iyi davranıyordu ama hep samimiyetsiz hissetmiştim bu dediğin olabilir
Bizim de aşk dolu mecburi bir ayrılık olduğunu düşünüyordum çünkü gerçekten uyumsuzduk , inşallah senden önce ben ölürüm diyodu daha önce hiç böyle kimseyi sevmedim hatta korkuyorum bu durumdan diyodu bağlılık hissetmekten vs benden bir süre sonra sevgili yaptı ve tamamen aynı şeyleri yapıyor kalbi sızlamıyor beni aşırı kıskanıyordu hatta biri bana baktığı için çocuğun boynuna yapıştı şu an aynı dozda başkası için çabalıyo 1 yıl içinde sağlıklı biri bu enerjide olur mu ilişki yapsa bile insan aynı dozaj olmaz Haziran'da bana örtünürsen sana ölürüm dedi temmuzda başkasıyla sevgili ve Eylül'de duydum ki evlilik düşünüyorlarmış normal bir insan kalp taşıyan bir insan şerefsiz bile olsa acı çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…